- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Tsk ederm cnm ama korkuyorm brazHayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederm cnm ama korkuyorm brazHayırlı olsun.
Hayırlısıyla atlat canım hiç korkma anlamayacaksın bileDokzda yumurta toplamam var kızlar dua edn bana
Narkoz vermcekler ama bölgesel uyusturcaklar korkum ondanHayırlısıyla atlat canım hiç korkma anlamayacaksın bile
Narkoz vermcekler ama bölgesel uyusturcaklar korkum ondan
Nasıl geçti canım niçin lokal anestezi yaptılar merak ettimNarkoz vermcekler ama bölgesel uyusturcaklar korkum ondan
Atlattım çok şükürKorkma sanırım en kolay tarafı yumurta toplama kendini ne nekadar sakinleştirirsen oo kadar rahat
geçer
Düşündgmden az canm yandı ama hep hissettim iki yumurtam çıktı hyrlısıylaNasıl geçti canım niçin lokal anestezi yaptılar merak ettim
Hadi geçmiş olsun Canm İnşAllah hayırlıdr sağlıklıdır tutar çift mi koyacaklarDüşündgmden az canm yandı ama hep hissettim iki yumurtam çıktı hyrlısıyla
Devlette cift koymuyolar yaa ama bn cift olsn isterdmHadi geçmiş olsun Canm İnşAllah hayırlıdr sağlıklıdır tutar çift mi koyacaklar
Sağlık olsn kuzum belki kendiliğinden çift olurDevlette cift koymuyolar yaa ama bn cift olsn isterdm
merve nasıl ban yersin ya sen şimdi gelmekte bilmezsin test gününe de bişey kalmadı
Merve’ye noldu ben anlamdım kuzum ya?
Merhaba merve sonuç belli oldu mu benimde 6.günüm transferden sonra öok heycanlıyımSanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.
Burdayım canım etiketler düşmüyor bazen bana. Merve niye ban yedi hiç bilmiyorum canım benAhsen555 cnm ordamsn ?
Ban ne demek onu anlamadımBurdayım canım etiketler düşmüyor bazen bana. Merve niye ban yedi hiç bilmiyorum canım ben
Yani engelli siteye giremiyor demek bir kaç gün sonra gelir.Ban ne demek onu anlamadım
Hayırlı olsun. 6. Gün mü en heyecanlı artık belirti aramaya başlamışsınızdır. Çok az kalmış sonuca hayırlısıyla pozitifi görün inşallah. Valla Merve’yi bende merak ediyorum. Test yaptı mı acaba?Merhaba merve sonuç belli oldu mu benimde 6.günüm transferden sonra öok heycanlıyım
Hım anladm cnmYani engelli siteye giremiyor demek bir kaç gün sonra gelir.
merveee naptin tatliskooSanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.