- 24 Ağustos 2022
- 4.340
- 15.936
-
- Konu Sahibi mavilihayat00
Keçiboynuzu yararlı aslında sorun oldun olmasın içilebilir. Aslan pençesi ve hayıt otunun doğurganlığı arttırdığı yazıyordu yumurtaya iyi geldiği. Onun için içiyorummerhaba ben keçiboynuzu aldım kaynatacağım bu ay nasipse eşime içirmek için bildiğimiz bir sorun yok aslında ama ben ne zararı olabilir ki diye yapmayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu birde diğer otlar ne işe yarıyor acaba :)
Ultrasonda gorunuyor ayrıca ovulasyon testındede bellı oluyor kuzum piki görüyorsun yanı cıft cızgıyı ovulasyonda ama sılınmesı gereken cızgı sılınmıyor catlamamıs oluyor.Bu nasil farkediliyor yani gelişip catlamadigi
ozaman bende içeyiiim :) inşallah şifa olur hepimiz istediğimize kavuşuruz :)Keçiboynuzu yararlı aslında sorun oldun olmasın içilebilir. Aslan pençesi ve hayıt otunun doğurganlığı arttırdığı yazıyordu yumurtaya iyi geldiği. Onun için içiyorum
Ne demek çok güzel anlatmışsınız aslında haklısınız gerçekten bazı şeyleri okumak iyi gelmiyor ama güzel haberlerde umut oluyor insanaAnladim canim yani bende de cok kötü takinti var ama zaman zaman azaliyor yada cogaliyor. Bu stress üzüntü vs den kaynaklaniyor zaten umarim kendini daha iyi hissediyorsundur. Uyku düzenini filan oturtmak kafayi dagitmak yani bir ugras bulmak klasik sözsüz müzikler mesela mozart tarzi sarkilar dinlemek iyi gelir bende bi dönem piskolojik yardim almistim ama cok kisa bi dönemdi bunlar bana öneriydi piskologdan özellikle tempolu yürüyüs kafayi bosaltmakda cok faydali düsünmeye firsatin olmuyo öyle ..kiloyuda illaki veririz tek degilsin canim benimayrica böyle birsey mevcutsa burdan uzak durmayi tavsiye ederim sana burasi daha cok takinti ettirir insana burda hep dert hep dert herkes dert anasi uzun oldu hakkini helal et
Anladım ben adetimden bir hafta önce randevum var orda belli olur heralde ultrason bakarsa tabiUltrasonda gorunuyor ayrıca ovulasyon testındede bellı oluyor kuzum piki görüyorsun yanı cıft cızgıyı ovulasyonda ama sılınmesı gereken cızgı sılınmıyor catlamamıs oluyor.
Test bozuk mudur acaba fotoğraf var mıKızlar bugün adetimin başından 9.gün ovulasyon testi yaptım dağınık oldu içi ikinci çizgi çok hafif gözüküyor. Yanlış mı yaptım anlamadım neden dağıldı içi
Alttan bakıncada goruyo kuzum mılımıne kadar soyluyoAnladım ben adetimden bir hafta önce randevum var orda belli olur heralde ultrason bakarsa tabi
Ya cok damlattın ya test bozuk kuzu tekrarla benceKızlar bugün adetimin başından 9.gün ovulasyon testi yaptım dağınık oldu içi ikinci çizgi çok hafif gözüküyor. Yanlış mı yaptım anlamadım neden dağıldı içi
15 dakka sonra içi normale döndü acaba ben hemen baktım diye mi öyle olduYa cok damlattın ya test bozuk kuzu tekrarla bence
Test bozuk mudur acaba fotoğraf var mı
Bu hayit tohumunu vs bende icicemde hormonlarima zarar vermek istemiyorum ya, amh 1,42 hormonlarimda cok duzgunmus. Kullansam mi acabaKeçiboynuzu yararlı aslında sorun oldun olmasın içilebilir. Aslan pençesi ve hayıt otunun doğurganlığı arttırdığı yazıyordu yumurtaya iyi geldiği. Onun için içiyorum
Fotoğraf attım bunu 15 dakka sonra gelince böyle gördüm ilk yaptığımda dağınık gibiydiTest bozuk mudur acaba fotoğraf var mı
Testte sıkıntı yok kuzu ama yumurtlamada yok dahaFotoğraf attım bunu 15 dakka sonra gelince böyle gördüm ilk yaptığımda dağınık gibiydi
Testte sıkıntı yok kuzu ama yumurtlamada yok daha
Ben de uygulamadan baktım bugün yumurtlama günü gösteriyor dün yaptım iki cizgide baya koyuyda bugün biraz hafiflemişAdet başından 8. gün erken sanırım daha ama ben erkenden yapayım dedim
Hormonların dengesini bozduğunu düşünmüyorumBu hayit tohumunu vs bende icicemde hormonlarima zarar vermek istemiyorum ya, amh 1,42 hormonlarimda cok duzgunmus. Kullansam mi acaba
O zaman yumurtanız çatlamış demekkiBen de uygulamadan baktım bugün yumurtlama günü gösteriyor dün yaptım iki cizgide baya koyuyda bugün biraz hafiflemiş