- 13 Ocak 2020
- 44.608
- 168.082
- 33
Ben çıkardım. İlaçlar raporla 2300 tuttu.Anladım canm tsk ederm. Peki ilaçlar için tıp fakültesinde rapor çıkartamyo muyuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkardım. İlaçlar raporla 2300 tuttu.Anladım canm tsk ederm. Peki ilaçlar için tıp fakültesinde rapor çıkartamyo muyuz acaba
Canm evlilikte 3. Yılını doldurdysan rapor çıkar. Bide ilaçlar hastaneden bağımsız onları bağlamaz sonuçta ordan almyrz ne şekilde yazarlarsa yazsnlar sen raporunla gidince eczanden alırsın zaten ilaçlarıOnu bilmiyorum canım biz hiç çıkarmadık .Her hastane kabul ediyor mu acaba ?2 buçuk milyarı geçti benim verdiğim ilaç parası .Daha da alacağım herhalde
Canım bizim 3 yıl dolmadı .Ama ciddi sperm sorunumuz var .Fakat bizim bulunduğumuz ilde tıp fakültesinde tüp bebek bölümü yok o yüzden uğraşamadık açıkçası .Canm evlilikte 3. Yılını doldurdysan rapor çıkar. Bide ilaçlar hastaneden bağımsız onları bağlamaz sonuçta ordan almyrz ne şekilde yazarlarsa yazsnlar sen raporunla gidince eczanden alırsın zaten ilaçları
Normalde daha fazla mı tutuyo pek bi indrm yapilmams canm yani 2.300 da az para değil yüzde elliden fazla almışlar sanrmBen çıkardım. İlaçlar raporla 2300 tuttu.
Canım bizim 3 yıl dolmadı .Ama ciddi sperm sorunumuz var .Fakat bizim bulunduğumuz ilde tıp fakültesinde tüp bebek bölümü yok o yüzden uğraşamadık açıkçası .
Sanırım sperm sayısı belli bir sayının altındaysa rapor çıkıyor ama ilaçlara rapor veriliyor mu bilmiyorum .Anladım canm 3 yıl şartı var zaten iyiki uğraşmamssn
Ilaclara verilir bence neden verilmesn sperm sayı şartı kaç acaba bilemyrm yakn bi şehirde tıp fakültesi yok mu orayı arayıp sorablrsnSanırım sperm sayısı belli bir sayının altındaysa rapor çıkıyor ama ilaçlara rapor veriliyor mu bilmiyorum .
Artık geçti zaten .Biz Diyarbakırdayız ama tıp fakültesinde bu bölüm yok , rapor için tüp bebek bölümü olması lazımmış .En yakım Elazığ oraya git gel zaten aynı parayı belki de daha fazlasını harcarız .Zaten şimdi Ankara’ya geldim tedavi için , rapor çıkarmaya vaktim olamazdı .Özellikle bu covid süresinde çok yavaş işler devlette .Bakalım inşallah yeni bir tedaviye gerek kalmadan bu sefer olur , birdaha düşünmem bunlarıIlaclara verilir bence neden verilmesn sperm sayı şartı kaç acaba bilemyrm yakn bi şehirde tıp fakültesi yok mu orayı arayıp sorablrsn
Gayet de indirimli bende amh düşük. Bu paraya 6 kuugonal f 450, 14 kutu merional, 6 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle aldım.Normalde daha fazla mı tutuyo pek bi indrm yapilmams canm yani 2.300 da az para değil yüzde elliden fazla almışlar sanrm
İnşallah bebeklerin senle olacak bu sefer.Artık geçti zaten .Biz Diyarbakırdayız ama tıp fakültesinde bu bölüm yok , rapor için tüp bebek bölümü olması lazımmış .En yakım Elazığ oraya git gel zaten aynı parayı belki de daha fazlasını harcarız .Zaten şimdi Ankara’ya geldim tedavi için , rapor çıkarmaya vaktim olamazdı .Özellikle bu covid süresinde çok yavaş işler devlette .Bakalım inşallah yeni bir tedaviye gerek kalmadan bu sefer olur , birdaha düşünmem bunları
İnşallah kuzum , inşallah taze transfer olur Ya .Rahim kalınlığını Bugün ölçtü yine 9.4 çıktı .Hemşireye sordum ne zaman belli olur taze olup olmayacağı dedim , Opu günü belli oluyor dediİnşallah bebeklerin senle olacak bu sefer.
İnşallah en hayırlısı olur canım.İnşallah kuzum , inşallah taze transfer olur Ya .Rahim kalınlığını Bugün ölçtü yine 9.4 çıktı .Hemşireye sordum ne zaman belli olur taze olup olmayacağı dedim , Opu günü belli oluyor dedi
Diyarbakırda hakan coksuer var canm çok başarılı gibi görünüyo akupunktur rahim Yıkama felan hergün gebelik haberi paylasyo. Orayı hiç düşündün mü acaba. Ankara memorial da iyi aslında inşallah olumlu olur sen sürecine odaklan düşünme bunları hayırlı haberlerle gelirsin inşallahArtık geçti zaten .Biz Diyarbakırdayız ama tıp fakültesinde bu bölüm yok , rapor için tüp bebek bölümü olması lazımmış .En yakım Elazığ oraya git gel zaten aynı parayı belki de daha fazlasını harcarız .Zaten şimdi Ankara’ya geldim tedavi için , rapor çıkarmaya vaktim olamazdı .Özellikle bu covid süresinde çok yavaş işler devlette .Bakalım inşallah yeni bir tedaviye gerek kalmadan bu sefer olur , birdaha düşünmem bunları
Canım o doktor hakkında o kadar olumsuz yorum var ki , sadece reklam işi .Ve çalıştığı hastane o kadar kötü biryer ki devletten daha beter düşün yani .Diyarbakırda hakan coksuer var canm çok başarılı gibi görünüyo akupunktur rahim Yıkama felan hergün gebelik haberi paylasyo. Orayı hiç düşündün mü acaba. Ankara memorial da iyi aslında inşallah olumlu olur sen sürecine odaklan düşünme bunları hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Anladım canm bende kötü yorum gördüm ama dediğin gibi bazılarının sadece reklamCanım o doktor hakkında o kadar olumsuz yorum var ki , sadece reklam işi .Ve çalıştığı hastane o kadar kötü biryer ki devletten daha beter düşün yani .
Malesef öyle doktorlar instagramda öyle bir bahşediyor ki sanki her gelen hasta pozitif alıyor .Ama Şişli memorialde memnun kalırsın inşalalh , bende orayı çok istiyordum ara tatilde gidecektik fakat okullar bir anda tatil olunca Ankara’ya gelmeye karar verdim , ailem de burda olunca kolay oldu .Şubata kadar pandemide nasıl olur artar mı diyerekten beklemek istemedik eşimle .birde Ankara memorialde deneyelim dedik .İnşallah burda olurAnladım canm bende kötü yorum gördüm ama dediğin gibi bazılarının sadece reklam
Bende 2. Tüp bebek için kayseri acıbademe gittim sırf gökalp hoca için çok gebelik elde edydu ama benm tutmadı. Negatif gebeklerini de paylassalar keşke ama yok kimse başarısızlgni gözler önüne sermez
Ailenin orda olması büyük avantaj canm:) Istanbulda da benim halam var ama eşim hiçbir yere gitmek istmio otelde kalrz dio ama uçakla gidiş geliş yaparz daha iyi kaç kere gitmem gerekyo acaba bilemyrm zor bi süreç olcak Benm için bu sefer umarm son olur benmde seninde bu mutlu son olurMalesef öyle doktorlar instagramda öyle bir bahşediyor ki sanki her gelen hasta pozitif alıyor .Ama Şişli memorialde memnun kalırsın inşalalh , bende orayı çok istiyordum ara tatilde gidecektik fakat okullar bir anda tatil olunca Ankara’ya gelmeye karar verdim , ailem de burda olunca kolay oldu .Şubata kadar pandemide nasıl olur artar mı diyerekten beklemek istemedik eşimle .birde Ankara memorialde deneyelim dedik .İnşallah burda olur
İnşallah canım , orda kalmanız daha iyi hastaya göre değişiyor .Ben önceki tedavimde adetimle birlikte 4 kere gittim .4.de Opu oldu .Bu sefer daha 4 kere gittim Bugünle birlikte , yarında gideceğim düşün yani Değişebiliyor yaniAilenin orda olması büyük avantaj canm:) Istanbulda da benim halam var ama eşim hiçbir yere gitmek istmio otelde kalrz dio ama uçakla gidiş geliş yaparz daha iyi kaç kere gitmem gerekyo acaba bilemyrm zor bi süreç olcak Benm için bu sefer umarm son olur benmde seninde bu mutlu son olur
Ilk gittigmde zaten iğne ve ilaçlara başlatcaklar yumurta takibimi kendi şehrimde isticem izin verirlerse eğer. Opuya giderm sonra zaten dondurcam bu sefer hep taze transfer oldu onlar tutmadı bi sefer bir yada 2 ay rahim dinlendrme yöntemi deneyecm bu süreçte de rahmi hazrlasnlar bağışıklık serumu felan da olcam transferden sonra 3 gün otelde kalcaz 4. Gün döneriz artk Allah'a kalmış gerisi buda olmazsa napim artk olmayacgi varms der oturrumİnşallah canım , orda kalmanız daha iyi hastaya göre değişiyor .Ben önceki tedavimde adetimle birlikte 4 kere gittim .4.de Opu oldu .Bu sefer daha 4 kere gittim Bugünle birlikte , yarında gideceğim düşün yani Değişebiliyor yani
Kızlar yumurta toplamadan sonra transfere kadar nar i yasakladılar bana. Özellikle nar, hurma çay kahve tuketmeyin diye yazmislarBiraz nar kan davalım gibi bi yorumlama olmuş.