- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.944
- 33
Gitme gitme durAynen canım hem heyecanlı hem gergin Oluyor insan ben mesela kabızlık yaşayan biriyim hep şuanda da var tuvalet gitmek istemiyorum bşey olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitme gitme durAynen canım hem heyecanlı hem gergin Oluyor insan ben mesela kabızlık yaşayan biriyim hep şuanda da var tuvalet gitmek istemiyorum bşey olur diye
Hormon işte kuzum önce böyle tedavi ediyor doktorum asılamada da buna benzer yapmıştı bu sefer inşAllah fayda eder okurum okurum günde kaç kere okumam gerekKız bunlar ne valla ilk defa duyuyom he. Bir de dua grubunda çıkan var okuyabilirsen düzenli gel canım. 1350+1350 idi ya sayı biraz artacak sanırım.
Anladım kuzumOpu da tam tersi midenin boş olması bir gece önce 12 den sonra yeme içme yasak anestezi alıyorsun
Hemen haber ver dört gözle bekliyorum bebğimAmin İnşAllah canım 10 gün sonra test yaparım büyük ihtimalle
Canım bursaki mesajını görmemişim. kusura bakma bu 2 oldu valla seni ekleyemedim. Çok kalabalık ya kaçıyo arada.Hormon işte kuzum önce böyle tedavi ediyor doktorum asılamada da buna benzer yapmıştı bu sefer inşAllah fayda eder okurum okurum günde kaç kere okumam gerek
Olsn kuzum başka duada buluşuruz kalpler bir olsunCanım bursaki mesajını görmemişim. kusura bakma bu 2 oldu valla seni ekleyemedim. Çok kalabalık ya kaçıyo arada.
İnşallah ilaçların şifa olsun.
İlk etap 300 vuruldum kontrolden sonra 225 vuruldum. Yumurta gelişimine göre karar veriyor doktorunuzKızlar meraba. Gonal f i kaclık yaptınız?
Hmmm. Ya ben bi tüp bebek yaptrdım. Sonra dıs gebelk oldu bende. Metotreksat yapıldı. Üç ay korunma verildi. Yalnz benden altı yumurta elde edildi. Acep amh mı düşük diye düşünüyorm ben.İlk etap 300 vuruldum kontrolden sonra 225 vuruldum. Yumurta gelişimine göre karar veriyor doktorunuz
Ben yüksek doz kullanmama rağmen maalesef 5 yumurta verebildim ahm bakılmadı bende. Bu sefer tutmazsa bakılır heralde bana daHmmm. Ya ben bi tüp bebek yaptrdım. Sonra dıs gebelk oldu bende. Metotreksat yapıldı. Üç ay korunma verildi. Yalnz benden altı yumurta elde edildi. Acep amh mı düşük diye düşünüyorm ben.
ama doktr 100 lük kullandı bende. Cok düşük değil mi sizcede
Ya ilac dozu cok cook az değil mi ama. Normalde aşılamaya 125 dozla başlanıyormus. Oda enn düşük. Sizin yaş kac ? Bendende amh istenmedi ama saolsun bu doktr iyice ayarımla oynadı. O yüzden onada baktırcam ben.Ben yüksek doz kullanmama rağmen maalesef 5 yumurta verebildim ahm bakılmadı bende. Bu sefer tutmazsa bakılır heralde bana da
Bende 91 liyim canm. Eşimin değerleride normal. Bendede sadece pıhtılasma bozukluğu var. Baska neylere baktırsam bilmiyorm30 oldum daha yeni aklını kurcalayan bişey varsa sor doktoruna içini kemirmesine izin verme
Zaten tüm testleri istiyor doktorlar. Hormonlar bakılıyor, rahim filmi çekiliyor, sper analizi yapılıyor zaten ultrason kontrolün yapılıyor. Başka da yapılmadı bana hatırladığım kadarıylaBende 91 liyim canm. Eşimin değerleride normal. Bendede sadece pıhtılasma bozukluğu var. Baska neylere baktırsam bilmiyorm
Hmm. Suan beklicez bellikiZaten tüm testleri istiyor doktorlar. Hormonlar bakılıyor, rahim filmi çekiliyor, sper analizi yapılıyor zaten ultrason kontrolün yapılıyor. Başka da yapılmadı bana hatırladığım kadarıyla
Zaman çabuk geçiyor sabır. Ben Allah nasip ederse pazartesi transfer olacağımHmm. Suan beklicez belliki
Hayırlı olsun canım bende bugün ilk ignemi vuruldum basladik hayırlısıyla insbende bursa bahçecide tedaviye başladım hersey yolunda giderse inşallah aralıkta transferim olacak benimde
Hayırlı olsun ins sağlıkla tutunsun bebişZaman çabuk geçiyor sabır. Ben Allah nasip ederse pazartesi transfer olacağım