- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
Canım 1 kutu gonel f ve 3 kutu merional aldım 1300 tl verdim canımEvet ne kdr tuttu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1 kutu gonel f ve 3 kutu merional aldım 1300 tl verdim canımEvet ne kdr tuttu acaba
İlk günün acemiliği sanırım canımDamara denk gelmistir canim
Ben tekrar cumartesi günü gideceğim canım
Pahalı olan gonal f galiba ben 18 kutu merional 7 kutu da cetrodite almıştım toplam 2100 tl tutmuştuCanım 1 kutu gonel f ve 3 kutu merional aldım 1300 tl verdim canım
Evet canım pahalı olan gonel ama tek fiyatını bilmiyorumPahalı olan gonal f galiba ben 18 kutu merional 7 kutu da cetrodite almıştım toplam 2100 tl tutmuştu
Allah ilk transferde pozitifleri göstersin bebişlerimizi de kucaklarımıza alalim insallah Senin ilk denemen mi?Evet canım pahalı olan gonel ama tek fiyatını bilmiyorum
Amin canım inşallah. Benim ilk denemem heyecan korku stres hepsi varAllah ilk transferde pozitifleri göstersin bebişlerimizi de kucaklarımıza alalim insallah Senin ilk denemen mi?
Her şey çok güzel olacakAmin canım inşallah. Benim ilk denemem heyecan korku stres hepsi var
İnaşallah Amin canım benimde yumurta rezervi normalin altında bakalım artık hayırlısıHer şey çok güzel olacak
Bni teeeee salı gnü cagrdılarBen tekrar cumartesi günü gideceğim canım
Dozlarınız mı farklı ki?Bni teeeee salı gnü cagrdılar
Ah hangimizde yok ki ben kendimi frenliyorum biraz. Olacağa çarem yok nasibimde varsa tutar diyorum. Inşallah olacakAmin canım inşallah. Benim ilk denemem heyecan korku stres hepsi var
Niye acaba canım senin baya geç çağırmışBni teeeee salı gnü cagrdılar
Canım yumurtanın şuan ki boyutuna göre de o gün çağırmış olablirBni teeeee salı gnü cagrdılar
75 mg vuruluyorm bnDozlarınız mı farklı ki?
Bilemedm ki dozları 75 vuruyorm bn ya snNiye acaba canım senin baya geç çağırmış
225 ml gonel 75 ml de merionalBilemedm ki dozları 75 vuruyorm bn ya sn
Hadi bakalm an tecruberni bana cok faydası oluck o zmn225 ml gonel 75 ml de merional
Canım bütün bildiklerimi yazarım ben buraya inşallah yeterli sayıda güzel kaliteli yumurtalarımız olur. Sn hangi merkeze gidiyorsunHadi bakalm an tecruberni bana cok faydası oluck o zmn
Çok çokkk amin insallah güzel sonclar alırız bn kastamonudan ankaraya gidip geliyorum ilk testler için gidip geldk 4 sefer fln tam anlamyla baslamak bu aya kısmetmişCanım bütün bildiklerimi yazarım ben buraya inşallah yeterli sayıda güzel kaliteli yumurtalarımız olur. Sn hangi merkeze gidiyorsun