valla ben annemdeyiö telefondan da netflix tat vermiyor . 9 kere leyla yi izledim eve gidince anasını aglatcam netflixinBiz kimbilir hangi salak filmi izleriz netfilikşten.
ücretsiz olmuyor o raporlı oluyor. ve raporlu halinde totalde 4 milyar gibi az ödemiş oluyorsunuzVar canm 3. Yılınz dolduysa ücretsiz ama tabi bi miktara alyolar mı bilmyrm inan gidemedk çünkü randevuya gitsek öğrenirdm
Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icinProgestron e2 rahim kalınlığı sanırım bunlara bakıyorlar canım ediyorm rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah
canım o işler öyle olmuyor. raporlu ilaçlar yüzde 80 karşılıyor ama gonalf cok pahalı bir ilaç. benim ilaçlarım normalde 6000 gibi fiyat tutuyormuş biz raporluyz diye 1800 tl ye aldık.Normalde daha fazla mı tutuyo pek bi indrm yapilmams canm yani 2.300 da az para değil yüzde elliden fazla almışlar sanrm
Benim bugün 9du kalın di miCok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icinrahim kalinligim pazartesi 9mm di progeston 1in alridaydi e2m de catlatma ignesinden sobra 848 degerindeydi ilk basladigimda adetin 2. Gunh de 27ydi
9 oldugunda doktor cok iyi demisti banaBenim bugün 9du kalın di mi
Kaçıncı gün 9du?9 oldugunda doktor cok iyi demisti bana
Olsun Canm o da iyiücretsiz olmuyor o raporlı oluyor. ve raporlu halinde totalde 4 milyar gibi az ödemiş oluyorsunuz
canım o işler öyle olmuyor. raporlu ilaçlar yüzde 80 karşılıyor ama gonalf cok pahalı bir ilaç. benim ilaçlarım normalde 6000 gibi fiyat tutuyormuş biz raporluyz diye 1800 tl ye aldık.
ha sana gonal f vermezse az tutar ilaçların.
vitaminler bile 250 tl promen k ımpry teatrio . tüp bebek tedavisi pahalı bir tedavi
9. Gundu sanirim canimKaçıncı gün 9du?
canım o işler öyle olmuyor. raporlu ilaçlar yüzde 80 karşılıyor ama gonalf cok pahalı bir ilaç. benim ilaçlarım normalde 6000 gibi fiyat tutuyormuş biz raporluyz diye 1800 tl ye aldık.
vitaminler bile 250 tl promen k ımpry teatrio . tüp bebek tedavisi pahalı bir tedavi
Bu saydgn ilaclarn hepsni kullandm Biliyorm gonalf göbekten vurulyo promenk şu an kullanyrz empryl ve teatrio da eşimle ortak kullanın demişti doktor şu an hepsi bende mevcut en uygununu 250 tl ye aldkcanım o işler öyle olmuyor. raporlu ilaçlar yüzde 80 karşılıyor ama gonalf cok pahalı bir ilaç. benim ilaçlarım normalde 6000 gibi fiyat tutuyormuş biz raporluyz diye 1800 tl ye aldık.
canım hayırlı olsun tedavinCanm bana mı anlatysn sen 2 aşılama 2 tüp bebek yapmslgm var pahalı olduğunu biliyorum ikinci tüp bebeği acıbadem gibi bi hastanede yaptm giden paralardan haberdarm
Bu saydgn ilaclarn hepsni kullandm Biliyorm gonalf göbekten vurulyo promenk şu an kullanyrz empryl ve teatrio da eşimle ortak kullanın demişti doktor şu an hepsi bende mevcut en uygununu 250 tl ye aldk
Ben geçen çarşamba vurdum ilk iğneyi. Bugün 8.gün9. Gundu sanirim canim
Sağol canısı.yumurta toplamasan önceki kontrolde yani opu dan önce 9 du . üzerinden 8 gün gecince transfer oldummerve
Arkadaşlar bu rahim kalınlığından falan bana hiç bahsetmediler devlette yaptırdımSağol canısı.
Boşver sen geçti artık.Arkadaşlar bu rahim kalınlığından falan bana hiç bahsetmediler devlette yaptırdım
Aynen geçtiBoşver sen geçti artık.
Ne biliim ölçüp söylüyo ben de herkesle aynı mı diye gelip soruyom burda.
Kafanı karıştırmamışlar boşver.Aynen geçtiama genede hiç bilgi vermediler verebilirlerdi