Canım valla biraz endişeliyim 3 yumurta var görünen bugün kontrole gittim geriden gelenler Sencer dedi ama çok minikmiş yumurta sayısı baya az ama doktor sayısı değil kalitesi önemli diyor bakalım şansıma artık Cuma yeniden gidicemKaç yumurta gözüküyor sende
bana da bir ay yasmin vermişti ilk 3 günde sökülmüyorum ben . doktor 3 gün kontrole cagırınca rahmin daha dökülmemiş kalın dedi.Çok manasız ya. 1 ay kullandın yine mi aynısı olduYa ben ilk evlendiğimde hapla korunuyodum. Gayet berrak oluyodu kanama. Öyle olur diye ümitlendim.
Çekildim temmuzda. Başja yerdeydi ama kabul ettiler. Onun 5 yıl geçerliliği oluyo ya bi daha çekelim demezler ya.
Canım valla biraz endişeliyim 3 yumurta var görünen bugün kontrole gittim geriden gelenler Sencer dedi ama çok minikmiş yumurta sayısı baya az ama doktor sayısı değil kalitesi önemli diyor bakalım şansıma artık Cuma yeniden gidicem
Canım inşallah yaa çok endişeliyim bakalım stres olmak istemiyorum bu süreçte cuma kontrole gidicem p.tesi büyük ihtimal yumurta toplancakAynen kalitesi önemli 20 olsa kalitesiz olsa anlamı yok 1 tane olsun kaliteli olsun. Inşallah senin de kaliteli yumoslarin olur insallah
Ay bana da bu ay başlayalım der inşallah ya.bana da bir ay yasmin vermişti ilk 3 günde sökülmüyorum ben . doktor 3 gün kontrole cagırınca rahmin daha dökülmemiş kalın dedi.
sonraki ay ilk 2 gün lekelenme oldu . 3 gün kanadı baya 4. gün gittim kontrole . rahim incelmiş iyi başlayalım tedaviye dedi.
Benim son hap dün geceyfi. Bakalım şimdiden sonra her an gelebilir bence. Yoğun kanamayı görürsem koşarım doktora.Ben 2019 mart ayında cekilmistim . Bakalım hakkımızda hayırlısı senin adetin başladı mi halen lekelenme mi oluyor . Benim az bisey gelmeye basladi
Canım inşallah yaa çok endişeliyim bakalım stres olmak istemiyorum bu süreçte cuma kontrole gidicem p.tesi büyük ihtimal yumurta toplancak
Benim son hap dün geceyfi. Bakalım şimdiden sonra her an gelebilir bence. Yoğun kanamayı görürsem koşarım doktora.
benim amh 2,47 di kötü mü bilmiyrm . ben sökülğyorum ama 3-4-5 te sökülğyorum . 3 te gittigiöde tam sökğlemedigiö için rahim incelmemiştiAy bana da bu ay başlayalım der inşallah ya.senin de mi amh az. Biz niye sökülemiyoz ya.
yasmin i kullanınca 3 gün sonra 3 gün leke gledi bana sonra bir gün cok kanama oldu ertesi gün gittim doktoraInşallah bol yoğun kanaman olur canımgidersin doktora
yasmin i kullanınca 3 gün sonra 3 gün leke gledi bana sonra bir gün cok kanama oldu ertesi gün gittim doktora
Korunuyor musun kiz hamile olmayasınBenim son hapım bugün. 2 aralıkta randevum var. 4 5 gün hap kullanırken de lekelenme oldu 3 gündür yok. Saçma sapan bi hal.
İnşallah canımmStres yapma olumlu düşün nasıl düşünürsen öyle olur
Korunuyor musun kiz hamile olmayasın
Biliyorum da hiç iğne kullanmadı ki. Hapla korunmasız iliski olduysa olabilir.Yok canım korunma.değil tup bebek doktoru vermiş doğum kontrol hapını adet duzenlensin diye
Biliyorum da hiç iğne kullanmadı ki. Hapla korunmasız iliski olduysa olabilir.
Ay inşallah.Inşallah bol yoğun kanaman olur canımgidersin doktora
Ne kötüsü benimkinin 5 katı nerdeyse.benim amh 2,47 di kötü mü bilmiyrm . ben sökülğyorum ama 3-4-5 te sökülğyorum . 3 te gittigiöde tam sökğlemedigiö için rahim incelmemişti
Yok canısı o kadar şans bizi bulmaz hapla da hamile kalmam yaniKorunuyor musun kiz hamile olmayasın