Geçmiş olsun ins sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende progestan üç kere fitil olarak kullanıyorum gerçi çok yeni benimkiBen progestanı vajinal kullanıyorm lutinus benim ki ve ben 4 tane kullanıyorm günde. Çünkü düşük riskim var uzun sürede kullanacağım sanırım fitili
Amin ins hepimiz kucağımıza aliriz bebişleriAh aramadan durabilsemevde olmaya da alışık değilim o yüzden iyice kendimi dinler oldum. Neyse ki yarın çalışmaya başlıyorum. Teşekkür ederim açıklama için. İnşallah bebişini sağlılla kucağına alırsın, inşallah hepimiz alırız
Teşekkür ederim canımTransfer olduğum günden beri hep kasık ağrım vardı. Gaz sıkıntısı vardı hep ve bende kabızlık değil tam tersi ishal durumu vardı. En belirgin belirtim benım ateş basmasıydı.
Amin inşallah Allah razı olsun. 12. Haftaya kadar kullandırabilir diye düşünüyorumGeçmiş olsun ins sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende progestan üç kere fitil olarak kullanıyorum gerçi çok yeni benimki
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Canım inan ben bunları o zman hiç hamileliğe yormadım sürekli tutmadı diye ağlıyordum yani belirti arama boşverTeşekkür ederim canımAteş basması bende de var ama o prolutex iğnenin yan etkisinde de var o yüzden şimdilik nötr diyebilirim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişini
Sürekli ağlak hali hepimizin ortak durumu sanırım. Allah hepimize sağlıklı tosuncuk bebekler nasip etsin inşAmin canım inşallah Allah razı olsun. Canım inan ben bunları o zman hiç hamileliğe yormadım sürekli tutmadı diye ağlıyordum yani belirti arama boşver
Yok canım 35.gün embriyosuydu dimi cnm seninde
Çok geçmiş olsun canm aynı kaderi paylasyrz:) bazen Allah verir birilerine o çocuk o ailenin sınavı olur bazen vermez yine sınav olur rabbim bazılarına ilk günden verir kıymet bilmezler bizim gibi yıllarca uğraşanlar ki 3 yıldır uğraşyrm 4. Yıla girdik ama bize vermyor demek ki vardr bi bildiği rabbimin diye düşünüyorm yada sınav bu başka açıklaması yok yaşamamz gerekydu bunu yaşadık bitsin artk tez zamanda versin rabbim sana bana isteyen herkese rabbim kimseyi evlat payından eksik etmesin bildiğim tek şey var bu durum geçici ve illaki olcak bu geçene kadar canımız yansada sabırla beklemekten başka çare yok kabullenmek lazm şu an nasip degl ve yine kabullenmek lazm bu sorun Sıkıntı geçici her halimize bin şükür napalmSebepsiz infertilite daha zor canım, bizim de öyle, eşimde de bende de hiç bir sorun yok, ama bazen doktorların da açıklayamadıkları birşeyler oluyor, olmayınca olmuyor, ben 2 senedir uğraşıyorum, sizin sorununuz yok çocuğunuz olur biraz daha deneyin diye diye seneler geçti. Tüp bebek yaptırdık düşük yaptım, yani bir sorun var demek ki, sadece tıp ve teknoloji bu sebebi bulmakta yetersiz kalıyor bazen. Belki Yumurtayla sperm birleşirken bir sorun oluyor ve gebelik oluşmuyor,o sırada bizim bunu gözlemleme şansımız yok demişti doktorum bana. Olana kadar deneyeceğiz mecburendoğal yoldan olursa da başımızın üstüne
Tsk ederm canm çok saol ama biz istanbulda tüp bebek yapcagmz için üroloji doktoru da istanbulda olmalıCanım Ankara da Recai pabuçcu diye bir doktor varmış erkek infertilitesinde iyiymiş onu araştırsan mı bi belkii vesile olur
saol canm Allah razı olsunRabbim yar yardımcınız olsun..
Muayeneye çağırırlar rahim kalınlığına göre karar verirler.Kızlar merhaba yine bişey sorucam şimdi yumurtalar toplandı ve donduruldu ve bugün adet oldum bu ay transfer mi olacak ? olacaksa kaç gün sonra yapıyorlarbilgisi olan var mıdır aranızda şimdiden sonra süreç nasıl olacak
Bu ay olur mu acaba kaç gün sonra olur kiMuayeneye çağırırlar rahim kalınlığına göre karar verirler.
Sanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.Bu ay olur mu acaba kaç gün sonra olur kimeraktan ölücem yarına çağırdılar bakalım
Çok teşekkür ederimSanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.
hayırlısı olsun canım kaçıncı günün oldu :)Sanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.
Merve az kaldı sennde sonucuna inanki heyecanlıyım salı günü günün dimi öncesinde test yapsanaSanırım yumurtlama sonrası diğer regle doğru rahim kalınlaşırken olabilir. Tabi ilaç verip bu hızlandırıladabilir. Ben taze transfer oldum o kısmı tam bilmiyorum.
Benimde 3. gün embriyosuydu , hiç bir belirti hissetmedim aynı adet belirtileri 11. gün kanda öğrendim .Kızlaaaar! Transferimin 2. Günündeyim 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kaçıncı günden sonra belirti hissetmeye başladınız ve ne gibi belirtilerdi? Tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi?
Benimde 3. gün embriyosuydu , hiç bir belirti hissetmedim aynı adet belirtileri 11. gün kanda
Allah analı babalı büyütsünBenimde 3. gün embriyosuydu , hiç bir belirti hissetmedim aynı adet belirtileri 11. gün kanda öğrendim .