- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor yaEvet heşe ultrasonla kasıktan bakarken
Hyrlısıyla bebiş haberi verirsn burdan insallahBen de cumartesi günü transfere gireceğim kızlar dua edin hepimize rabbim bu yeni yılın güzelliğini bize bebeklerle müjdelesin hayırlı evlatlar hayırlı anne baba olmayı nasip etsin hepiniz duamdasınız inşallah bu imtihanı çok şükür geçti demeyle bitirecegiz
Negatif demişlerdi sanırsam ama ins pozitife döner gec yansır testeMerve’den haber var mı kızlar
Allah güzel haberlerinide vermeyi nasip etsin. Çok güzel rahat mutlu bir gebelik dönemi sağlıklı bir bebek nasip olsun inşallah.Ben de cumartesi günü transfere gireceğim kızlar dua edin hepimize rabbim bu yeni yılın güzelliğini bize bebeklerle müjdelesin hayırlı evlatlar hayırlı anne baba olmayı nasip etsin hepiniz duamdasınız inşallah bu imtihanı çok şükür geçti demeyle bitirecegiz
Ban süresi dolmuş muydu canım negatif olduğunu nerden öğrendinNegatif demişlerdi sanırsam ama ins pozitife döner gec yansır teste
Gruptaki bi arkadas söylemştiBan süresi dolmuş muydu canım negatif olduğunu nerden öğrendin
10.gün ise test yapsanız ipucu verir sonuç bence inşallah pozitiftirMerhaba kızlar, bugün transferimin 10. günü. Beyaz kremsi akındım oluyor son 2 gündür bir de yüzümde kocaman bir sivilce çıktı. Pozitif olup bu tip belirtiler yaşayan var mı? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Yaaa hyrlı haberdir insallah Bnmde 3. Gün transfernde bugün dha ikinci günümMerhaba kızlar, bugün transferimin 10. günü. Beyaz kremsi akındım oluyor son 2 gündür bir de yüzümde kocaman bir sivilce çıktı. Pozitif olup bu tip belirtiler yaşayan var mı? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Evde testim yok. Sokağa çıkma yasağı var10.gün ise test yapsanız ipucu verir sonuç bence inşallah pozitiftir
Hayırlı olsun canım transferin Doğru düzgün belirtim yok. Çok ümitli değilim. Dünden beri ağlıyorumYaaa hyrlı haberdir insallah Bnmde 3. Gün transfernde bugün dha ikinci günüm
Yaaa umut hep vardırHayırlı olsun canım transferin Doğru düzgün belirtim yok. Çok ümitli değilim. Dünden beri ağlıyorum
Aaaa neden ağlıyorsun? Daha sonucu öğrenmedin bileHayırlı olsun canım transferin Doğru düzgün belirtim yok. Çok ümitli değilim. Dünden beri ağlıyorum
Yoğun mu kanaman? Doktoruna bi sorsan keşke. Önemli bişey değildir umarım.Kızlar merhaba rahimi transfere hazırlarken verilen östrojen kanama yapar mı ? Benim normalde adetimin bitmiş olması gerekirdi şimdiye kadar ama simsiyah bi kanamam oluyor hala bu normal mi pazartesi kontrolüm var gerçi ama korkutuyor bu kanama
Belki hormonların ağlatıyordur. Rahatlamaya çalış. Allah hayırlısıyla versin inşallah. Kaçıncı denemen?Hayırlı olsun canım transferin Doğru düzgün belirtim yok. Çok ümitli değilim. Dünden beri ağlıyorum
Hiç belirtim olmayınca üstüne de regl dönemimde yüzümde çıkan sivilcelerden çıkınca umutsuzluğa kapıldımAaaa neden ağlıyorsun? Daha sonucu öğrenmedin bile
2.Belki hormonların ağlatıyordur. Rahatlamaya çalış. Allah hayırlısıyla versin inşallah. Kaçıncı denemen?