- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Canım çok şükür şimdilik bir sorun yok , bu akşamda iğnem var yarın sabah kontrolüm var açıkçası biraz stresliyim .Doktor kontrolün çok önemli gidişatı belirleyecek demiştiOgretmennhanimm ssnin nasıl gidiyor?
Benim pazartesi kontrol. Güzel haberlerle gel inşallah.Canım çok şükür şimdilik bir sorun yok , bu akşamda iğnem var yarın sabah kontrolüm var açıkçası biraz stresliyim .Doktor kontrolün çok önemli gidişatı belirleyecek demişti
Evet akşam 18-21 arası yaptır dediler kalçadan yaptırıyorum Allahtan yakında hastane varda hemen gidip geliyorum .Sen sabahları mı yapıyorsun ?Benim önceki tedavimde de akşamdan yapıyordum ama o zaman gonalf 225 göbekten kullanıyordumBenim pazartesi kontrol. Güzel haberlerle gel inşallah.Sen iğneleri akşam mı yapıyosun?
Ben göbekten yapıyorum gonalf 225 merional 150 senin menapour muydu?Evet akşam 18-21 arası yaptır dediler kalçadan yaptırıyorum Allahtan yakında hastane varda hemen gidip geliyorum .Sen sabahları mı yapıyorsun ?Benim önceki tedavimde de akşamdan yapıyordum ama o zaman gonalf 225 göbekten kullanıyordum
Menagon 75 ama 4 toz 2 su şeklinde yaptırıyorum o zaman günlük 300 doz uygulanmış oluyor herhalde değil mi ?Ben göbekten yapıyorum gonalf 225 merional 150 senin menapour muydu?
Evet evet 300 olur öyle. Ben de 75lik 2 merionali 2 toz 1 su yapıyorum.Menagon 75 ama 4 toz 2 su şeklinde yaptırıyorum o zaman günlük 300 doz uygulanmış oluyor herhalde değil mi ?
Geçen sefer 225 çekip öyle yapıyordum gonalf i.Bu sefer 300 menagon verdi .Geçen seferde başta 17-18 folikül görmüştü doktor irili ufaklı .Ama 11 tane toplanıp 10 tane olgun çıktı .Bakalım bu sefer ne olacak ?Her doktorun uygulaması farklı , sanırım benim folikülerin hepsi aynı anda büyüyemiyorEvet evet 300 olur öyle. Ben de 75lik 2 merionali 2 toz 1 su yapıyorum.
Teşekkür ederim sağolunÇok hareket de iyi değil insan yatmaktan sıkılıyor ama dengeyi bulmak lazım. Hayırlı olsun bu arada
Stres gerginlik panik belirsisizlik bi acayipim yavrum. Sen naptın?Nosking nasılsın?
Ben iyitim iğnelere devam.Stres gerginlik panik belirsisizlik bi acayipim yavrum. Sen naptın?
Yarın ikinci randevum var dün kese için gittim ama kan ikiye katlamamış. Keseye benzer şeyler gördüğünü söyledi takip edicez dedi.Ben iyitim iğnelere devam.Senin randevun ne zaman?
Hayırlı haberler alırsin insallahYarın ikinci randevum var dün kese için gittim ama kan ikiye katlamamış. Keseye benzer şeyler gördüğünü söyledi takip edicez dedi.
3. günüm iyi gidiyor. Sen nasılsın?merve Mervoşumm nasilsın canim 5 gundur yoktum vakit buldukcq giriyorum siteye, igneler nasıl gidiyor
Hayırlı haberler alırsin insallah
Kaç kaç çıktı kanlar?Yarın ikinci randevum var dün kese için gittim ama kan ikiye katlamamış. Keseye benzer şeyler gördüğünü söyledi takip edicez dedi.
Damara gelmiştir bişey olmaz canımGünaydın canlar. Bugün 2 iğne yerinden de kan çıktı birazcık. Kızardı. Normal di mi?
9.gün 791 12.gün 1537 çıktıKaç kaç çıktı kanlar?
Evet canım benim de kan çıkıyordu doktora sordum doktor da öyle söylemişti endişe etme yaniİkisi de denk geldi haa
Maşallah3. günüm iyi gidiyor. Sen nasılsın?