- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Aynen canım inşallah en Kısa sürede bizlere de nasip olurEvet canm ya sende hazrlanydn en son sonra takip edemedm inşallah tez zamanda olur sonuç pozitif olur. Bide herşey nasip işi bizden çok daha durumu kötü olanlarn tutuyo bizim tutmuyo demek mi nasip değilmiş canm Allah bilir biz bilemeyiz
Amin amin en kısa zamanda getirsin o anı rabbim nasip kısmet onun elinde dilerse onu kısaltr kısaltsn inşallahAynen canım inşallah en Kısa sürede bizlere de nasip olur
Her sperm üç ayda bir yenileniyor. Mesela vitamini bu ay kullanmaya basladiysaniz mart ayindaki uretilen spermler bu ay yenilen icilen vitaminleri barindiriyor. Eger yeni basladiysaniz vitamine sabir edin. Bizde kasım ayinin sonunda neofortil man' e başladık vitamin olarakYok artık kür bıraktık kilo yaptı eşimde bendede. Vitamin kullanyo eşim şimdi promenk bakalm her başın işi nasip umarm kendi gelir kendi kendine
İğneleri oluyorum yarın 2. Kontrolüm var.Merve naptın canım hangi aşamadasın
Baya iyisin bence deAh çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım inşallah. Durmuyo beyin işte. Yine de iyiyim genel olarak bence yav.
Bende bekliyorum canım Doğum kontrol hapı alıyorum öbür adeti bekliyorum hayırlısı ile öbür ay nasip olur İnşAllahİğneleri oluyorum yarın 2. Kontrolüm var.sen naptın?
Çok teşekkür ederim.Baya iyisin bence deAz sabırsızsın sadece. Oda o kadar doğal ki. Heyecan umut Allah hepimizin kucağını hayırlısıyla tez zamanda doldursun. İnşallah.
Ne kadar kaldı hap?Bende bekliyorum canım Doğum kontrol hapı alıyorum öbür adeti bekliyorum hayırlısı ile öbür ay nasip olur İnşAllah
Şişli memorialin fiyatları nasılmışAnladım canm o zaman hiç devlete gitmeyiz belki direk şişli memorial para biriktirip oraya giderz napalm zaten alıştm artk beklemeye koymuyo artk
Çok güzel maaşallah. Ben de yeni uyandım.Kızlar foliküllerim büyümeye devam ediyor .Yarın yine kontrolüm var .En büyük 18 lik folikülim var bide 17 lik .Sonra 12 ye kadar toplam 9-10 folikülüm var bakalım ne olacak .Yarın Opu tarihi belirlenecek büyük ihtimalle
Oh oh maşallah .Sabah 7 den beri ayaktayım vallaÇok güzel maaşallah. Ben de yeni uyandım.
Çatlamaz bence iğnesini kullanıyon.Oh oh maşallah .Sabah 7 den beri ayaktayım vallaYalnız beklerken bu büyükler çatlamaz inşallah
Ay inşallah yaÇatlamaz bence iğnesini kullanıyon.
İnşallah her şey yolundadır.Ay inşallah yaHadi senden de güzel haberler bekliyorum
1 ayı geçti vitamin kullanali zaten ilkbaharda nisan ayında tüp bebek düşünüyorz o zamana kadar 5 ay falan içmiş oluyo vitamini umarm etki eder bişeyler düzelir sigarayı da bugünlerde bırakacak eşim takdir Allah'ın artık yapacak biseymz kalmyoHer sperm üç ayda bir yenileniyor. Mesela vitamini bu ay kullanmaya basladiysaniz mart ayindaki uretilen spermler bu ay yenilen icilen vitaminleri barindiriyor. Eger yeni basladiysaniz vitamine sabir edin. Bizde kasım ayinin sonunda neofortil man' e başladık vitamin olarak
Hiçbir bilgim yok gidince öğrencez bide istanbulda yaşamyrz biz pandemiden dolayı da erteledik şu an giden varsa sisli memoriala bizi bilgilendrrse sevnrmŞişli memorialin fiyatları nasılmış
Ben Ankara memorialde gidiyorum ama en son Şişli memorialde fiyatı 12.500 dü .Aradığımızda öyle söylemişlerdiHiçbir bilgim yok gidince öğrencez bide istanbulda yaşamyrz biz pandemiden dolayı da erteledik şu an giden varsa sisli memoriala bizi bilgilendrrse sevnrm
Anladım canm tsk ederm. Peki ilaçlar için tıp fakültesinde rapor çıkartamyo muyuz acabaBen Ankara memorialde gidiyorum ama en son Şişli memorialde fiyatı 12.500 dü .Aradığımızda öyle söylemişlerdi
Onu bilmiyorum canım biz hiç çıkarmadık .Her hastane kabul ediyor mu acaba ?2 buçuk milyarı geçti benim verdiğim ilaç parası .Daha da alacağım herhaldeAnladım canm tsk ederm. Peki ilaçlar için tıp fakültesinde rapor çıkartamyo muyuz acaba