İnnnşallah.İnşallaj canım .Açıkcası bende taze istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek .Açıkcaıs daha öncesi negatif olduğu için belki histereskopi isteyebilir ama ben pek istemiyorum .2 ve üstü embriyom olursa bende çift embriyo istiyorum
Narin bir zarari yok ki zaten meyve ye diyordu doktorBen doktor ne derse onu kullanırım. Valla takviye yapacam faydalı olacak diye daha da stres oluyo insan. Amaan.
Ay bana böyle bilgiler vermeyin yapışırım yakanıza.Bir araştır bakalım benim eşim eczacı o yüzden bişey diyemiyorum
Ben hiç histereskopi yaptırmadım nasıl oluyorİnşallaj canım .Açıkcası bende taze istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek .Açıkcaıs daha öncesi negatif olduğu için belki histereskopi isteyebilir ama ben pek istemiyorum .2 ve üstü embriyom olursa bende çift embriyo istiyorum
Canım daha önce 2 embriyo transferi negatif olduğu için yapılabilir belki dedi .Ama muayenede rahimde sorun yok dedi , bende istemiyorum önceki doktor da gereksiz histereskopi Rahime zarar verir demişti .İnnnşallah.Histereskopi neden olabilir?
Ama mesela bunu yiyeceğim ve rahmime iyi gelecek diye odaklanırsan. Ve bu düşünceyle oluşturduğun enerjine endişe de katılırsa, rahim bu oluşan enerjiyi rafine edemeden alır ve olumsuz duyguları da kabullenebilir.Narin bir zarari yok ki zaten meyve ye diyordu doktor
Bende yaptırmadım canım sanırım kamera ile Rahime bakılıp sorun varsa düzeltiliyorBen hiç histereskopi yaptırmadım nasıl oluyor
İnşallah gerek kalmaz.Canım daha önce 2 embriyo transferi negatif olduğu için yapılabilir belki dedi .Ama muayenede rahimde sorun yok dedi , bende istemiyorum önceki doktor da gereksiz histereskopi Rahime zarar verir demişti .
Hahahah ilahi merve yaAma mesela bunu yiyeceğim ve rahmime iyi gelecek diye odaklanırsan. Ve bu düşünceyle oluşturduğun enerjine endişe de katılırsa, rahim bu oluşan enerjiyi rafine edemeden alır ve olumsuz duyguları da kabullenebilir.
Yine saçma sapan bir cümlemle daha sizlerle birlikteyiz.
Biraz nar kan davalım gibi bi yorumlama olmuş.Hahahah ilahi merve yaSen de olumlu dusun sadece nar ye yanu alt tarafi nar
İnşallah canım bebişlerimi alıp evine gitmek istiyorlçum .Sürekli git gel zor olacak bana Yoksaİnşallah gerek kalmaz.inşallah tazeden çift emriyon da tutar bir an önce kavuşursun bebelerine.
Hadi inşallah yaİnşallah canım bebişlerimi alıp evine gitmek istiyorlçum .Sürekli git gel zor olacak bana Yoksa
Biraz nar kan davalım gibi bi yorumlama olmuş.
İnşallah hepimiz ikizlerimizle büyür giderizİnşallah canım bebişlerimi alıp evine gitmek istiyorlçum .Sürekli git gel zor olacak bana Yoksa
Merhaba..Benim bugün 7 civarıydı.
Benim bugün ilaçlarla 6.günümdü. Yumurtaların ilk kontrolüydü. Dondurulmuş transferi mi?Merhaba..
Benimde 7'ydi bugun. Estrofemi arttirdi. Cumartesi transfer olucaktim ama malesef pazartesiye kaldi. Tabii carsambaya kadar 8 olursa
Pardon ben eksik yazıyorum. Ben daha gonalf filan kullanıyorum.Benimde 6.gundu. evet dondurulmis
Nar suyu icin ve yuruyus yapin oradaki kan akisi artsin bir de moralinizi bozmayin cunku stres etkiliyor. Benim 3 gunde 4 mm artmis 5 mmdi uzuluyoedum stresi biraktim duzeldi inanamadim.Merhaba..
Benimde 7'ydi bugun. Estrofemi arttirdi. Cumartesi transfer olucaktim ama malesef pazartesiye kaldi. Tabii carsambaya kadar 8 olursa