- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
Çok saçma.Bilmiyorum nedenini soylemedi ama parayi yatirirken bastan aliyorlar herkesten genelde rahim dinlendirme yapiyor doktor hanim herkese dedi.
Elbette ki hayırlısı ama rahmin müsaitse neden ertelensin yani taze transfer olayına neden bu karşı duruş.Nedenini ben de bilmiyorum hicBu ay olacak diye umutlanmistim hayirlisi
Evet ankara bahcecideyimG gofretlisut bahcecide misin ?Bahcecide genelde rahim dinlendirme yapıyorlar her hastaya , çünkü bunun için para alıyorlar
Bahçeci bence sırf para için rahim dinlendirme yapıyor %90 .Benimde Diyarbakır bahçeci de oldu önceki demene .Herşey uygundu halbuki yapmadı transfer .Kaç yumurtan toplandı bu aradaEvet ankara bahcecideyim
Canım anlatayım ben aşılama olacağım diye yola çıktım sonra 60 gün kadar adet olmayınca tüp bebeğe karar verdim. 28 ekimde adet oldum 2.Günü hemen iğneye başladım 250ml gonelf 75ml merional vurdum kendim hergün göbekten. 7 gün de bitti iğne işim. 8 günü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra opu oldu 12 yumurta vardı ultrasonda normal de fakat opu da 6 sının içi boş çıktı. 6 taneden 5i döllendi. 3 güne 5 de geldi fakat 3 kalitesizdi. Yani geriye sadecee 2 tane kalmıştı doktor onları 5. Güne bekletmek istemedi ve 3.gün tranfer yaptı tabiki rahim kalınlığı hormonlarım falan iyiydi. Yani 3. Gün transfer oldum 2 tane fakat tek kese görüldü. Ayrıca bir sıkıntı yoksa hormonlar da rahim de ben taze transfer taraftarıyım hepsi 15 20 günde bitti. İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınızAhsen555 hayirli olsun sana cok sevindim adina darisi bizlere olsun. Surecin nasildi bizimle paylasir misin?
Kalp duydun mu bebeğim sen?Canım anlatayım ben aşılama olacağım diye yola çıktım sonra 60 gün kadar adet olmayınca tüp bebeğe karar verdim. 28 ekimde adet oldum 2.Günü hemen iğneye başladım 250ml gonelf 75ml merional vurdum kendim hergün göbekten. 7 gün de bitti iğne işim. 8 günü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra opu oldu 12 yumurta vardı ultrasonda normal de fakat opu da 6 sının içi boş çıktı. 6 taneden 5i döllendi. 3 güne 5 de geldi fakat 3 kalitesizdi. Yani geriye sadecee 2 tane kalmıştı doktor onları 5. Güne bekletmek istemedi ve 3.gün tranfer yaptı tabiki rahim kalınlığı hormonlarım falan iyiydi. Yani 3. Gün transfer oldum 2 tane fakat tek kese görüldü. Ayrıca bir sıkıntı yoksa hormonlar da rahim de ben taze transfer taraftarıyım hepsi 15 20 günde bitti. İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Olabilir cunku direk hic degerlendirmeden rahim dinlendirme parasi aldilarBahçeci bence sırf para için rahim dinlendirme yapıyor %90 .Benimde Diyarbakır bahçeci de oldu önceki demene .Herşey uygundu halbuki yapmadı transfer .Kaç yumurtan toplandı bu arada
Bilmiyorum valla canim ilk denemem cok acemiyim doktor oyle deyince de bisey de denmiyor zatenCanım anlatayım ben aşılama olacağım diye yola çıktım sonra 60 gün kadar adet olmayınca tüp bebeğe karar verdim. 28 ekimde adet oldum 2.Günü hemen iğneye başladım 250ml gonelf 75ml merional vurdum kendim hergün göbekten. 7 gün de bitti iğne işim. 8 günü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra opu oldu 12 yumurta vardı ultrasonda normal de fakat opu da 6 sının içi boş çıktı. 6 taneden 5i döllendi. 3 güne 5 de geldi fakat 3 kalitesizdi. Yani geriye sadecee 2 tane kalmıştı doktor onları 5. Güne bekletmek istemedi ve 3.gün tranfer yaptı tabiki rahim kalınlığı hormonlarım falan iyiydi. Yani 3. Gün transfer oldum 2 tane fakat tek kese görüldü. Ayrıca bir sıkıntı yoksa hormonlar da rahim de ben taze transfer taraftarıyım hepsi 15 20 günde bitti. İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Bugun gittim Canım göbekten doktor ben görüyorum kalp atışı var kese güzel bebek iyi dedi illa duymak istiyorum dersen alttan bakayım dedi bende siz sorun yok diyorsanız gerek yok dedim. Yani çok şükür var kalp atışı canımKalp duydun mu bebeğim sen?
Hadi bakalım inşallah güzelce gelişirler .5.güne bekleyecekler değil miOlabilir cunku direk hic degerlendirmeden rahim dinlendirme parasi aldilarAman tek tutsun da onemli degil 4 yumurtam vardi 1 i bos cikmis 3 u toplandi benim bakalim hayirlisi
Canım sayı inan önemli deği kaliteli olsun yeter. Transfer konusuna gelince de doktor bir problem görse sen yalvarsan da taze transfer yapmaz canım doktorunu dinle hayrılısı olsunBilmiyorum valla canim ilk denemem cok acemiyim doktor oyle deyince de bisey de denmiyor zatensenin adina cok sevindim ya darisi bize olur insallah benim amh im dusuk oldugu icin 4 yumurtam vardi 1 i bos cikti 3 u toplandi bugun bakalim nolcak
Allah seni de bebeğini de korusun canım inşallah.Bugun gittim Canım göbekten doktor ben görüyorum kalp atışı var kese güzel bebek iyi dedi illa duymak istiyorum dersen alttan bakayım dedi bende siz sorun yok diyorsanız gerek yok dedim. Yani çok şükür var kalp atışı canımtabi kanamam da var doktor yapacak bşey yok istirahat diyor
Amin canım inşallah Allah razı olsun rabbim tez zamanda sizlerde nasip etsin inşallah hep dualarımdasınızAllah seni de bebeğini de korusun canım inşallah.
Aynen canim haklisin ama odemeyi yaptigimiz arkadas doktor hanim genelde rahim dinlendirme yapar dedi hayirlisi olsun bakalimCanım sayı inan önemli deği kaliteli olsun yeter. Transfer konusuna gelince de doktor bir problem görse sen yalvarsan da taze transfer yapmaz canım doktorunu dinle hayrılısı olsun
Progestron e2 rahim kalınlığı sanırım bunlara bakıyorlar canım ediyorm rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallahAynen canim haklisin ama odemeyi yaptigimiz arkadas doktor hanim genelde rahim dinlendirme yapar dedi hayirlisi olsun bakalimTransfer oncesi hangi degerlere bakiliyor benim fsh bundan 4 ay oncesine kadar yuksekti sonra da hic baktirmadim o beni endiselendiriyor ama insallah sorun cikmaz benim icin dua ederseniz cok sevinirim annelerin duasi tutarmis
İnşallah teşekkür ediyorumİnşallah sağlıcakla yükselir.