Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Kız bunlar ne valla ilk defa duyuyom he. 🤔 Bir de dua grubunda çıkan var okuyabilirsen düzenli gel canım. 1350+1350 idi ya sayı biraz artacak sanırım.
Hormon işte kuzum önce böyle tedavi ediyor doktorum asılamada da buna benzer yapmıştı bu sefer inşAllah fayda eder 🤲 okurum okurum günde kaç kere okumam gerek

Hormon işte kuzum önce böyle tedavi ediyor doktorum asılamada da buna benzer yapmıştı bu sefer inşAllah fayda eder 🤲 okurum okurum günde kaç kere okumam gerek
Canım bursaki mesajını görmemişim. 😑 kusura bakma bu 2 oldu valla seni ekleyemedim. Çok kalabalık ya kaçıyo arada.
İnşallah ilaçların şifa olsun. 🤲🏻

İlk etap 300 vuruldum kontrolden sonra 225 vuruldum. Yumurta gelişimine göre karar veriyor doktorunuz🙂
Hmmm. Ya ben bi tüp bebek yaptrdım. Sonra dıs gebelk oldu bende. Metotreksat yapıldı. Üç ay korunma verildi. Yalnz benden altı yumurta elde edildi. Acep amh mı düşük diye düşünüyorm ben.
ama doktr 100 lük kullandı bende. Cok düşük değil mi sizcede

Hmmm. Ya ben bi tüp bebek yaptrdım. Sonra dıs gebelk oldu bende. Metotreksat yapıldı. Üç ay korunma verildi. Yalnz benden altı yumurta elde edildi. Acep amh mı düşük diye düşünüyorm ben.
ama doktr 100 lük kullandı bende. Cok düşük değil mi sizcede
Ben yüksek doz kullanmama rağmen maalesef 5 yumurta verebildim ahm bakılmadı bende. Bu sefer tutmazsa bakılır heralde bana da🤔

Ben yüksek doz kullanmama rağmen maalesef 5 yumurta verebildim ahm bakılmadı bende. Bu sefer tutmazsa bakılır heralde bana da🤔
Ya ilac dozu cok cook az değil mi ama. Normalde aşılamaya 125 dozla başlanıyormus. Oda enn düşük. Sizin yaş kac ? Bendende amh istenmedi ama saolsun bu doktr iyice ayarımla oynadı. O yüzden onada baktırcam ben.

Bende 91 liyim canm. Eşimin değerleride normal. Bendede sadece pıhtılasma bozukluğu var. Baska neylere baktırsam bilmiyorm
Zaten tüm testleri istiyor doktorlar. Hormonlar bakılıyor, rahim filmi çekiliyor, sper analizi yapılıyor zaten ultrason kontrolün yapılıyor. Başka da yapılmadı bana hatırladığım kadarıyla

X