Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Tekrar muayene etmedi di mi bu ay?

Yok canım hiç muane etmedi beni doktor . Boşuna ücret odemeyin dedi önceki tahlilleri falan götürdüm zaten esim dede sorun olduğu için sperm sayısı yukselsin diye vitamin kullanacak bende sikayetlerimi söyledim bana da doğum kontrol birden vitamin verdi

Anladım canım. Hayırlısı bakalım.

Benjm yanmalar oluyor ellerimde ayaklarimda geceleri . Allah sonumuzu hayır etsin ben aynı menopoz belirtileri yaşıyorum gibi
Günaydın.. bu söyledikleriniz bende de var ama iğneler yaptı bana da normalde yoktu bir de inanılmaz uyku yaptı ben de herkeste öylemi bilmiom

Ay çok sevindim canım ya 1 ay 1 aydır neticede.

Aynen öyle bakalım tedaviye başlamaz bence bir sorun var mi ona bakacaktir ya da rahim filmi falan çekelim der . Daha önce iki kere ckildim bir sorun yoktu ama başka merkezde cekilmistim. Sen cekildin mi rahim filmi

Aynen öyle bakalım tedaviye başlamaz bence bir sorun var mi ona bakacaktir ya da rahim filmi falan çekelim der . Daha önce iki kere ckildim bir sorun yoktu ama başka merkezde cekilmistim. Sen cekildin mi rahim filmi
Çekildim temmuzda. Başja yerdeydi ama kabul ettiler. Onun 5 yıl geçerliliği oluyo ya bi daha çekelim demezler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…