- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 34
Ayyy çok sevindim iki tane mi transfer olduGünaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok sevindim iki tane mi transfer olduGünaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Oh çok şükür. Test günün ne zaman?Günaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Yaparsanız katılırım ben deKızlar dua grubu yapalım mı?
Evet canım 3 gün embriyosu aa kalite 2 taneAyyy çok sevindim iki tane mi transfer oldu
Test günüm 22 Kasım canımOh çok şükür. Test günün ne zaman?
Allahım tamamına erdirsin inşallah i dualarım seninleEvet canım 3 gün embriyosu aa kalite 2 tane
Allah razı olsun canım valla buradakiler hariç kimse bilmiyor dualarınıza talibimAllahım tamamına erdirsin inşallah i dualarım seninle
Hayırlısı olsun kuzum. Bizi bizden başkası anlamaz anca yüreği yanan bilir. Allahım boş bırakmasın kucağımız.Allah razı olsun canım valla buradakiler hariç kimse bilmiyor dualarınıza talibim
Bir yerden başlayalım bence de olur valla70.000 ya varis çekelim mi?
Tamam Allahım kabul etsinTamam açıuorum konu. İlk Ahsen555 için okuyalım.
Merhaba
Benimde bugun aret kamarda toplandı, amh 0,4 erkek sperminde de sıkıntı var. 4tane folikul bardı 3uumurta cıktı dediler henuz olgun olup olmadıkları belli değil. İnşallah neticem sizin gibi olur çok umutlandım okuyunca. Benim 3. Tüp bebek denemem. Donduruldumu sizin yoksa bu ay mı konacak?
Hakkında hayırlısı olsunİnşallah olur sizinkiler de :). Donduruldu 2si de. Şimdi 2.adetimi bekliyorum. Adetle birlikte 2. kez toplama ve bu sefer taze transfer düşünüyoruz :)
Hayırlı olsun inşallah skı skı tutuNurlar sanaGünaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Günaydın kızlar ben bebişlerimi alıp geldim transfer oldum
Okuyalım inşallah bugün başlıyorumAçtım kızlar gelin.70.000 Ya Vâris 🍀
Evlat sahibi olmak için toplam 70.000 adet Ya Vâris okuyoruz. 🤲🏻www.kadinlarkulubu.com