Şükür canım bugunde arasalardı haber vermek işin çatladımOh çok şükür kuzum
Olur canım hangi duayı okuyalımKızlar dua grubu yapalım mı?
Tefriciye çekelim ya da bi esma çekelim.Olur canım hangi duayı okuyalım
Oh çok şükür.Klinikten aradılar 5 yumurtadan 2si iyi ilerlemiş 3 geriden gidiyormuş ikisini yarın transfer yapacaklarmış
Şükür diyelim canım hayrlısı olsunOh çok şükür.
Bir an önce regli olsam da başlasam artıkHiç korkma benimde ilk denemem ve bende kendim vuruldum iğneleri mi. Zaten anlatıyorlar sana korkulacak bişey yok.
Amin hepimize inşallahAllah hayırla ilerlemek nasip etsin. Ben de daha başlayamadım.Ahsen555 yaptı iğnelerini canım. Soruları ona soruyoruz.
İnşallah benim de kolay geçer regliyi bekliyorum aslında olmam lazım ama olmadım dahaHiç bi sıkıntı olmuyo göbek kısmı zaten yagşı bölge oldugu için bütün iğnelermi kendm yaptm gonal f ve ovtrella
İnşallah güzel haberlerinizi alırız süreç nasıl geçti yazarsanız sevinirimOh çok şükür.
Hadi bakalım kuzum ikizlerin olur inşAllahKlinikten aradılar 5 yumurtadan 2si iyi ilerlemiş 3 geriden gidiyormuş ikisini yarın transfer yapacaklarmış
MerhabaMerhabalar :)
Kaliteli dediler. Toplam 4 yumurta toplandı ama 3 ü olgundu. 2 si döllendi ve 2 si de 5. güne gitti. Embryolar da kaliteli görünüyormuş. Tabi doğmadan bilemeyeceğiz kesin olarak :) genetik test yapılmadı. Sanırım 2 kez düşük olursa yapıyorlarmış.
Ama ben araştırdım. AMH düşüklüğü kaliteyi bozmuyor. Kesinlikle bozmuyorSayıyı azaltıyor evet. Ama kalite aynı. Şöyle ki kalitenin yaşla da çok ilgisi varmış. Amh 0,30 20 yaşında kadınla 40 yaşında kadın aynı kalitede değilmiş. Ürettiğin yumurtaların gençken büyük yüzdesi kaliteli olurken yaşla birlikte azalırmış. Amh da genelde daha yaşlı kadınlarda düşük olduğundan öyle bir izlenim var ama yapılan çalışmalara göre genç yaşta düşük amh varsa kalitesiz yumurta olur diye bir durum yokmuş.
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.Merhaba
Benimde bugun aret kamarda toplandı, amh 0,4 erkek sperminde de sıkıntı var. 4tane folikul bardı 3uumurta cıktı dediler henuz olgun olup olmadıkları belli değil. İnşallah neticem sizin gibi olur çok umutlandım okuyunca. Benim 3. Tüp bebek denemem. Donduruldumu sizin yoksa bu ay mı konacak?
Evet hem öyle hemde yaş 38 zaman da kaybetmek istemedik bide sperm yeterli çıkmadı aşılama içinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Aşılama olmadan tüpe nasıl karar verdiler? Sizde de mi amh düşük?
Evet yapalım benceKızlar dua grubu yapalım mı?
Ne yapsak tefriciye mi?Evet yapalım bence
Bnde varmEvet yapalım bence