- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 29
Hadi inşAllah canım hayırlı sonuçlar alırız inşAllahFeyza bızde aralıkta baslıycaz benım yasımda 27
Birbucuk yıllık eclıyım canım adet duzensızlıgım oldugu ıcın ne zaman adet olcagımı bılmıyorum o yuzden adet sokturucuyle basladık bugun adet olduktan sonrada ılaclara baslıycz sanırım aralıgın son haftası yumurtalar toplanıcak tahmını sen ne yaptın baslıyormusunHadi inşAllah canım hayırlı sonuçlar alırız inşAllahBekleyen herkese rabbim nasip eder inşAllah ben de 24 yaşındayım canım kaç yıllık evlisin
Her an her şey olabilir.Kızlar bu arada bı sıkıntı olmaz dımı tam yumurtalsrım toplancagı zaman hastanelerın tup bebeklerın falan kapanmasından korkuyorum pandemıden dolayı
Artık aşırı fazla vakalar. Çok dikkat ettiğini söyleyenler bile pozitif çıkmaya başladı.Ya evden dısarı cıkmıyorum esımde cok dıkkat edıyor resmen ayrı bıle yatıyoruz o derece
Pcos var bende o yuzden rahmı dınlendırıp transfer edıceklerArtık aşırı fazla vakalar. Çok dikkat ettiğini söyleyenler bile pozitif çıkmaya başladı.Allah hepimizi korusun. Transfer neden daha sonra olacak?
Canım ben ilaçları aldım adeti bekliyorum ondan sonra doktor bi gel muayene edecem dedi ilaçlara başla dediğimde başlayacaksın falan filan bekliyorum işte canım inşAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimizBirbucuk yıllık eclıyım canım adet duzensızlıgım oldugu ıcın ne zaman adet olcagımı bılmıyorum o yuzden adet sokturucuyle basladık bugun adet olduktan sonrada ılaclara baslıycz sanırım aralıgın son haftası yumurtalar toplanıcak tahmını sen ne yaptın baslıyormusun
Allah korusun kızlar güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşAllahKızlar bu arada bı sıkıntı olmaz dımı tam yumurtalsrım toplancagı zaman hastanelerın tup bebeklerın falan kapanmasından korkuyorum pandemıden dolayı
Sen tahminen ne zaman regl olacaksın?Canım ben ilaçları aldım adeti bekliyorum ondan sonra doktor bi gel muayene edecem dedi ilaçlara başla dediğimde başlayacaksın falan filan bekliyorum işte canım inşAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
9 gün sonra canımSen tahminen ne zaman regl olacaksın?
Benim de 6 tane hapım kalmış bakalım regl ne zaman gelecek.9 gün sonra canım
İlk defa mı böyle oldu canımBenim de 6 tane hapım kalmış bakalım regl ne zaman gelecek.
Evet. Benim ilk 2 gün leke ile başlıyodu onu da hesaplayarak verdi randevuyu doktorum. Gittim tam başlamamıştı. 2 gün sonra tekrar gel dedi yine tam başlamamıştı. Öyle olunca hap verdi. Diğer ay başlarız dedi.İlk defa mı böyle oldu canım
Anladım canım üzülme vardır bunda da bir hayır, zaten üniversite hastaneleri en ufak detay olsa bile herşeyi iptal ediyorlar bende üniversite hastanesinde yaptırıyorum gerçekten çok fazla araştırıyorlar ve yorucu oluyor biraz inşAllah en kısa zamanda sökülür adetin rahat ol araştır internetten bir sürü adet sökücü yiyecekler falan varEvet. Benim ilk 2 gün leke ile başlıyodu onu da hesaplayarak verdi randevuyu doktorum. Gittim tam başlamamıştı. 2 gün sonra tekrar gel dedi yine tam başlamamıştı. Öyle olunca hap verdi. Diğer ay başlarız dedi.yani 5 gün leke leke devam etti. Sonra normal geldi.
Maydonoz suyunu falan deneAnladım canım üzülme vardır bunda da bir hayır, zaten üniversite hastaneleri en ufak detay olsa bile herşeyi iptal ediyorlar bende üniversite hastanesinde yaptırıyorum gerçekten çok fazla araştırıyorlar ve yorucu oluyor biraz inşAllah en kısa zamanda sökülür adetin rahat ol araştır internetten bir sürü adet sökücü yiyecekler falan var
Merve aynı saatte almaya dikkat ediyorsun değil mi ilacıBenim de 6 tane hapım kalmış bakalım regl ne zaman gelecek.
Canım sorunum regl olamamk değil ki anlatamadım galiba. Biz o regli yaşadık bitti. Şimdi önümüzdeki regl inşallah doğru zamanda berrak sorunsuz başlar. 2 aralıkta randevum inşallah istendiği gibi olur her şey ve iğnelere başlarım.Anladım canım üzülme vardır bunda da bir hayır, zaten üniversite hastaneleri en ufak detay olsa bile herşeyi iptal ediyorlar bende üniversite hastanesinde yaptırıyorum gerçekten çok fazla araştırıyorlar ve yorucu oluyor biraz inşAllah en kısa zamanda sökülür adetin rahat ol araştır internetten bir sürü adet sökücü yiyecekler falan var
Evet gece 00.00Merve aynı saatte almaya dikkat ediyorsun değil mi ilacı