Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ben progestanı vajinal kullanıyorm lutinus benim ki ve ben 4 tane kullanıyorm günde. Çünkü düşük riskim var uzun sürede kullanacağım sanırım fitili
Geçmiş olsun ins sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende progestan üç kere fitil olarak kullanıyorum gerçi çok yeni benimki

Transfer olduğum günden beri hep kasık ağrım vardı. Gaz sıkıntısı vardı hep ve bende kabızlık değil tam tersi ishal durumu vardı. En belirgin belirtim benım ateş basmasıydı.
Teşekkür ederim canım🙏 Ateş basması bende de var ama o prolutex iğnenin yan etkisinde de var🙈 o yüzden şimdilik nötr diyebilirim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişini🙏🧿

Teşekkür ederim canım🙏 Ateş basması bende de var ama o prolutex iğnenin yan etkisinde de var🙈 o yüzden şimdilik nötr diyebilirim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişini🙏🧿
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Canım inan ben bunları o zman hiç hamileliğe yormadım sürekli tutmadı diye ağlıyordum yani belirti arama boşver

Sebepsiz infertilite daha zor canım, bizim de öyle, eşimde de bende de hiç bir sorun yok, ama bazen doktorların da açıklayamadıkları birşeyler oluyor, olmayınca olmuyor, ben 2 senedir uğraşıyorum, sizin sorununuz yok çocuğunuz olur biraz daha deneyin diye diye seneler geçti. Tüp bebek yaptırdık düşük yaptım, yani bir sorun var demek ki, sadece tıp ve teknoloji bu sebebi bulmakta yetersiz kalıyor bazen. Belki Yumurtayla sperm birleşirken bir sorun oluyor ve gebelik oluşmuyor,o sırada bizim bunu gözlemleme şansımız yok demişti doktorum bana. Olana kadar deneyeceğiz mecburen🤗 doğal yoldan olursa da başımızın üstüne🥰
Çok geçmiş olsun canm aynı kaderi paylasyrz:) bazen Allah verir birilerine o çocuk o ailenin sınavı olur bazen vermez yine sınav olur rabbim bazılarına ilk günden verir kıymet bilmezler bizim gibi yıllarca uğraşanlar ki 3 yıldır uğraşyrm 4. Yıla girdik ama bize vermyor demek ki vardr bi bildiği rabbimin diye düşünüyorm yada sınav bu başka açıklaması yok yaşamamz gerekydu bunu yaşadık bitsin artk tez zamanda versin rabbim sana bana isteyen herkese rabbim kimseyi evlat payından eksik etmesin bildiğim tek şey var bu durum geçici ve illaki olcak bu geçene kadar canımız yansada sabırla beklemekten başka çare yok kabullenmek lazm şu an nasip degl ve yine kabullenmek lazm bu sorun Sıkıntı geçici her halimize bin şükür napalm

Canım Ankara da Recai pabuçcu diye bir doktor varmış erkek infertilitesinde iyiymiş onu araştırsan mı bi belkii vesile olur
Tsk ederm canm çok saol ama biz istanbulda tüp bebek yapcagmz için üroloji doktoru da istanbulda olmalı
Bizim sorun morfoloji sıfır sanrm bunun çaresi yok. Antioksidan alyo eşim promenk varsa tüp bebek öncesi başka ilaç tavsiyesi olan onu da alrz. Benm için de dua et kuzum ❣🙏

Kızlar merhaba yine bişey sorucam şimdi yumurtalar toplandı ve donduruldu ve bugün adet oldum bu ay transfer mi olacak ? olacaksa kaç gün sonra yapıyorlar 😊 bilgisi olan var mıdır aranızda şimdiden sonra süreç nasıl olacak

Bu ay olur mu acaba kaç gün sonra olur ki 🙈🙈🙈 meraktan ölücem yarına çağırdılar bakalım
Sanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum. 🤗

Sanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum. 🤗
Çok teşekkür ederim 🥰 senin nasıl gidiyor teste kaç gün kaldı

hayırlısı olsun canım kaçıncı günün oldu :) :KK200: Salihli güzel evlatlar sahibi olursun inşallah

Merve az kaldı sennde sonucuna inanki heyecanlıyım salı günü günün dimi öncesinde test yapsana ❤️🙈🤲

Kızlaaaar! Transferimin 2. Günündeyim 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kaçıncı günden sonra belirti hissetmeye başladınız ve ne gibi belirtilerdi? Tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi?
Benimde 3. gün embriyosuydu , hiç bir belirti hissetmedim aynı adet belirtileri 11. gün kanda öğrendim .

Benimde 3. gün embriyosuydu , hiç bir belirti hissetmedim aynı adet belirtileri 11. gün kanda öğrendim .
Allah analı babalı büyütsün🙏🧿 inşallah ben de tadarım o duyguyu. Zaman hiç geçmiyor. Çok stresli bir dönem🙈 inşallah sonu güzel olur. Benim 3. günüm bugün sadece ayak üşümesi var başka bir belirti yok. İnsan nedense belirti arıyor..

X