Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Kızlar ama bana şu cilt bakımı konusunda yorum yapın ya. Ne kullanıyonuz siz? Bi şey dediler mi? Bugün sormayı unuttum aşırı akıllı olduğum için.

Kızlar ama bana şu cilt bakımı konusunda yorum yapın ya. Ne kullanıyonuz siz? Bi şey dediler mi? Bugün sormayı unuttum aşırı akıllı olduğum için.
Ne için canım .Anlamadım .Bu dönemde ben ne kullanıyorsam ona devam ediyorum açıkçası ,

8 10 arasi idealmis sanirim. Benim 3 gun once 5 mmdi bugun 9 olmus mesela okumustum buradan nar suyu iyi geliyor diye bir markanin organik nar suyunu icmeye basladim. Nar yedim bunlar iyi mi geldi bilmiyorum. Guzel dedi doktor

Ne için canım .Anlamadım .Bu dönemde ben ne kullanıyorsam ona devam ediyorum açıkçası ,
Genel ya. Benim vücut losyonum bebak acıbademli. Elime ne bulursam sürüyodum mesela. Yüzüme de otacı gül kürü köpük ve loreal nemlendirici kullanıyodum. Bunlar bana iyi gelen sevdiklerimdi. Ama nemlendiricilerim dandik biraz bence. Yüz köpüğümde paraben sls yoktur cart curt uyarıları var ama diğerlerine güvenmiyorum.

8 10 arasi idealmis sanirim. Benim 3 gun once 5 mmdi bugun 9 olmus mesela okumustum buradan nar suyu iyi geliyor diye bir markanin organik nar suyunu icmeye basladim. Nar yedim bunlar iyi mi geldi bilmiyorum. Guzel dedi doktor
Ben doktor ne derse onu kullanırım. Valla takviye yapacam faydalı olacak diye daha da stres oluyo insan. Amaan.

Evet hatırlıyorum. İnşallah bir an önce pozitifi al da hamile hamile dua et bize. 🤲🏻 test günün ne zamana geliyo?
İnşşallah canım ya 14 dü test günüm ama benim transfer çok sıkıntılı oldu çok ağrım vardı öyle yaptılar İnan daha yeni kendime gelebildim o yüzden kuzu ne kadar sağlıklı oldu bilmiom o ağrılarla yaptılar kötü düşünmek istemiom rabbim bu yolda tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

Ben cilt bakımı için sadece voonka nın hyaluronic asit ve collagen karışımı tabletini içiyorum onun dışında bide pharmacerisin temizlee köpüğünü kullanıyorum sorunun muhattabı bu ürünler miydi bilmiyorum ama☺️☺️

Genel ya. Benim vücut losyonum bebak acıbademli. Elime ne bulursam sürüyodum mesela. Yüzüme de otacı gül kürü köpük ve loreal nemlendirici kullanıyodum. Bunlar bana iyi gelen sevdiklerimdi. Ama nemlendiricilerim dandik biraz bence. Yüz köpüğümde paraben sls yoktur cart curt uyarıları var ama diğerlerine güvenmiyorum.
El için ürünlerin sıkıntı olacağını zannetmem ama tabi yüze parabensiz olsa gebelik sürecinde daha iyi canım . Nemlendiriciyi değiştirebilirisn bence .

Ben cilt bakımı için sadece voonka nın hyaluronic asit ve collagen karışımı tabletini içiyorum onun dışında bide pharmacerisin temizlee köpüğünü kullanıyorum sorunun muhattabı bu ürünler miydi bilmiyorum ama☺️☺️
İlk defa duyduğum markalar. Kesin çok pahalıdır. :KK70:

Allahım ya bunu planlamak konuşmak bile şahane. Allah hayırlısını versin hepimize. Hepimiz sevinelim. 🤲🏻
İnşallaj canım .Açıkcası bende taze istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek .Açıkcaıs daha öncesi negatif olduğu için belki histereskopi isteyebilir ama ben pek istemiyorum .2 ve üstü embriyom olursa bende çift embriyo istiyorum 🤰🏻🤰🏻

X