- 13 Ocak 2020
- 44.609
- 168.085
- 33
Diane idi benim.Benim ki yasmin değil 10 liralık bi doğum kontrol hapı yazmış doktor . Merve ki ne bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diane idi benim.Benim ki yasmin değil 10 liralık bi doğum kontrol hapı yazmış doktor . Merve ki ne bilmiyorum
Benim bunlar ilaclarim en altta ki doğum kontrol hapiDiane idi benim.
Evet onu duymuştum. O da çok kullanılan bi hap. Üsttekileri bilmiyom amaBenim bunlar ilaclarim en altta ki doğum kontrol hapiEki Görüntüle 2728039
Evet onu duymuştum. O da çok kullanılan bi hap. Üsttekileri bilmiyom ama
Şifa olsun canım inşallah.Usttekiler vitamin sadece sidefer yazanı bitince bırakacağım demirim çok dusukmus ondan vermişti onu
Şifa olsun canım inşallah.
Aman boşver. Bence bi şeyler yaptıkça stres artıyor.Inşallah . Yarın birde bu polen arı sütü falan karışımı oluyor ya onlardan alıp kullanacağım beslenmeye de dikkat edeceğim artık kafaya koydum
Benim hele tedaviden de umudum yok gökten bebek yağsa bize salatalık düşerYok canısı o kadar şans bizi bulmaz hapla da hamile kalmam yani
Şşş sen transferini oldun uslu uslu otur. Yapacağın tek şey olumlama olsun.Benim hele tedaviden de umudum yok gökten bebek yağsa bize salatalık düşer
Keske ayni zamana denk gelseydi transferimiz seninle acaba yumurtadan ne cikacak diye beklerdikŞşş sen transferini oldun uslu uslu otur. Yapacağın tek şey olumlama olsun.
Ben hepinizi bekliyorum merak etme.Keske ayni zamana denk gelseydi transferimiz seninle acaba yumurtadan ne cikacak diye beklerdik
Aman boşver. Bence bi şeyler yaptıkça stres artıyor.
Kullan o zaman canım aklında kalmasın.Şansımı denemek istiyorum zaten ilaç kullanıyorum yanında ek olarak bi zahmeti olmaz bana
ya görünce yazmak istedim. Bunları kullanmadan önce bir alerji testi yaptırın daha önce kullanmadıysanız. Allah korusun öyle bir şey varsa çok kötü reaksiyonları oluyor kuzenimden biliyorum. Umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza :)Inşallah . Yarın birde bu polen arı sütü falan karışımı oluyor ya onlardan alıp kullanacağım beslenmeye de dikkat edeceğim artık kafaya koydum
Kullan o zaman canım aklında kalmasın.
ya görünce yazmak istedim. Bunları kullanmadan önce bir alerji testi yaptırın daha önce kullanmadıysanız. Allah korusun öyle bir şey varsa çok kötü reaksiyonları oluyor kuzenimden biliyorum. Umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza :)
Kuzenine ne olmuştu?ya görünce yazmak istedim. Bunları kullanmadan önce bir alerji testi yaptırın daha önce kullanmadıysanız. Allah korusun öyle bir şey varsa çok kötü reaksiyonları oluyor kuzenimden biliyorum. Umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza :)
vücudunun her yeri kızarıp çok fena kaşıntı yapmıştı elleri ayakları şişmişti canımKuzenine ne olmuştu?
inşallah yoktur ya. Ya da ilk dozunu az alarak dene :)Hiç kullanmadım ama normalde öyle bir alerjim yok olabilir mi ki
inşallah yoktur ya. Ya da ilk dozunu az alarak dene :)