Bu karışımı mı yaptı?vücudunun her yeri kızarıp çok fena kaşıntı yapmıştı elleri ayakları şişmişti canım
Bu karışımı mı yaarı
Yok kesinlikle iyi yapmışsın. Ben de de polene birazcık alerji var mesela. Ev tozuna çok var.hatırlamıyorum arı sütü içmişti herhalde sadece görünce yazmak istedim.
Yok kesinlikle iyi yapmışsın. Ben de de polene birazcık alerji var mesela. Ev tozuna çok vçok zo
dikkat edin sizde yaYok kesinlikle iyi yapmışsın. Ben de de polene birazcık alerji var mesela. Ev tozuna çok var.
yarın 1 inci günü oluyorrsize bir şeyy soracağım az önce hastalandım da bugün hastalığın 1. günü mü sayılıyor acaba yarın mı gitsem cuma mı bilemedim
Geçmiş olsuun atlatmışsın. inşallah en kalitelilerdirkızlar opu oldum 11 yumurta toplnmış iyidir inş olgundur kalşrelidir hastanedym şuan azıcık adet agrısı gibi oldu , serum agrı kesici yptrdm
teşekkür ederim canımyarın 1 inci günü oluyorr
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı ilerler benim de henüz 3 yumurta var yarın kontrolüm var p.tesi toplama olcak bakalım endişeliyim birazkızlar opu oldum 11 yumurta toplnmış iyidir inş olgundur kalşrelidir hastanedym şuan azıcık adet agrısı gibi oldu , serum agrı kesici yptrdm
Ne manyak manyak şeyler yaşıyoz yaBende de başladı canım . Hatta pıhtı değilde böyle zar gibi bir parçası düştü
Ne manyak manyak şeyler yaşıyoz ya
Şu an düşünüyorum ya hafta sonu coşarsa bu ya iğne gününü kaçırırsam.Aynen canım katılıyorum . Psikolojik olarak çok kötü oldum korku stres hepsi üst üste .
Şu an düşünüyorum ya hafta sonu coşarsa bu ya iğne gününü kaçırırsam.
Ben yalovadayım. Umuttepede tedavi oluyorum kocaelide. Özel olsa giderdim de şimdi covid de var. Öylece de duruyo şu an yoğunlaşcak gibi değil. Bakalım. Gidişata göre tekrar düşünürüm.Gittiğin merkez sana uzak mi değilse yarın git bence her ihtimale karşı
Ben yalovadayım. Umuttepede tedavi oluyorum kocaelide. Özel olsa giderdim de şimdi covid de var. Öylece de duruyo şu an yoğunlaşcak gibi değil. Bakalım. Gidişata göre tekrar düşünürüm.