Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

hatırlamıyorum arı sütü içmişti herhalde sadece görünce yazmak istedim.

size bir şeyy soracağım az önce hastalandım da bugün hastalığın 1. günü mü sayılıyor acaba yarın mı gitsem cuma mı bilemedim

kızlar opu oldum 11 yumurta toplnmış iyidir inş olgundur kalşrelidir hastanedym şuan azıcık adet agrısı gibi oldu , serum agrı kesici yptrdm

kızlar opu oldum 11 yumurta toplnmış iyidir inş olgundur kalşrelidir hastanedym şuan azıcık adet agrısı gibi oldu , serum agrı kesici yptrdm
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı ilerler benim de henüz 3 yumurta var yarın kontrolüm var p.tesi toplama olcak bakalım endişeliyim biraz

Gittiğin merkez sana uzak mi değilse yarın git bence her ihtimale karşı
Ben yalovadayım. Umuttepede tedavi oluyorum kocaelide. Özel olsa giderdim de şimdi covid de var. Öylece de duruyo şu an yoğunlaşcak gibi değil. Bakalım. Gidişata göre tekrar düşünürüm.

Ben yalovadayım. Umuttepede tedavi oluyorum kocaelide. Özel olsa giderdim de şimdi covid de var. Öylece de duruyo şu an yoğunlaşcak gibi değil. Bakalım. Gidişata göre tekrar düşünürüm.

Arası baya var anlattığına göre. Benimde izmire gidip gelemem baya sürüyor. Yakın olsaydı çok iyi olurdu bizler içinde. Bende birdaha ay gidince oğlum ne olacak onu düşünüyorum. Git gel falan bayan sürecek ağlar arkamızdan kalmaz burdan ee çocuklara da yasak var

X