Dur ayol kötünün hesabını yapma. Bakalım doktor ne diyecek.Zaten perşembe konuşucağım doktorla kesin sonucu o söyler ama bende 1 tanede olsa geriye kalmasını istiyorum tutmama ihmimaline karşılık elimde embriyo kalsın
İnşallah hayırlı olanı derDur ayol kötünün hesabını yapma. Bakalım doktor ne diyecek.
Ben kullanmadım biliyosun. Prolaktini mi yükselttin acaba?İnşallah hayırlı olanı derkızlar bişey soracağım size ilaçlardan sonra göğüste akıntı oldu mu sizde?
Bilmiyorum ama sol göğsümde şiddetli ağrı ve akıntı varBen kullanmadım biliyosun. Prolaktini mi yükselttin acaba?
Canım benim olmadı bence prolaktin yüksek olablirİnşallah hayırlı olanı derkızlar bişey soracağım size ilaçlardan sonra göğüste akıntı oldu mu sizde?
İnşallah engelleyici bir durum değildir.Canım benim olmadı bence prolaktin yüksek olablir
Bence doktoruna söyle canımİnşallah engelleyici bir durum değildir.
Mesaj attım cevabını bekliyorum şuan.Bence doktoruna söyle canım
İnşallah sorun olmaz.Mesaj attım cevabını bekliyorum şuan.
İnşallah sorun çıkmaz.Maalesef pazartesi günü prolaktin testi yaptırmamı söyledi doktor. Bana dua edin inşallah kötü sonuç almam
İnşallah yalnızlık, deprem panik derken çok sakin kalamadım ama uzak durmaya çalışacağım strestenİnşallah sorun çıkmaz.çook sakin ol dinlen. Bu meret hep stresten çıkıyo
Merhaba tedaviye ayni gun baslamisiz :)Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Başlayamadım benMerhaba tedaviye ayni gun baslamisiz :)
Ya.. hayirlisi olsun vardir herseyde bir hayir uzulmeyin.. ben oyle dusunuyorum hep rahatliyorumBaşlayamadım benDoğum kontrol hapı kullanıyorum. Regl bir türlü tam başlayamadı.
Öyle diyorum ben de. Çok leke leke başladı stres oldu galiba. Zaten bu ay başlasaydık içime sinmezdi. Sizin nasıl gidiyor? Ne durumdasınız?Ya.. hayirlisi olsun vardir herseyde bir hayir uzulmeyin.. ben oyle dusunuyorum hep rahatliyorum
Ilac kullaniyorum bende suan ptesi bidaha kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi benimde ilk bu arada. O yuzden biraz korkuyorum ya yumr. Buyumezse ya az cikarsa ya bos cikarsa dollenmezse.. birsuru sey geliyor aklima..Öyle diyorum ben de. Çok leke leke başladı stres oldu galiba. Zaten bu ay başlasaydık içime sinmezdi. Sizin nasıl gidiyor? Ne durumdasınız?
Diğer arkadaşlara da diyorum bunu bu endişeler hep annelikten. Allah hayırlısı neyse onu nasip edecektir. Biz yılmadan mücadeleye devam edeceğiz.Ilac kullaniyorum bende suan ptesi bidaha kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi benimde ilk bu arada. O yuzden biraz korkuyorum ya yumr. Buyumezse ya az cikarsa ya bos cikarsa dollenmezse.. birsuru sey geliyor aklima..
Arkadaşlar ben de bu ay başlıyorum bugün yarın regli olucam bekliyorum ve stresliyim biraz ilk denemem olacak iğneleri falan kendim Nası yapıcam bilmiyorumAmin inşallah.Sen bi adım öndesin ben senden öğrenicdm adım adım detayları.
Allah hayırla ilerlemek nasip etsin. Ben de daha başlayamadım.Arkadaşlar ben de bu ay başlıyorum bugün yarın regli olucam bekliyorum ve stresliyim biraz ilk denemem olacak iğneleri falan kendim Nası yapıcam bilmiyorum