- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
Çol tatlısın çookDemin namazdayken dua ettim canım benim kerata karnımda yuvarlanırken. Senin de ismini söyledim burdaki tanıdığım ve tanımadığım tüm isteyen kızlar için dua ettim. İnşAllah bu garip duyguyu yaşasınlar onların da göbüşlerinde bebiş böyle yuvarlansın dedimşimdi gördüm tüp bebek tedavisine başladığını. İnşAllah duam kabul olur canım. Ben çok bekledim. Kimse fazla beklemesin çabucak gelsin yavrucukları inşAllah
Tabi gelişmeleri bize de yaz.Merhaba bende temmuzda opu oldu embriyolar donduruldu 21 kasımda ilaçları kullanmaya başlıycam arslık ilk hafta transfer var size yetişemiyorum ama takipte kalcamm
Ya canım inşAllah duam kabul olur da ondan sonra duygulanırsın bol bol. Hormonlarını sonraya sakla lazım olacakÇol tatlısın çookyani nasıl duygulandım anlatamam.
Ay inşallah gelir sana sen demiştin derim.Ya canım inşAllah duam kabul olur da ondan sonra duygulanırsın bol bol. Hormonlarını sonraya sakla lazım olacak
10 günlük tedavide iki güne bir çağırmıştı 5 kere gitmiş olmam lazım. Zaten en çok yumurta takininde gidiliyor opu sonrasi adete kadar hic gitmedim. Transfere kadar da bir kez kontrole gidicem o kadar.Nosking opu öncesi kaç kez muayene gittin?
Anladım canım. Genelde böyle mi oluyo peki? Senin durumunda mı sık çağırma oldu?10 günlük tedavide iki güne bir çağırmıştı 5 kere gitmiş olmam lazım. Zaten en çok yumurta takininde gidiliyor opu sonrasi adete kadar hic gitmedim. Transfere kadar da bir kez kontrole gidicem o kadar.
Hiç bilmiyorum canım. Ben ilk gittigimde merional iğne başladım. 2 gün sonra tekrar cagirdi cetrodite başladım. Ikişer gün arayla 2 kez daha gittim bir yumurtan sınırda tedaviyi uzatiyorum 2 gün daha dedi. Son gittigimde de çatlatma iğnesi icin saat verdi opu randevusunu verdi.Anladım canım. Genelde böyle mi oluyo peki? Senin durumunda mı sık çağırma oldu?
Anladım canım gisişata göre yani. Bak bunu bilmiyodum.Hiç bilmiyorum canım. Ben ilk gittigimde merional iğne başladım. 2 gün sonra tekrar cagirdi cetrodite başladım. Ikişer gün arayla 2 kez daha gittim bir yumurtan sınırda tedaviyi uzatiyorum 2 gün daha dedi. Son gittigimde de çatlatma iğnesi icin saat verdi opu randevusunu verdi.
Tabi opu tarihi de yumurtalarim durumuna göre belli oluyor. Iğnelere başladın mı sen peki?
Ben regl bekliyom. 2 kasım iğnelere başlama randevusu aldım. Öğretecekler yapmayı herhalde.Tabi opu tarihi de yumurtalarim durumuna göre belli oluyor. Iğnelere başladın mı sen peki?
Bizde 1800 civarı. Ama bu değişir.Arkadaşlar diyelim 5 inci güne 3 embriyo kaldı ilkini transfer olduk diğerlerini dondurdular. Allah korusun tutmadı diyelim . İkinci sefer transfer olmak için aynı merkeze gittimizde ortalama ne kadar ücret ödüyoruz ya da ödeniyor mu ? Bunu merak ettim . Tecrübeli arkadaşlar buna yorumunuz nedir
Evet gösteriyorlar. Kan aldırırken falan için bi tuhaf olmuyorsa kendin yaparsın hicbir zorluğu yok.Ben regl bekliyom. 2 kasım iğnelere başlama randevusu aldım. Öğretecekler yapmayı herhalde.
Canım merkezden merkeze değişiyor fiyatlar. Şişli memorial ve acıbademle görüşmüştüm ben ikisi de farkli fiyatlar verdi. Ama ıvırı zıvırıyla aşaği yukarı aynı paraya geliyor.Arkadaşlar diyelim 5 inci güne 3 embriyo kaldı ilkini transfer olduk diğerlerini dondurdular. Allah korusun tutmadı diyelim . İkinci sefer transfer olmak için aynı merkeze gittimizde ortalama ne kadar ücret ödüyoruz ya da ödeniyor mu ? Bunu merak ettim . Tecrübeli arkadaşlar buna yorumunuz nedir
Çakarım ben ya güveniyom kendimeEvet gösteriyorlar. Kan aldırırken falan için bi tuhaf olmuyorsa kendin yaparsın hicbir zorluğu yok.
Bende sormayı unutmuştum ennyakin zamanda sorayım. Ama bence ikinci transfere ücret almamaları lazım . Düşünsenize zaten yumurta toplama transfer dondurma dünya para veriyoruz. Bir transferde tutmazsa yapmaları lazımBizde 1800 civarı. Ama bu değişir.
İşte bilemiyorum ki. Ben de taze transfer harici para alınıyor diye biliyorum.Bende sormayı unutmuştum ennyakin zamanda sorayım. Ama bence ikinci transfere ücret almamaları lazım . Düşünsenize zaten yumurta toplama transfer dondurma dünya para veriyoruz. Bir transferde tutmazsa yapmaları lazım
Amiin inşallahTabi gelişmeleri bize de yaz.inşallah bebişin bir an önce senle olur.