Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İnşallah olur sizinkiler de :). Donduruldu 2si de. Şimdi 2.adetimi bekliyorum. Adetle birlikte 2. kez toplama ve bu sefer taze transfer düşünüyoruz :)
Bir ay ilaç kullanip o ay ve sonraki aydada yumurta toplanıyormu bu çok iyiymiş bunu bilmiyordum tüp bebek surecini çok bilmiyorum iyi oldu yeni baslicaz nasipse

Bir ay ilaç kullanip o ay ve sonraki aydada yumurta toplanıyormu bu çok iyiymiş bunu bilmiyordum tüp bebek surecini çok bilmiyorum iyi oldu yeni baslicaz nasipse
Yeterli sayı yakalamadıysa 2. Ay da iğnelere devam edilir ve tekrar yumurta toplanır.

Evet benim amh: 0,41 çıktı. Az yumurtam çıkıyor. Benim ilk ay transfer olmamasının nedeni çok uzun süre ilaçları kullanmamdı. Transfer için rahimin uygun olduğu dönemi geçirmiş olduk yani. O yüzden yapılmadı. Hatta bu ay için doktorum istersem ilaçlarla rahimi hazırlayıp 2 dondurulmuşu tek tek koyup deneyelim dedi ama ben daha fazla embryo olsun ki şansım artsın dedim. Hepsi tutarsa yavaş yavaş hepsini doğururum :)

Benim de amh düşük balkalım kaç çıkarabilcez.

Sürgü ile uğraşırlar mı ki devlette.
Mervecim bugün sabah aldım ilaçlarımı 2 paket serum (Tationil 600 mg) serumu yedim birini diğeri regl iken. (Genotropin) 12 mg aldım birde her akşam göbekten vurulcam hemşire dozunu ayarladı. Toplam 900 ₺ verdim

Mervecim bugün sabah aldım ilaçlarımı 2 paket serum (Tationil 600 mg) serumu yedim birini diğeri regl iken. (Genotropin) 12 mg aldım birde her akşam göbekten vurulcam hemşire dozunu ayarladı. Toplam 900 ₺ verdim
Kız bunlar ne valla ilk defa duyuyom he. Bir de dua grubunda çıkan var okuyabilirsen düzenli gel canım. 1350+1350 idi ya sayı biraz artacak sanırım.

Sürgü ile uğraşırlar mı ki devlette.
Bilmiyorum canım ama verirler diye düşünüyorum vermeye de bilir bazı yerlerde yaptırmıyorlarmış. Benim zaten tuvalet tutma yeteneğim yok saatlerce eğer sürgü vermeselerdi kalkardım 3 litre su içtim daha bile doktor dedi mesaneye inmemiş net göremiyorum bide kendileri bi sıvı verdiler patlayacak derecedeydim yani transferden çıktığımda yine bile o şekilde 15 dakika bekledim en son dedim yani sürgü istiyorum

Neyse ki atlattın canım inşallah bebişlerin senle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…