Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç gördüm kusura bakma mesajını ben İzmir de Ahmet önoğlun da tedavi okuyorum özel muayene hanede. Yumurta toplama ve transfer işlemi de tavmergen tüp bebek merkezin de oluyor.merhaba siz nerede tedavı oluyorsunuz acaba
Hayırlısı olsun benimde 5 toplanmıştı 3 döllendi nasipte varsa tek yumurta da bile yeter. Allah büyük,Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Benim için de öyle. Hele tedavinin ertelenmesi fena oldu. Başlasam yine daha tatlı bir telaş olurdu diyorum.Kızlar benim en büyük sorunum da zaman geçmiyor ya sinir küpü oldum resmen şu tarih Bi belli olsa rahatlıyacağım da zaman geçmiyor
Beni de kesin değil ya rahim kalınlığı istenildiği gibi olmazsa ne olur bilemiyorum o zamanBenim için de öyle. Hele tedavinin ertelenmesi fena oldu. Başlasam yine daha tatlı bir telaş olurdu diyorum.
Olur olur. Geriye en güzel işlem kalmış.Beni de kesin değil ya rahim kalınlığı istenildiği gibi olmazsa ne olur bilemiyorum o zaman
Evet ya kontrole giderken tüp bebek merkezinin önünden geçiyorum sürekli ve yavrucuklarımın orada olduğunu bilmek bir kötü yapıyor beni yaOlur olur. Geriye en güzel işlem kalmış.
Yavrucuklar beklesin sağlıkla.Evet ya kontrole giderken tüp bebek merkezinin önünden geçiyorum sürekli ve yavrucuklarımın orada olduğunu bilmek bir kötü yapıyor beni ya
Hepİyi güzel güzel olur inşallahMerhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Kaçıncı gün embriyosu peki seninkilerHayırlısı olsun benimde 5 toplanmıştı 3 döllendi nasipte varsa tek yumurta da bile yeter. Allah büyük,
İnşAllah canım Allah razı olsunHepİyi güzel güzel olur inşallah
3. GünKaçıncı gün embriyosu peki seninkiler
İnşAllah güzel haberini alırız herşey yolunda gider embriyolar döllenirse salı gibi transfer yapacak sanırım3. Gün
Çok güzel inşallah sen benden önce alırsın güzel haberi. Benim toplama işlemi sırasında aşırı kanamam olmuş doktor o yüzden dinlendirme süresi verdi ama az kaldıİnşAllah güzel haberini alırız herşey yolunda gider embriyolar döllenirse salı gibi transfer yapacak sanırım
Olsun canım geç olsun güç olmasın bir sürü ilaç verdi zaten tiksinti geldi ilaçtan iğnedenÇok güzel inşallah sen benden önce alırsın güzel haberi. Benim toplama işlemi sırasında aşırı kanamam olmuş doktor o yüzden dinlendirme süresi verdi ama az kaldı
Evet şuanda günde 4 ilacım var gına geldi ama herşey onlar içinOlsun canım geç olsun güç olmasın bir sürü ilaç verdi zaten tiksinti geldi ilaçtan iğneden
İlaçlarının ismi ne canım. Benim estrofem prednol bi de vajina dan bşey verdi coraspin ve oksaparEvet şuanda günde 4 ilacım var gına geldi ama herşey onlar için
İnsilin direncin olduğu için glifor zaten vardı. Ecopirin, prenatal life, estrofem bideİlaçlarının ismi ne canım. Benim estrofem prednol bi de vajina dan bşey verdi coraspin ve oksapar
4lü comboİlaçlarının ismi ne canım. Benim estrofem prednol bi de vajina dan bşey verdi coraspin ve oksapar