Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merve, Allah gönlüne göre versin, inşallah olumlu sonuçlanır tedavin.

Ah çok amin. Hepimizin hasreti son bulsun inşallah.
İnşallah inşallah artık bişeyler vesilesi olsun hayırlısıyla hamile kalalım bugün eşimle omega 3 takviyesini başladık Allahım bu vesile olsun diyerek yuttum herşeyin bir zamanı var umarım artık vakti gelmiştir

Kızlar 6 yumurtam vaaarrrr Hemi de 4 ü sağlıklı. insanlık için küçük ama benim için çokkk çookkk iyi bi sayı. 2 aydır 3 yumurtadan sadece 1 sağlıklı yumurta ile uğraşıyordum. İlaçlar takviyeler sayı 6 yumurta 4 ü sağlıklı. İğnelerime başladım ve perşembe kontrol. Dualarınıza talibim inşallah hepbirlikte sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız

Çok sevindim. Hepsi çok kalteli olur inşallah.

Rabbm tez vakitte versn insallah

Canım inşallah sağlıkla ilerler. İlkidemi taze transferdi acaba

Oh oh maaşallah hepsi çok çok kaliteli olsunlar.
Canım sen hangi aşamadasın. Taze mi dondurulmuş mu yapacaklar transferini. Benm kafamı kurcalayan bu aslında. Tazelerin çoğu negatifle sonuclanıyo sanki

Canım sen hangi aşamadasın. Taze mi dondurulmuş mu yapacaklar transferini. Benm kafamı kurcalayan bu aslında. Tazelerin çoğu negatifle sonuclanıyo sanki
Ay deme öyle. Çözdürme de basit işlem değil ki. Benim hiç belli değil. Daha iğnelere pazartesi balşayacağım. Yeni regl oluyorum.

Ay deme öyle. Çözdürme de basit işlem değil ki. Benim hiç belli değil. Daha iğnelere pazartesi balşayacağım. Yeni regl oluyorum.
Canım hakkımzdan hayırlısı tabii ki. Tüp bebek doktorum ile görüştüğğmde taze transfer yapacağım dedi. OHSS riskinden korkuyorum. Rahim dinlendirmeden yapılan taze transfer kötü sonuclanabiliyomus bu yüzden korktum. Bakalım gittiğimde konusacağım bu durumu

Bende ohss olmaz ki amh düşük benim.

Zaten olsa şimdiye kadar olurdu canım şükür ki olmamış. Taze transfer yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra yapılıyor
Biliyorum. Da ben daha iğneleri olmadım daha hiç başlamadım tedaviye. Yani şimdiye kadar olacağı bi durum da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…