Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Aynen canım inşallah en Kısa sürede bizlere de nasip olur

Yok artık kür bıraktık kilo yaptı eşimde bendede. Vitamin kullanyo eşim şimdi promenk bakalm her başın işi nasip umarm kendi gelir kendi kendine
Her sperm üç ayda bir yenileniyor. Mesela vitamini bu ay kullanmaya basladiysaniz mart ayindaki uretilen spermler bu ay yenilen icilen vitaminleri barindiriyor. Eger yeni basladiysaniz vitamine sabir edin. Bizde kasım ayinin sonunda neofortil man' e başladık vitamin olarak

Ah çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım inşallah. Durmuyo beyin işte. Yine de iyiyim genel olarak bence yav.
Baya iyisin bence de Az sabırsızsın sadece. Oda o kadar doğal ki. Heyecan umut Allah hepimizin kucağını hayırlısıyla tez zamanda doldursun. İnşallah.

Kızlar foliküllerim büyümeye devam ediyor .Yarın yine kontrolüm var .En büyük 18 lik folikülim var bide 17 lik .Sonra 12 ye kadar toplam 9-10 folikülüm var bakalım ne olacak .Yarın Opu tarihi belirlenecek büyük ihtimalle

1 ayı geçti vitamin kullanali zaten ilkbaharda nisan ayında tüp bebek düşünüyorz o zamana kadar 5 ay falan içmiş oluyo vitamini umarm etki eder bişeyler düzelir sigarayı da bugünlerde bırakacak eşim takdir Allah'ın artık yapacak biseymz kalmyo

Hiçbir bilgim yok gidince öğrencez bide istanbulda yaşamyrz biz pandemiden dolayı da erteledik şu an giden varsa sisli memoriala bizi bilgilendrrse sevnrm
Ben Ankara memorialde gidiyorum ama en son Şişli memorialde fiyatı 12.500 dü .Aradığımızda öyle söylemişlerdi

Anladım canm tsk ederm. Peki ilaçlar için tıp fakültesinde rapor çıkartamyo muyuz acaba
Onu bilmiyorum canım biz hiç çıkarmadık .Her hastane kabul ediyor mu acaba ?2 buçuk milyarı geçti benim verdiğim ilaç parası .Daha da alacağım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…