Ben de devlette yaptım ilaçlarım 2.570 tuttu ve sonraki ilaçlar hariç maalesef öleNormalde daha fazla mı tutuyo pek bi indrm yapilmams canm yani 2.300 da az para değil yüzde elliden fazla almışlar sanrm
G gofretlisut bak ne diyo arkadaşKızlar yumurta toplamadan sonra transfere kadar nar i yasakladılar bana. Özellikle nar, hurma çay kahve tuketmeyin diye yazmislar
Aa senin benden fazla tutmuş nelerdi ilaçların?Ben de devlette yaptım ilaçlarım 2.570 tuttu ve sonraki ilaçlar hariç maalesef öle
Neden ki yasakladilar bana hic oyle bisey demedilerG gofretlisut bak ne diyo arkadaş
Gonal-f ve merional bir de femaraAa senin benden fazla tutmuş nelerdi ilaçların?
Şimdi aklıma geldi benim de aslında ilk 2 100 filandı sonra bu gonal-f iki versiyonu var bi soğuk olan birde normali doktor eczacıyı aradı normalini verin falan dedi bilmiom niye aslında ikisi de aynı işlemleri görüyormuş banada dedi biz bunu tercih ediyoruzAa senin benden fazla tutmuş nelerdi ilaçların?
Kaçar tane?Gonal-f ve merional bir de femara
Günde bir tane al dedi bi 15 tane falan kaldıNe kadar kaldı hap?
İyi bakalım şifa olsun.Günde bir tane al dedi bi 15 tane falan kaldı
İnşAllah canım hepimize , senin iğneler ne kadar kaldıİyi bakalım şifa olsun.
Valla çoktu kuzu ya 6 adet gonal 22 adet merionaldi ama hepsini bitiremedim tabiiKaçar tane?
Anladım canım.Valla çoktu kuzu ya 6 adet gonal 22 adet merionaldi ama hepsini bitiremedim tabii
Şimdi çıktım 13 14 olmuşlar. 2 gün sonra kontrol.merve ne yaptın kontrol oldun mu ?
O zaman seninde cumartesi olmayacak Opu .Pazara ya da pazartesiye kalacağız herhalde bizŞimdi çıktım 13 14 olmuşlar. 2 gün sonra kontrol.
Evet tahminen öyle olur dedi cuma belli olur dedi 9 küsür rahim kalınlığı.O zaman seninde cumartesi olmayacak Opu .Pazara ya da pazartesiye kalacağız herhalde biz
Benimde öyle .Taze yapılıp yapılmayacağını söylediler mi sanaEvet tahminen öyle olur dedi cuma belli olur dedi 9 küsür rahim kalınlığı.
Yok canım.Benimde öyle .Taze yapılıp yapılmayacağını söylediler mi sana
Benim taze olmayacakmisBenimde öyle .Taze yapılıp yapılmayacağını söylediler mi sana
Buna baştan nasıl karar veriyolar ben çözemedim.Benim taze olmayacakmis