Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Evet canım yor gebelik belirtisi olabilir
Düşünmiyim stres yaparm rahme iyi gelmiyormş kasılmalar yapıyomş diyorum kendi kendme ama yok çıkmıyo aklmdan puuff nenyapcm yaa baska seyler düşünmeye calısıyrm olmuyo pubg delisi oldm

Canım merhaba az öncede yazdım sana 2 yıldır evliyim bende hamile kalamıyorum en son artık doktora gittim ve candida çıktı servikste banada biokadin verdi kullanıyorum şuan cidden 2 kutu daha işe yarayacalsa giidp yazdırcağım inşallah işe yarar bendede amin

Canım valla bana doktor dedi. İlk kutuda hafiflemiş 2 kutu daha kullan tamamen bitsin demişti. Candida başka bi virüs diye biliyorum ben yanlış ta biliyor olabilirim. Umarım hemen geçer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın

Cevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağol sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edersen çok sevinirim

Cevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağol sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edersen çok sevinirim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun tabiki ederim. Rabbim gönlünün muradını versin

Kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız adetim 5 gün geçmişti beta baktırdım 12 şubatta 0,75 çıktı adet olamadım diye dün adet söktürücüye yani tarlusal başladım bugün bembeyaz akıntım oldu aşırı. ovulasyon testi iki farklı markadan ayrı ayrı çektim 3 saat sıvı almadan yaptım testi bilen yardımcı olabilir mi şimdiden sonsuz teşekkürler

Morfolojinin artmadığını söylüyorlar. Tedavisi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…