Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Nasi bi kan sonucuymus cikamadi. Aksam 6dan beri haber var mi ki die giriorum sanki, heycanlandik burda

Evet belirtim yok ama hayırlısı heyecanım var ama kan testini beklicem,normalde öok sabırsızımdır ama ilk denemem

3. Gün ebryosu transfermi oldm hayırlısıyla dikkat ettiğiniz püf noktalar varsa fikirlere açıgm
Hayırlı olsun
Ben ilk beş gün yattım. Wc kalktım ve fitil kullandığım için ev içinde 10 dklık yürüyüş yaptım. Bol su içtim, günde 3-3,5 litreyi buldu. Kabız olmamak için sabahları kuru kayısı ile büyük bardak ılık su içtim.
Çok da kasmamak lazım bence.
İnşallah hayırlısıyla tutunur ve güzel haberler verirsin

İns sizinde tutunmş muydu peki

Nasıl geçti kuzum anlatırmısın hayırlısı olsun İnşAllah
Tsk ederm allah razı olsn. 6 yumurtam görünüyordu ultrasonlarda ama toplamada iki tane çıktı nyse ertesi gnü ikisi de döllendi dye konustuk ertesi gnü ikinci güne ikiside ilerledi dediler snra taze transfer yapalm besnci gne bekleyp rske girmeyelm dediler bugn gittiğimde birinin gelişimi durdu ama digeri A kalitede onu vericez dediler ultrasonla bi yandan yerine bakarak bir yandanda doktor embryoyu transfer ederek braktı içeri yeri cok güzel oldu dediler hatta bakalm braZ catalda yattım yarım saatte oda da yattm snra cıktık kendi arabamızın ön koltugu iyce yatırdm yatar vaziyette 80-90 la geldk Bakalm hyrlısıyla tutunur insallah bizimle kalır 2020 yi böyle bitireceğim akşma gelmezdi

İnşAllah hayırlı ise tutsun idrara sıkışık olmak zorladı mı seni ?

hadi hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırla sonuçlandırsın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…