Kalanı streçleyince durabiliyo mu? Ben hiç yemedim, almadım.Ben çeyrek olgun avokadoyu peynirle ezip yiyorum canım alışınca zaten insan sevmeye başlıyor
İyi canım çok şükür.Bakın ben hepinize moral vereyim 2 kere tüp yaptırdım transfer bile olamadım ama sporla sağlıklı beslenmeyle 6 kere doğal yoldan gebelik yaşadım.yaşayan yokTeşekkür ederimdeneyeceğim senin hamilelik nasıl gidişte
Evet canım streçle at dolaba.avokadonun olgununu bulmak lazım.bol kuruyemiş tüketin özellikle kaju kabak çekirdeği eşinizle tüketinKalanı streçleyince durabiliyo mu? Ben hiç yemedim, almadım.
Bu kez sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah aminİyi canım çok şükür.Bakın ben hepinize moral vereyim 2 kere tüp yaptırdım transfer bile olamadım ama sporla sağlıklı beslenmeyle 6 kere doğal yoldan gebelik yaşadım.yaşayan yokama olsun.şu an 15.haftam bitmek üzere.inşallah hepiniz bu günleri görün cuma cuma dua ettim size
Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.İyi canım çok şükür.Bakın ben hepinize moral vereyim 2 kere tüp yaptırdım transfer bile olamadım ama sporla sağlıklı beslenmeyle 6 kere doğal yoldan gebelik yaşadım.yaşayan yokama olsun.şu an 15.haftam bitmek üzere.inşallah hepiniz bu günleri görün cuma cuma dua ettim size
Aynı merkeze gittim doktorum hem alanında çok iyi ve tecrübeli hem de özelde de tanıdığım biri. Yapılabilecek farklı bir yol olsa tüm alternatifleri başka hastane bile olsa bana önerebilecek yakınlıkta. Bu nedenle doktorumdan ya da merkezden tereddütüm olmadı.Yine de inanmak ve umutlu olmak lazım gerisi takdiri ilahi allahım hayırlısını versin sevindirsin seni de bizidehep aynı merkeze mi gittin bu süreçte
İyi canım doktoruna güvendikten sonra sorun yokAynı merkeze gittim doktorum hem alanında çok iyi ve tecrübeli hem de özelde de tanıdığım biri. Yapılabilecek farklı bir yol olsa tüm alternatifleri başka hastane bile olsa bana önerebilecek yakınlıkta. Bu nedenle doktorumdan ya da merkezden tereddütüm olmadı.
Ay canım kaç saat sürüyo yol.sabah 4 dençıkıyoz 3 saat yollar boşken
Bnde 17:30 da vuruymSaat 18.00 da yapıyorm canım doktor ısrarla o saatte istiyorum dedi
Çok amin insallahAllah yardımcın olsun canım ya yol zaten başlı başına yorucu. Allah emeklerinin karşılığını versin.
Hayırlı olsun tedavinGünaydın.Ben de bu ay bir aksilik çıkmazsa başlayacağım inşallah. Geçen ay fshım sınırın bir tık üstünde olduğu için bir ay erteledik. Kasım 13 veya 15 gibi adet olacağım başlarız inşallah.
İnşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip olurHayırlı olsun tedavininşallah güzel sonuçlar senin olsun.
GünaydnGünaydın canlar.
Aaaa böyle seylerde olabiliyo demi bn 28 nde ilk gonal f a basladm 3 kasımda ilk muaybeye gidicem insallah snrasına yumurtalıkları gördükten snra karar vericez dedi. Bnde aşılama tecrubeme göre yazmşym hemenGünaydın.Ben de bu ay bir aksilik çıkmazsa başlayacağım inşallah. Geçen ay fshım sınırın bir tık üstünde olduğu için bir ay erteledik. Kasım 13 veya 15 gibi adet olacağım başlarız inşallah.
Rabbim yolundaki tüm engelleri kaldırsın hayırlısıyla bebeğini sana kavuştursun inşallah anne olmak isteyen bizlere tez vakitte nasip etsinBakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah sağlıkla ilerler tedavin bir aksilik çıkmadan alırsın kucağına. Taze transfer yaptıracaksın o zaman.Aaaa böyle seylerde olabiliyo demi bn 28 nde ilk gonal f a basladm 3 kasımda ilk muaybeye gidicem insallah snrasına yumurtalıkları gördükten snra karar vericez dedi. Bnde aşılama tecrubeme göre yazmşym hemen5 kasımda catlatma iğnesi vursa cuma yumurtaları toplasa11 kasım carsamba besinci gün ebryosu transfer edilir
Ah çok amin. Hepimizin hasreti son bulsun inşallah.Rabbim yolundaki tüm engelleri kaldırsın hayırlısıyla bebeğini sana kavuştursun inşallah anne olmak isteyen bizlere tez vakitte nasip etsin