Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Benim pazartesi kontrol. Güzel haberlerle gel inşallah. Sen iğneleri akşam mı yapıyosun?
Evet akşam 18-21 arası yaptır dediler kalçadan yaptırıyorum Allahtan yakında hastane varda hemen gidip geliyorum .Sen sabahları mı yapıyorsun ?Benim önceki tedavimde de akşamdan yapıyordum ama o zaman gonalf 225 göbekten kullanıyordum

Ben göbekten yapıyorum gonalf 225 merional 150 senin menapour muydu?

Evet evet 300 olur öyle. Ben de 75lik 2 merionali 2 toz 1 su yapıyorum.
Geçen sefer 225 çekip öyle yapıyordum gonalf i.Bu sefer 300 menagon verdi .Geçen seferde başta 17-18 folikül görmüştü doktor irili ufaklı .Ama 11 tane toplanıp 10 tane olgun çıktı .Bakalım bu sefer ne olacak ?Her doktorun uygulaması farklı , sanırım benim folikülerin hepsi aynı anda büyüyemiyor

merve Mervoşumm nasilsın canim 5 gundur yoktum vakit buldukcq giriyorum siteye, igneler nasıl gidiyor
Yarın ikinci randevum var dün kese için gittim ama kan ikiye katlamamış. Keseye benzer şeyler gördüğünü söyledi takip edicez dedi.
Hayırlı haberler alırsin insallah

Kaç kaç çıktı kanlar?
9.gün 791 12.gün 1537 çıktı
Farklı labaratuvarlarda farklı saatlerde yapıldı ama arada 3 gün olunca doktor da tatmin olmadı ben de.
Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…