Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Arkadaşlar ben de bu ay başlıyorum bugün yarın regli olucam bekliyorum ve stresliyim biraz ilk denemem olacak iğneleri falan kendim Nası yapıcam bilmiyorum
Hiç bi sıkıntı olmuyo göbek kısmı zaten yagşı bölge oldugu için bütün iğnelermi kendm yaptm gonal f ve ovtrella

Arkadaşlar ben de bu ay başlıyorum bugün yarın regli olucam bekliyorum ve stresliyim biraz ilk denemem olacak iğneleri falan kendim Nası yapıcam bilmiyorum
Hiç korkma benimde ilk denemem ve bende kendim vuruldum iğneleri mi. Zaten anlatıyorlar sana korkulacak bişey yok.

Kızlar bende başlıyorum inşallah tüp bebeğe hayirlisiyla önce aşılama düşünmüştük ama tüp bebeğe döndü sartlar adetimi bekliyoruz bakalım ilk ignelerim için
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. 🤗 Aşılama olmadan tüpe nasıl karar verdiler? Sizde de mi amh düşük?

Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Kuzum yeni gördüm aynen takma kafanı rahat bırak hayırlısı olsun de merak etme olucak ben inanıyorum kalbini temiz tut 🤲😘

X