- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Tekrar muayene etmedi di mi bu ay?
Anladım canım. Hayırlısı bakalım.Yok canım hiç muane etmedi beni doktor . Boşuna ücret odemeyin dedi önceki tahlilleri falan götürdüm zaten esim dede sorun olduğu için sperm sayısı yukselsin diye vitamin kullanacak bende sikayetlerimi söyledim bana da doğum kontrol birden vitamin verdi
Anladım canım. Hayırlısı bakalım.
Yok canım ya kansızlık yok ama ayaklarım eylül dedi mi buz keser hazirana kadar.Seninde ellerinde ve ayaklarında bazı geceler yanmalar oluyor mu
Yok canım ya kansızlık yok ama ayaklarım eylül dedi mi buz keser hazirana kadar.
Günaydın.. bu söyledikleriniz bende de var ama iğneler yaptı bana da normalde yoktu bir de inanılmaz uyku yaptı ben de herkeste öylemi bilmiomBenjm yanmalar oluyor ellerimde ayaklarimda geceleri . Allah sonumuzu hayır etsin ben aynı menopoz belirtileri yaşıyorum gibi
Günaydın.. bu söyledikleriniz bende de var ama iğneler yaptı bana da normalde yoktu bir de inanılmaz uyku yaptı ben de herkeste öylemi bilmiom
Tüp bebeğe başladım halen kullanıyorum normalde yoktu zatenNe iğnesi kullandınız ki
Tüp bebeğe başladım halen kullanıyorum normalde yoktu zaten
Evet canım ben başladım bugün kontrole gittim p.tesi yumurta toplanacak galiba ama yumurtalarım az ona biraz moralim bozuk inşallah iyi olurYumurta geliştirici ignelerden mi bahsediyorsun . Bn henüz o aşamaya gelmedim
Evet canım ben başladım bugün kontrole gittim p.tesi yumurta toplanacak galiba ama yumurtalarım az ona biraz moralim bozuk inşallah iyi olur
Kaçtı ki canım amh?Benjm yanmalar oluyor ellerimde ayaklarimda geceleri . Allah sonumuzu hayır etsin ben aynı menopoz belirtileri yaşıyorum gibi
Canım benim de yumurta rezervi düşük eşimde problem yok ama bakalım inşallah olumlu geçerSizin sorun neydi . Mesela benim amh çok düşük yumurta rezervi az esiminde sperm sayısı az
Kaçtı ki canım amh?
InşallahCanım benim de yumurta rezervi düşük eşimde problem yok ama bakalım inşallah olumlu geçer
Canım benim de 0.22 falandı en son0.29
Doktorla konuştum bidaki adetinle gel dedi
Ay çok sevindim canım ya 1 ay 1 aydır neticede.0.29
Doktorla konuştum bidaki adetinle gel dedi
Canım benim de 0.22 falandı en son
Ay çok sevindim canım ya 1 ay 1 aydır neticede.
Çekildim temmuzda. Başja yerdeydi ama kabul ettiler. Onun 5 yıl geçerliliği oluyo ya bi daha çekelim demezler ya.Aynen öyle bakalım tedaviye başlamaz bence bir sorun var mi ona bakacaktir ya da rahim filmi falan çekelim der . Daha önce iki kere ckildim bir sorun yoktu ama başka merkezde cekilmistim. Sen cekildin mi rahim filmi