- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
-
- Konu Sahibi mavilihayat00
Günaydın Hanımlar, bu tarz testlerde çizgi ikinci beyazlık bölgesinin ortasında mi beliriyor?
Silik bir çizgi var gibiGünaydın Hanımlar, bu tarz testlerde çizgi ikinci beyazlık bölgesinin ortasında mi beliriyor?
Amin canım inşallahMerhaba,
Bende 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum ama doktorlar hiç bir sorun yok demelerine rağmen bir türlü olmuyor. Bu ay artık aşılama yaptircaz klomen ve vitamin ilaçları kullanmaya başladım . Hepimiz hamiş oluruz inşallah bu ay
Ewet beklenmediğinde bile negatif görmek üzüyor. İnşallah gebesindirMerhabalar ben aslında pek çocuk meraklısı bir insan değilim ama dün yaptırdığım kan testinde negatif görünce üzüldüm sanırım bebek istiyorumbat 21 ekim bakalım kasım ayı uğurlu gelsin
Naptın canım yaptırdın mı testKızlar bende ıkı ay once gıtmıstım kadın doguma . Yumurtaların cok 3 ay daha normal yolla deneyın olmuyorsa tekrar gelın demıstı doktor. Folık asıt ve d3 kullanmaya basladım. Ve gecen ayın 23 undede sogan kuru ıctım sabah aksam 10 gun. Ve kesınlıkle aklınızdan cıkarmanız gerekıyor. Dusunmeyın psıkolojınızı rahatlatın olursa olur dıyın . Dun sılık pozıtıfı gordum bugun betanın artması ıcın dua edıyorum. Lutfen dusunmeyın vardır bı zamanı dıyın ve bolca dua edın
Yarin regl günüm kısmet artık.Yasadigim yerde özel hastane olmadığı için kan veremedim maalesef beklemedeyim.Silik bir çizgi var gibi
Test varsa sabah ilk idrarla yapabilirsinYarin regl günüm kısmet artık.Yasadigim yerde özel hastane olmadığı için kan veremedim maalesef beklemedeyim.
Yarın kuzum dun aksam yaptırdıgım ıcın yarın aksam yaptırcam ama bugun sabah kaset test yaptım yıne sılık cızgı cıktı artacak deger bebıs benımle ben ınanıyorumNaptın canım yaptırdın mı test
İnşallah canım haber etYarın kuzum dun aksam yaptırdıgım ıcın yarın aksam yaptırcam ama bugun sabah kaset test yaptım yıne sılık cızgı cıktı artacak deger bebıs benımle ben ınanıyorum
Tamam kuzucum ederımİnşallah canım haber et
Hamilesin kuzucum tebriklerrr kan ver çabukkkMerhaba arkadaslar. 3 yildir hamilelik icin uğraşıyoruz ama olmuyordu. Bu ay klomen+estrofem kullandirmisti doktor. Adetime 6 gun var daha. Dun göğüs uclarim cok acıdı. Suphelendim test yaptim sabah ilk idrarla. Bu sekilde cikti. Var degil mi. İlaç etkisi yoktur galiba idrar testine. Saka gibi geliyor da hala
Cok cok tesekkur ederimHamilesin kuzucum tebriklerrr kan ver çabukkk
Regle kaç gün varMerhaba arkadaslar. 3 yildir hamilelik icin uğraşıyoruz ama olmuyordu. Bu ay klomen+estrofem kullandirmisti doktor. Adetime 6 gun var daha. Dun göğüs uclarim cok acıdı. Suphelendim test yaptim sabah ilk idrarla. Bu sekilde cikti. Var degil mi. İlaç etkisi yoktur galiba idrar testine. Saka gibi geliyor da hala
6 gün var. Ama pek te duzenli oldugu soylenemez.Regle kaç gün var
Siz sağlık ocağında yaptırın gene doktora gitmeden hatta 2 gün sonra yine tekrarlayın. Doktorlar hep öyle diyor hatta onlara kalsa adet gecikmesinden 1 hafta sonra gideceğiz kim sabrederCok cok tesekkur ederimDoktoruma attim adet gununu bekleyecegiz gelme dedi
Anladım inşallah gebesindir6 gün var. Ama pek te duzenli oldugu soylenemez.
Siz sağlık ocağında yaptırın gene doktora gitmeden hatta 2 gün sonra yine tekrarlayın. Doktorlar hep öyle diyor hatta onlara kalsa adet gecikmesinden 1 hafta sonra gideceğiz kim sabredersiz gidin yaptırın bence
Insallah. Tesekkur ederim. Insallah sende en kisa zamanda hayirli haberler alirisinAnladım inşallah gebesindir
İnşallah canım inşallahInsallah. Tesekkur ederim. Insallah sende en kisa zamanda hayirli haberler alirisin