Merve walla halen bozuk moralim ama yapacak bişi yokYa böyle söyleme lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve walla halen bozuk moralim ama yapacak bişi yokYa böyle söyleme lütfen.
Pozitif oool. Lütfen kötüyü düşünme.Merve walla halen bozuk moralim ama yapacak bişi yok
Haklısın kuzu canım öyle olmaya çalışıomPozitif oool. Lütfen kötüyü düşünme.
İnşallah sağlıcakla yükselir.Kızlar transferin 11. (Perşembe) Günü kan testi yaptırdım. Değerim 80,5 çıktı. Doktor Pazartesi tekrar yaptır dedi. Sokağa çıkma yasağı olduğu için C. Tesi yaptıramıyorum. Aşırı gerginim ve korkuyorum inşallah değerim yükselir. Lütfen dualarınızda beni de unutmayın.
Ben de geçenlerde opu oldum. Gaz sancısı acayip oldu. İlk gün hareket ettiremeyecek kadar. Ama ben yatmadım zorladım kendimi yürüdüm. Adım bile atamıyordum. Şişkinlik gaz sancısı o ve tek çaresi hareket etmek bence. Yavaş yavaş yürü. Sıcak tut kendini. Tuvalete bile çıkamıyordum. Rahim zarım ince olduğu için transfer olmadı bende 15 gün olacak daha yeni rahatlıyorum. YavaşCanım daha yeni gördüm ben de sabah transferden vazgeçmişlerdi donduracaklardı sonra kan verdim enfeksiyona baktılar ama temiz çıktı o ağrıyla transferi yaptılar ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum eve geldim uyumuşum ama halen çok ağrım var oturup kalkamıom çok sancı var gaz sancısı gibi aşırı şişti karnım falan ve geçmiyor bide dün iğneye başlamıştım progestan buran kişi bir adet yerine 2 adet yapmış iğneyi çok beter bi iğne ondan mı böle oldum hiç bi fikrim yok benim şansıma heralde böle oldu yada opu da zarar mı verdiler bilmiom
benim 21 yumurta toplandı 12 tane donduruldu. Bir oğlum var o ilk denemede olmuştu. Yine dondurulmuş embriyoydu. 2. Transferimde dondurulmuş embriyoyla oldu o negatif. 3. Cüde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Bu 4. Transferim olacak. Kist varmış yumurtalığımda önümüzdeki aya bakacak tekrar doktor. Bakalım kısmetimizi bekliyoruz.Hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin. Abiye de sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.Ben de geçenlerde opu oldum. Gaz sancısı acayip oldu. İlk gün hareket ettiremeyecek kadar. Ama ben yatmadım zorladım kendimi yürüdüm. Adım bile atamıyordum. Şişkinlik gaz sancısı o ve tek çaresi hareket etmek bence. Yavaş yavaş yürü. Sıcak tut kendini. Tuvalete bile çıkamıyordum. Rahim zarım ince olduğu için transfer olmadı bende 15 gün olacak daha yeni rahatlıyorum. Yavaş
benim 21 yumurta toplandı 12 tane donduruldu. Bir oğlum var o ilk denemede olmuştu. Yine dondurulmuş embriyoydu. 2. Transferimde dondurulmuş embriyoyla oldu o negatif. 3. Cüde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Bu 4. Transferim olacak. Kist varmış yumurtalığımda önümüzdeki aya bakacak tekrar doktor. Bakalım kısmetimizi bekliyoruz.
Evet canım acayip sancı yaptı banada inşşalah canım bu sefer güzel haberler yazarsın buraya rabbim isteyen herkese nasip etsin Benim de transferin 3 günündeyim daha bakalım hayırlısı inşallahBen de geçenlerde opu oldum. Gaz sancısı acayip oldu. İlk gün hareket ettiremeyecek kadar. Ama ben yatmadım zorladım kendimi yürüdüm. Adım bile atamıyordum. Şişkinlik gaz sancısı o ve tek çaresi hareket etmek bence. Yavaş yavaş yürü. Sıcak tut kendini. Tuvalete bile çıkamıyordum. Rahim zarım ince olduğu için transfer olmadı bende 15 gün olacak daha yeni rahatlıyorum. Yavaş
benim 21 yumurta toplandı 12 tane donduruldu. Bir oğlum var o ilk denemede olmuştu. Yine dondurulmuş embriyoydu. 2. Transferimde dondurulmuş embriyoyla oldu o negatif. 3. Cüde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Bu 4. Transferim olacak. Kist varmış yumurtalığımda önümüzdeki aya bakacak tekrar doktor. Bakalım kısmetimizi bekliyoruz.
Çok şükür iyi canım kaçıncı gündesin iğnelerdeNasıl gidiyor canlar?
5. Günüm cetrotideye başladım.Çok şükür iyi canım kaçıncı gündesin iğnelerde
İnşallah güzel haberlerle gel bize.Teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Evlat en güzel şey. Bu süreçler zor yıpratıcı ama bu bir tedavi o şekilde düşünelim. Sabırsızlık yapmadan sürece akışa bırakın kendinizi. Sevdiğimiz şeyleri ve mecburen yapmak zorunda olduğumuz şeyleri yaparak çok araştırmadan geçirin. Amaaaa hamile olunca araştırma yapmak serbest bebek odası hangi arabayı alsam hangi kıyafet hangi ayda ne olur. Onları araştırmak serbest sınır yok. Sayfayı takip ediyorum. Ancak çok yazmaya vakit olmuyor. Sonucumu paylaşırım ama. Güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum hepinizi güzel anneler
Hadi hayırlısı inşşallah bol bol yumurtalar olur5. Günüm cetrotideye başladım.
Amin inşallah sürpriz yumurtalarım çıkar.Hadi hayırlısı inşşallah bol bol yumurtalar olur
Amin inşallah sürpriz yumurtalarım çıkar.
İnşallah harika yumurtaların olur.Benım de yarın yumurta toplanacak inşallah aç gideceğim biraz heyecan bastı bile bana da dua edin inşallah hepimize o güzel duyguyu rabbim yaşatsın ❤
Amin canım aynı şekilde seninde inşallahİnşallah harika yumurtaların olur.