O zaman nasipsizligime bağlayaym mervisimAşkım bebeğim her şey sorunsuzsa da tutmayabiliyor tüp bebek. Nasip bu. Yoksa neden bakmasınlar.sayıya baktı ileri hıza baktı toplam erkekte sorun yok dedi geçti. Sen onu ona bağlama bence.
Bence siz çok fazla küre filan yüklenip stresinizi arttırdınız. Bu benim 2. Doktorum prof olarak morfoloji lazım olsaydı bakarlardı. Biz daha iyi bilemeyiz.Sayı 165 milyon ileri hareket yüzde otuz morfoloji sıfır diyorum ya tek sorunumuz morfoloji hiç artmyor 3 yıldır
Hiç öyle düşünme , bak benim eşimde sperm sayımız toplamda 1 milyon anca çıkıyor hareket oranımız az , morfolojisi ölçülmüyor bile .2 kere negatif transfer oldum .şimdi ikinci Opu ya hazırlanıyorum , ama benim umudum var .Neden olmasın bi , Rabbim nasip ettikten sonraEvet oraya gidcez nisan ayında canm inşallah bu sefer olumlu olur 3. Tüp bebek olacak artık tutsun Allah'ım gücüm kalmadı
Rabbimin zoruna gitmesin insan artk umut bile edemyo
Sen ne zaman başladın kuzum inşallah olumlu olur hangi merkezde başladınAşkım bebeğim her şey sorunsuzsa da tutmayabiliyor tüp bebek. Nasip bu. Yoksa neden bakmasınlar.sayıya baktı ileri hıza baktı toplam erkekte sorun yok dedi geçti. Sen onu ona bağlama bence.
Lan inançlı insansın şimdi beni deli etcen imtihan yav. İmtihan.O zaman nasipsizligime bağlayaym mervisim
Kürlerle hamilekalan çok var canm benm nasipszlgm diyelimBence siz çok fazla küre filan yüklenip stresinizi arttırdınız. Bu benim 2. Doktorum prof olarak morfoloji lazım olsaydı bakarlardı. Biz daha iyi bilemeyiz.
Eray Çalışkan benim doktorum. Merkez karışık.Sen ne zaman başladın kuzum inşallah olumlu olur hangi merkezde başladın
Çok şükür her halimize canm imtihan tabiki içimde umut var elbette ama zamandan korkuyorum inşallah daha uzun sürmez bizm normal yolla da olablr biz çok stres yapyrz benceLan inançlı insansın şimdi beni deli etcen imtihan yav. İmtihan.
Anladım canm bende aslında 3. Yılımız doldu hani ücretsiz tüp bebek yapma hakkmz var adana başkent hastanesinde profesör esra bulgan var ona gidecktm corona aşırı arttı bide bazı sıkıntılar vardı ona gidemedm 2 ayda bile anca randevu alablmstm halbuki neyse üzüldüm ben gidemeyince. Öncesinde rüya görmüstm esra hoca muayene edio bana tüp bebeğe gerek yok zaten hamilesn yada kalacksn kısa sürede diodu. Başka bir rüyamda daha yengem anneme boşuna tüp bebeğe gitmesin zaten kendilgnden olcak diodu bu rüyaları üst üste gördüm. Randevuya üzüldüm ama içimde de bir ferahlık sormaEray Çalışkan benim doktorum. Merkez karışık.özel kocaeli hastanesinde takipler. İşlemler de okan üniv. Olacak.
Ücretsiz tüp bebek mi var kız devlete de para veriyon ama daha az tabi.Anladım canm bende aslında 3. Yılımız doldu hani ücretsiz tüp bebek yapma hakkmz var adana başkent hastanesinde profesör esra bulgan var ona gidecktm corona aşırı arttı bide bazı sıkıntılar vardı ona gidemedm 2 ayda bile anca randevu alablmstm halbuki neyse üzüldüm ben gidemeyince. Öncesinde rüya görmüstm esra hoca muayene edio bana tüp bebeğe gerek yok zaten hamilesn yada kalacksn kısa sürede diodu. Başka bir rüyamda daha yengem anneme boşuna tüp bebeğe gitmesin zaten kendilgnden olcak diodu bu rüyaları üst üste gördüm. Randevuya üzüldüm ama içimde de bir ferahlık sorma
Evet canm ya sende hazrlanydn en son sonra takip edemedm inşallah tez zamanda olur sonuç pozitif olur. Bide herşey nasip işi bizden çok daha durumu kötü olanlarn tutuyo bizim tutmuyo demek mi nasip değilmiş canm Allah bilir biz bilemeyizHiç öyle düşünme , bak benim eşimde sperm sayımız toplamda 1 milyon anca çıkıyor hareket oranımız az , morfolojisi ölçülmüyor bile .2 kere negatif transfer oldum .şimdi ikinci Opu ya hazırlanıyorum , ama benim umudum var .Neden olmasın bi , Rabbim nasip ettikten sonra
Var canm 3. Yılınz dolduysa ücretsiz ama tabi bi miktara alyolar mı bilmyrm inan gidemedk çünkü randevuya gitsek öğrenirdmÜcretsiz tüp bebek mi var kız devlete de para veriyon ama daha az tabi.
Ücretsiz değil yavrum. Ben aldım işte raporu. Ben de 3.5 yıllık evliyim. Devlette de ortalama 5bine filan geliyodu. Sonra bizi şutladılar özele çok ekstrem bi olay olmazsa 10bine filan gelecek.Var canm 3. Yılınz dolduysa ücretsiz ama tabi bi miktara alyolar mı bilmyrm inan gidemedk çünkü randevuya gitsek öğrenirdm
Baya almışlar kuzum sizden ya öyle olacaksa özelde yaparm daha iyiÜcretsiz değil yavrum. Ben aldım işte raporu. Ben de 3.5 yıllık evliyim. Devlette de ortalama 5bine filan geliyodu. Sonra bizi şutladılar özele çok ekstrem bi olay olmazsa 10bine filan gelecek.
Sende umutsuz olma canim, her nasip vaktine esirdir. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allahin takdiriSizin pozitif olur inşallah bizde bilinmeyen bir sorun vardır belki kim bilir lütfen olumlu düşün herkes bir değil ki mesela benm dış etkenlerden dolayı çok stresim vardı belki ondan dolayı tutmamstr sen stres yapma elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak
Canım piyasa budur yani. Devlette fiyatların değişeceğini sanmam. Ben ilaçlı fiyatını yazdım tabi total. 2bini ilaçBaya almışlar kuzum sizden ya öyle olacaksa özelde yaparm daha iyi
Yok artık kür bıraktık kilo yaptı eşimde bendede. Vitamin kullanyo eşim şimdi promenk bakalm her başın işi nasip umarm kendi gelir kendi kendineSende umutsuz olma canim, her nasip vaktine esirdir. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allahin takdiribirde tavsiyem kür yapma. Vitamin vs esin kullansin e vitamini bizede doktoumuz onermisti. Ama kür yapinca insan daha da kafasina takiyor. Ben 2 senede ne kürler yaptım olmayinca olmuyor, icini fersh tut ve kafani dagiticak aktiviteler yapmaya calis ♀
Anladım canm o zaman hiç devlete gitmeyiz belki direk şişli memorial para biriktirip oraya giderz napalm zaten alıştm artk beklemeye koymuyo artkCanım piyasa budur yani. Devlette fiyatların değişeceğini sanmam. Ben ilaçlı fiyatını yazdım tabi total. 2bini ilaç