- 25 Ekim 2019
- 640
- 673
- 30
Tuplerim tıkalı canım 26 yaşındayım sizin pekiBende ocakta basliyorum, simdiden takipdeyim herseyi sürecleri, problem neydi sizin?yaşiniz kac
Eşimin sperm morfoloji 0 canim , 24 yasindayim bende, guzel sonuclar aliriz insallah hepimiz tedavi sonucundaTuplerim tıkalı canım 26 yaşındayım sizin peki
Amin inşallah. Canım nerde başlamayı düşünüyorsun tedaviyeEşimin sperm morfoloji 0 canim , 24 yasindayim bende, guzel sonuclar aliriz insallah hepimiz tedavi sonucunda
Okey canısı fanfinfonlu demek.Secrete izlemedim canim ama dedigim filmi izle esinle birlikte izleyebilirsin izle hatta
Istanbulda yasiyorum ben,Medipol hastanesini suan dusunuyoruz. Esimin arkadasida orada tup bebek yaptirmis coknmemnun kalmislar orayi onerdi ama oradaki uroloji ve kadin dogumcu doktorlarlada gorusucek ilk olarak onizlemeden memnun kalirsak raporlari toparlayip tedaviye baslicaz insallahAmin inşallah. Canım nerde başlamayı düşünüyorsun tedaviye
Bend3 istanbulda yaşıyorum yasemin çekmezde düşünüyorumIstanbulda yasiyorum ben,Medipol hastanesini suan dusunuyoruz. Esimin arkadasida orada tup bebek yaptirmis coknmemnun kalmislar orayi onerdi ama oradaki uroloji ve kadin dogumcu doktorlarlada gorusucek ilk olarak onizlemeden memnun kalirsak raporlari toparlayip tedaviye baslicaz insallahya siz ?
Benmde eşimin morfoljisi sıfır canm ya 2 negatif denemem var nasıl bir yol izleyeceksnz acaba siz benm umudum pek yokEşimin sperm morfoloji 0 canim , 24 yasindayim bende, guzel sonuclar aliriz insallah hepimiz tedavi sonucunda
yaaBenmde eşimin morfoljisi sıfır canm ya 2 negatif denemem var nasıl bir yol izleyeceksnz acaba siz benm umudum pek yok
Haydi hayirlisi canimBend3 istanbulda yaşıyorum yasemin çekmezde düşünüyorum
Canım bizde morfolojiye bakmadılar bile son testte önemli değil diye. Sayı ve hız baktılar sadece.Benmde eşimin morfoljisi sıfır canm ya 2 negatif denemem var nasıl bir yol izleyeceksnz acaba siz benm umudum pek yok
Ya benim kafam karistiCanım bizde morfolojiye bakmadılar bile son testte önemli değil diye. Sayı ve hız baktılar sadece.
Canım doğalda önemli ama tüpte değil sanıyorum.Ya benim kafam karistimorfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da
Ama önemli canm morfoloji çünkü başka sorunumuz yok sadece morfoloji sıfır ama 2 tüp bebek tutmadıCanım bizde morfolojiye bakmadılar bile son testte önemli değil diye. Sayı ve hız baktılar sadece.
Bencede sonucd saglikli spermleri secip dolleyip yerlestiriyorlar rahmimize, neyse olumsuz hic birsey dusunmiyecegimCanım doğalda önemli ama tüpte değil sanıyorum.
Sizin pozitif olur inşallah bizde bilinmeyen bir sorun vardır belki kim bilir lütfen olumlu düşün herkes bir değil ki mesela benm dış etkenlerden dolayı çok stresim vardı belki ondan dolayı tutmamstr sen stres yapma elinden geleni yap gerisini Allah'a bırakYa benim kafam karistimorfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da
Sayı 165 milyon ileri hareket yüzde otuz morfoloji sıfır diyorum ya tek sorunumuz morfoloji hiç artmyor 3 yıldıryaasayi hizi hareketlilik iyimiydi peki
Aşkım bebeğim her şey sorunsuzsa da tutmayabiliyor tüp bebek. Nasip bu. Yoksa neden bakmasınlar.Ama önemli canm morfoloji çünkü başka sorunumuz yok sadece morfoloji sıfır ama 2 tüp bebek tutmadı
Evet oraya gidcez nisan ayında canm inşallah bu sefer olumlu olur 3. Tüp bebek olacak artık tutsun Allah'ım gücüm kalmadıSadece 3-4 spermi olup tüp bebekte tutanlar var , morfolojisi 0 olup normal yolla bile gebe kalan var.CanımAselhannn lütfen moralini yüksek tut , daha zamanı gelmemiş demek ki , bu sefer Rabbimin izniyle olacak inşallah .Şişli Memorial için çok iyi diyorlar lab. Olarak orayı bir düşün derim gitme imkanınız varsa Eğer