Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Çok çokkk amin insallah güzel sonclar alırız bn kastamonudan ankaraya gidip geliyorum ilk testler için gidip geldk 4 sefer fln tam anlamyla baslamak bu aya kısmetmiş
Olsun canım zamanı şimdi gelmiş demek ki hayrılısı olsun

Nasıl Yumurtan varsa canm yumurta hiç mi yok yani sende
İlk denememde 3 yumurtam vardı çok zayıftı ilaca başladık ama daha ilk kontrolde ilaçları kestik gelişmediler çünkü. İkincide 3 yumurtam vardı ikisi gelişmedi opu da tek yumurta alındı o da emriyo olduktan sonra gelişmedi. Amh değerim çok düşük, menepoza giriyormuşum baya geç kalmışız yani. Allah verdikten sonra bir tane de yeter diyerek denemeye devam ediyoruz ara vermeden. Olursa ne mutlu

İnşallah güzel kaliteli yumurtaların vardır.

Anlıyorm canım bu kez olacak inşallah ben inanıyorum

Anlıyorm canım bu kez olacak inşallah ben inanıyorum
Çokkk sağol. Her tedavide bir adım ileri gidiyor çekirge iki sıçradı üçüncüde yakalayacağım inşallah. Çok umutlanınca çok üzülüyorum ama bu sefer hem soğukkanlı hem neler olabileceği konusunda tecrübeli hem de bu sefer kesin olacakmış gibi eminim. Sanırım aldığım hormon ilaçları beni böyle dengesiz yaptı

Amaan dengeli olmak zorunda değilsin

Yine de inanmak ve umutlu olmak lazım gerisi takdiri ilahi allahım hayırlısını versin sevindirsin seni de bizide hep aynı merkeze mi gittin bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…