Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İnnnşallah. Histereskopi neden olabilir?

Ben hiç histereskopi yaptırmadım nasıl oluyor

Narin bir zarari yok ki zaten meyve ye diyordu doktor
Ama mesela bunu yiyeceğim ve rahmime iyi gelecek diye odaklanırsan. Ve bu düşünceyle oluşturduğun enerjine endişe de katılırsa, rahim bu oluşan enerjiyi rafine edemeden alır ve olumsuz duyguları da kabullenebilir.

Yine saçma sapan bir cümlemle daha sizlerle birlikteyiz.

Canım daha önce 2 embriyo transferi negatif olduğu için yapılabilir belki dedi .Ama muayenede rahimde sorun yok dedi , bende istemiyorum önceki doktor da gereksiz histereskopi Rahime zarar verir demişti .
İnşallah gerek kalmaz. inşallah tazeden çift emriyon da tutar bir an önce kavuşursun bebelerine.

Hahahah ilahi merve ya Sen de olumlu dusun sadece nar ye yanu alt tarafi nar

Merhaba..
Benimde 7'ydi bugun. Estrofemi arttirdi. Cumartesi transfer olucaktim ama malesef pazartesiye kaldi. Tabii carsambaya kadar 8 olursa
Benim bugün ilaçlarla 6.günümdü. Yumurtaların ilk kontrolüydü. Dondurulmuş transferi mi?

Merhaba..
Benimde 7'ydi bugun. Estrofemi arttirdi. Cumartesi transfer olucaktim ama malesef pazartesiye kaldi. Tabii carsambaya kadar 8 olursa
Nar suyu icin ve yuruyus yapin oradaki kan akisi artsin bir de moralinizi bozmayin cunku stres etkiliyor. Benim 3 gunde 4 mm artmis 5 mmdi uzuluyoedum stresi biraktim duzeldi inanamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…