Mesela benim 450 gonalf. Ama içine fazla koyuyolarmış ilacın. 2 kez 225 vuruyomuşum. Bir de 150 ml filan kalıyomuş sanırım.Doğru canım hayırlısı olur İnşAllah
Aman en iyisi hiç bilmemek bunları .Valla cahillik mutluluktur ben bunu biliyorum .Strese girmesek daha güzel sonuç alacağız , tedavi hakkında pek bilgisi olmayan insanların hemen tutuyor tüp bebek genelde .Stresi atmak lazım , yok az yumurta yok eşitsiz yumurta .Bize zaten bir tane can Lazım , Rabbim ol dedikten sonraBen de bu au zaten merkez değiştirdim özele geçtim. Beni özele yollayan hoca diyo ki istersen öbür ay başla bu ay pek yumurtan yok. Lan ben zaten üretemiyom amh düşük.Daha beni ne strese sokuyon.
İnşallah daha ertelemezler canım. Kistten kurtulursun inşallah.Benim de düşük olduğu için beklemek istemiyorum ama her ay bişey söyleyip uzatıyorlar
Doğrudur canım İnşAllah güzel güzel yumurtaların oluşur, bana yine vitamin verdiler beklettikleri içinMesela benim 450 gonalf. Ama içine fazla koyuyolarmış ilacın. 2 kez 225 vuruyomuşum. Bir de 150 ml filan kalıyomuş sanırım.
Mesela benim 450 gonalf. Ama içine fazla koyuyolarmış ilacın. 2 kez 225 vuruyomuşum. Bir de 150 ml filan kalıyomuş sanırım.
İnşAllah canımİnşallah daha ertelemezler canım. Kistten kurtulursun inşallah.
Ne kadar dik?Yok canım aynı dediğin gibi yap ama hemen çekme 5 kadar say dik sapla morarmasın
Vallahi ben çok relaks hatta gevşek insanım ama bugün inanılmaz heyecanlandım kadın bana anlatıyo anlatıyo gözüme bakıyo yok anlamadın diyo.Bendede amh düşük 350 vurguluyorum her gün ama 5 günde istenilen büyüklüğe gelmemiş bile herkeste o kadar farklı sonuçlar doğuruyor ki kesinlikle sitres baş düşman onu anladım moralin bozulmaya gelmiyor
İnşallah canım süreç zaten başlı başına sitres algısı yaratıyor prolaktin hormonum çok yüksek çıkmış benimde acaba iptal eder mi korkusu başladı şimdi bende deVallahi ben çok relaks hatta gevşek insanım ama bugün inanılmaz heyecanlandım kadın bana anlatıyo anlatıyo gözüme bakıyo yok anlamadın diyo.Eşimde amma panik oldun bu ne diyo. amaan sağ salim tamamlasaydık tedavilerimizi bi gerisi nasip inşallah.
Bana da prowomen verdi yine. Vitaminleri seviyorum ya. Hele benimki oralet gibi.Doğrudur canım İnşAllah güzel güzel yumurtaların oluşur, bana yine vitamin verdiler beklettikleri için
Ay bilmiyorum ki sorun oluyor mu o?İnşallah canım süreç zaten başlı başına sitres algısı yaratıyor prolaktin hormonum çok yüksek çıkmış benimde acaba iptal eder mi korkusu başladı şimdi bende de
Bana sa o ile başlayan bi vitamin verdiBana da prowomen verdi yine. Vitaminleri seviyorum ya. Hele benimki oralet gibi.
Çokta pahalı Merve oBana da prowomen verdi yine. Vitaminleri seviyorum ya. Hele benimki oralet gibi.
Hehe 2. Kutumdayım bile hehe. Yakında kalpazanlığa başlayacam hehe.Çokta pahalı Merve o
Allah yardımcımız olsun canım zor maddi ve manevi sağlıcakla kucağımıza alalım daHehe 2. Kutumdayım bile hehe. Yakında kalpazanlığa başlayacam hehe.
Kızlar ben devlette yaptırıyom yarın transfer var ve oraya gelenleri alıyolarSen devlette miydin? Bizi niye şutladılar ki o zaman.tüp bebek merkezleri kapandı. Hatta bazı yerlerde poliklinikler kapandı diye biliyorum.
Hepsi bi çeşit bınların yaaBen de bu au zaten merkez değiştirdim özele geçtim. Beni özele yollayan hoca diyo ki istersen öbür ay başla bu ay pek yumurtan yok. Lan ben zaten üretemiyom amh düşük.Daha beni ne strese sokuyon.
Ben iğneye bile başlamadım diye herhalde. Başlayanlara devam ediyolar da. Beni yolladılar. Aslında raporum çıktı devam edebilirlerdi. Ama ben de yollanmaktan hoşlandım açıkcası. Çok kalabalıkta ya bu virüste korkutucuydu.Kızlar ben devlette yaptırıyom yarın transfer var ve oraya gelenleri alıyolar