Çok teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre versin.Merve, Allah gönlüne göre versin, inşallah olumlu sonuçlanır tedavin.
İşte bu benm hersey yolunda gderse planm ama ne olur blmiyorumİnşallah sağlıkla ilerler tedavin bir aksilik çıkmadan alırsın kucağına. Taze transfer yaptıracaksın o zaman.
İnşallah herşey yolunda gider.İşte bu benm hersey yolunda gderse planm ama ne olur blmiyorum
İnşallah inşallah artık bişeyler vesilesi olsun hayırlısıyla hamile kalalım bugün eşimle omega 3 takviyesini başladık Allahım bu vesile olsun diyerek yuttum herşeyin bir zamanı var umarım artık vakti gelmiştirAh çok amin. Hepimizin hasreti son bulsun inşallah.
Şifa olsun inşallah.İnşallah inşallah artık bişeyler vesilesi olsun hayırlısıyla hamile kalalım bugün eşimle omega 3 takviyesini başladık Allahım bu vesile olsun diyerek yuttum herşeyin bir zamanı var umarım artık vakti gelmiştir
Çokk çokkk amin yas insallahİnşallah herşey yolunda gider.
Çok sevindim.Kızlar 6 yumurtam vaaarrrrHemi de 4 ü sağlıklı. insanlık için küçük ama benim için çokkk çookkk iyi bi sayı. 2 aydır 3 yumurtadan sadece 1 sağlıklı yumurta ile uğraşıyordum. İlaçlar takviyeler sayı 6 yumurta 4 ü sağlıklı. İğnelerime başladım ve perşembe kontrol. Dualarınıza talibim inşallah hepbirlikte sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnşallah canım benim bu sefer olacak inşallahÇok sevindim.Hepsi çok kalteli olur inşallah.
Rabbm tez vakitte versn insallahKızlar 6 yumurtam vaaarrrrHemi de 4 ü sağlıklı. insanlık için küçük ama benim için çokkk çookkk iyi bi sayı. 2 aydır 3 yumurtadan sadece 1 sağlıklı yumurta ile uğraşıyordum. İlaçlar takviyeler sayı 6 yumurta 4 ü sağlıklı. İğnelerime başladım ve perşembe kontrol. Dualarınıza talibim inşallah hepbirlikte sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
Oh oh maaşallahKızlar bugun muayneye gittim 10 tane yumurta olduğunu söyledi tekrar gideceğim 3 kasımda doktor boyutlarının sayısının iyi olduğunu söyledi
Canım inşallah sağlıkla ilerler. İlkidemi taze transferdi acabaMerhaba kızlar :)
Benim de kasım ayının sonlarına doğru 2. tüp bebek tedavim başlayacak :) Tekrar yumurta büyütme, inşallah büyürse toplama ve inşallah 5. güne gelirlerse bu sefer taze transfer olacak Aralık gibi.
Hepimiz inşallah aralıkta gebelik haberleri veririz
Canım sen hangi aşamadasın. Taze mi dondurulmuş mu yapacaklar transferini. Benm kafamı kurcalayan bu aslında. Tazelerin çoğu negatifle sonuclanıyo sankiOh oh maaşallahhepsi çok çok kaliteli olsunlar.
Ay deme öyle. Çözdürme de basit işlem değil ki. Benim hiç belli değil. Daha iğnelere pazartesi balşayacağım. Yeni regl oluyorum.Canım sen hangi aşamadasın. Taze mi dondurulmuş mu yapacaklar transferini. Benm kafamı kurcalayan bu aslında. Tazelerin çoğu negatifle sonuclanıyo sanki
Canım hakkımzdan hayırlısı tabii ki. Tüp bebek doktorum ile görüştüğğmde taze transfer yapacağım dedi. OHSS riskinden korkuyorum. Rahim dinlendirmeden yapılan taze transfer kötü sonuclanabiliyomus bu yüzden korktum. Bakalım gittiğimde konusacağım bu durumuAy deme öyle. Çözdürme de basit işlem değil ki. Benim hiç belli değil. Daha iğnelere pazartesi balşayacağım. Yeni regl oluyorum.
Bende ohss olmaz ki amh düşük benim.Canım hakkımzdan hayırlısı tabii ki. Tüp bebek doktorum ile görüştüğğmde taze transfer yapacağım dedi. OHSS riskinden korkuyorum. Rahim dinlendirmeden yapılan taze transfer kötü sonuclanabiliyomus bu yüzden korktum. Bakalım gittiğimde konusacağım bu durumu
Zaten olsa şimdiye kadar olurdu canım şükür ki olmamış. Taze transfer yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra yapılıyorBende ohss olmaz ki amh düşük benim.
Biliyorum. Da ben daha iğneleri olmadım daha hiç başlamadım tedaviye. Yani şimdiye kadar olacağı bi durum da olmadı.Zaten olsa şimdiye kadar olurdu canım şükür ki olmamış. Taze transfer yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra yapılıyor