Hoşgeldin. Hayırlı olsun. İğne ben henüz başlamadım. Korkmayan biri olarak ben de heyecanlıyım tabi ki.Merhaba :) Aranızda yeniyim lütfen biraz bilgilendirir misiniz ? Benim yumurtalıklarımda ya da rahim filmimde bir sıkıntı görülmedi. Eşimin morfolojisi 1 cıktıgı için tedaviye başlayacagız. Adetim birkaç güne gelir diye düşünüyorum 2. günü gideceğim ve başlanacak. Fakat çok endişeliyim ne kadar iğne kullanacagım, iğneler çok acıtıyor mu (iğneden cok korkan biri olarak) bu süreçte beni neler bekliyor nelere hazırlıklı olmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim :) Umarım en sağlıklı şekilde en hayırlı zamanda kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi :)
Anladım Allah yardımcınız olsun umarım güzel ilerler her şeyHoşgeldin. Hayırlı olsun. İğne ben henüz başlamadım. Korkmayan biri olarak ben de heyecanlıyım tabi ki.Bende amh düşük benim iğneler biraz fazla olacak sanırım arkadaşlardan.
Amin hepimizin inşallahAnladım Allah yardımcınız olsun umarım güzel ilerler her şey
Ben de aşılama yapmıştım,klomen kist yapmış çatlatma ignesine rağmen. Aşılamadan 3 ay sonra tüp bebek için gittik ve doktor kist olduğunu tedaviye baslayamayacagimi söyledi ve doğum kontrol hapı verdi. Kısmet demekten başka birşey kalmıyor insanın elinde o zamanŞu an o sürece bile sağlıkla başlayabilek nimetmiş diyorum. Ben 2 kasımda başlayacaktım ertelendi reglim aşırı lekelenmeli başladı diye
Kist yok ama doğum kontrol hapı verdi bana da.Ben de aşılama yapmıştım,klomen kist yapmış çatlatma ignesine rağmen. Aşılamadan 3 ay sonra tüp bebek için gittik ve doktor kist olduğunu tedaviye baslayamayacagimi söyledi ve doğum kontrol hapı verdi. Kısmet demekten başka birşey kalmıyor insanın elinde o zaman
Çok amaçlı bu ilaçlar demekkiKist yok ama doğum kontrol hapı verdi bana da.
Akne tedavisinde de kullanılıyomuş o konuda ters tepti.Çok amaçlı bu ilaçlar demekki
Ah bu hormonlar her yerdeAkne tedavisinde de kullanılıyomuş o konuda ters tepta
Kist yok ama doğum kontrol hapı verdi bana da.
Benim regl lekelenmeli başlıyodu. 5.gün oldu hala lekelenmeli geliyodu. Onu düzenlemek için.Canim benim doktorumda dogum kontrol hapi verdi ne icin veriyorlar acaba
Benim regl lekelenmeli başlıyodu. 5.gün oldu hala lekelenmeli geliyodu. Onu düzenlemek için.
Çok manasız ya. 1 ay kullandın yine mi aynısı olduAynen ya benimde aynı 2 gün oldu halen lekelenme şeklinde . 1 ay kullandımdoğum kontrol hapını 2. Aya geçeceğim perşembe günü
Çok manasız ya. 1 ay kullandın yine mi aynısı olduYa ben ilk evlendiğimde hapla korunuyodum. Gayet berrak oluyodu kanama. Öyle olur diye ümitlendim.
Benim son hapım bugün. 2 aralıkta randevum var. 4 5 gün hap kullanırken de lekelenme oldu 3 gündür yok. Saçma sapan bi hal.Aynen malesef canım 22 snde başladı lekelenme halen aynı lekelenme oluyor sadece . Benim doktorum 3 ay kullanacaksin dedi birde vitamin var kullandığım
Aynen çok canım sıkkın benimde ne yapacağımı hiç bilmiyorum senin randevunun yakın en azından Benim taa ocak sonu şubat başı gibiBenim son hapım bugün. 2 aralıkta randevum var. 4 5 gün hap kullanırken de lekelenme oldu 3 gündür yok. Saçma sapan bi hal.
Vallahi geç olsun güç olmasın diyelim canım ya napalım. Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Benim de düzenleyemezse belki tekrar hap verir.Aynen çok canım sıkkın benimde ne yapacağımı hiç bilmiyorum senin randevunun yakın en azından Benim taa ocak sonu şubat başı gibi
Vallahi geç olsun güç olmasın diyelim canım ya napalım. Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Benim de düzenleyemezse belki tekrar hap verir.
Tekrar muayene etmedi di mi bu ay?Amin canım dediğin doğru . Ben gittiğim doktora güveniyorum . Işin de baya iyi bi doktor . Bakalım hapı kullanmaya devam artık yapacak bisey yok