Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Çatlatma iğnemi 14 gün önce oldum. 17 aralıkta da 3.gün embriyosu transferi. Son iki gündür testlerim böyle silik. Iyi bir şey mi bilmiyorum silip çıkıp gebe kalanları bilsem de herhalde kan testine kadar tam sevinmeyeceğim. Hayırlısı inşallah

Eklentiler

• 20201225_193122.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 81
Çizgin net görünüyor canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkcakla kucağına al inşallah

Yumurta toplama işlemleri hep sabah mı yapılıyo öğledn snra yapılan vr mı biliyo msnz dün kontrole gelmştm yarn tekrar bakcaz dediler burda otelde kaldık sabah dokzda bakcak 10 da iğneyi hemen vur dyebilir mi acaba yarn 15-16 gbi de toplama ihtimali vr mı gece vurdurup ptesi mi

Ben sabaha karşı 5 te yapmıştım çatlatma iğnemi. Toplama işlemi de öğlenden sonra 15.00 da olmuştu

Evet bende kendimde belirti aradım ve bulamadığım için tutmadı demiştim , daha çok yeni bizim de pzt günü öğrendik pozitif olduğunu . Onu düşünmemeye Çalışın allahım inşallah sağlıklı bir hamilelik verir hepimize

YAa hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza alın. Darısı hepimize.

Selam kızlar,
Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek merkezine gittim. Kontrolde 5 yumurta gördü bugün ve iğneleri verdi. Menopur, gonal ve cetroide(bunu salı günü baslicam). Perşembe günüde kontrole cagirdi. Ayrıca Tiroid hormonlarimi yüksek buldu, pazartesi endokrinoloji ye gideceğim.
Birde kafama birşey takıldı, benden kan tahlili testi istemedi, sormama rağmen şimdi gerekli değil dedi. Birde eşim için spermiogram da istemedi, onuda sordum, daha önce 2 kez hamile kaldigin için gerekli değil dedi... Bilemiyorum

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah Aslında başlar başlamaz bir sürü tahlil istiyorlar ama belki sen yaptırıp gittin o yüzden istemediler. tsh ını görüp yüksek bulmuş mesela. Ama bence spermiyogram istemeleri gerekiyor. Hangi merkeze gittin peki hangi il

Teşekkür ederim. 2 ay önce hormon tahlili yaptırmıştım kendim, onu söyledim doktora. Ben Samsun dayım maalesef covid ten dolayı İstanbul a gelemedik,mecbur burda yaptırıyorum

2 ay önceki değerleri baz almaması gerçek bence ayrıca tüp bebeğe başlar başlamaz lh e2 ve fsh tahlili yapmaları gerekiyor Bu değerler sorunluysa erteliyorlar. Neden öyle yaptı anlamadım. Devlet hastanesi falan mı burası eğer özelse bence bir daha konuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…