Hayırlı olsun.Selam kızlar ben de aralık ayında tüp bebeğe başladım ve şuan opudan sonra 4.günümdeyimembriyolarım takip altında 5.güne gidenler pgt olacak kısmetse subat ayı transferim olacak
evet canım ohss den dolayı 1 ay dinlendirilecekDinlendtyo mu bir ay rahmi
Olabilir ama 1 gün önce ya da sonra da olabilir.18 aralık cuma ilk tedvye ilaçlara basladm 22 salı gnü kontrole gittim 6 yumurtamn 1 kist oldgunu söylediler 25 cuma gnü tekrar kontrole cagırcaklr ve bu üç gün içinde catlamaması için 3. İğneyi verdiler. Kistle ilgili kmse bişi demiyo toplma sırasnda onu da alırlar herhlde diye düşünüyorum bir de ctesi catlatma iğnesi vur ptesi toplama derler herhldesiz ne düşünüyorsnz
Sağolasın canım , eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunu olduğu için pgt yaptırıyoruz ..Hayırlı olsun.kaç embriyo var? Neden pgt?
yumurtalar toplanırken o kisti de alırlar canım18 aralık cuma ilk tedvye ilaçlara basladm 22 salı gnü kontrole gittim 6 yumurtamn 1 kist oldgunu söylediler 25 cuma gnü tekrar kontrole cagırcaklr ve bu üç gün içinde catlamaması için 3. İğneyi verdiler. Kistle ilgili kmse bişi demiyo toplma sırasnda onu da alırlar herhlde diye düşünüyorum bir de ctesi catlatma iğnesi vur ptesi toplama derler herhldesiz ne düşünüyorsnz
Hayırlı sonuçlar olsun.Sağolasın canım , eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunu olduğu için pgt yaptırıyoruz ..
Allah razı olsun canım hepimize inşallahHayırlı sonuçlar olsun.
Yumurta toplama işlemi içn diyosn demiOlabilir ama 1 gün önce ya da sonra da olabilir.
Perşembe 1 adet 3. Gün embriyosu rtransfer oldum.Allah razı olsun canım hepimize inşallahsiz hangi aşamadasınız ? problem neydi
Evet. Bende başladıktan 1.5 hafta sonra olduYumurta toplama işlemi içn diyosn demi
Peki bnu nerden anlıyolarevet canım ohss den dolayı 1 ay dinlendirilecek
Bakalm bana ne diceklerEvet. Bende başladıktan 1.5 hafta sonra oldu
Yumurta sayın çoksa dinlendiriyolar. Rahim kalınlığın ölçülüyo şu an kontrollerde o da yeterli değilse dinlendiriyolar.Peki bnu nerden anlıyolar
Merve nasılsın canım durumun nasıl şafak saymaya devammi neler hissediyorsun benim kistten dolayı transfer ertelendi seni merak ettim canimYumurta sayın çoksa dinlendiriyolar. Rahim kalınlığın ölçülüyo şu an kontrollerde o da yeterli değilse dinlendiriyolar.
Ay iyice heyecan tırmandı deseneMerve nasılsın canım durumun nasıl şafak saymaya devammi neler hissediyorsun benim kistten dolayı transfer ertelendi seni merak ettim canim
Ne hissediyorsun peki 6 gün kalmışAy iyice heyecan tırmandı deseneBen şafak saymaya devam. Test günüm 29u sabırla bekliyoruz.
Yumurtansayısı 6 bir kist rahm klınlığı 9 küsr tiroit ilacına baslattı brdeYumurta sayın çoksa dinlendiriyolar. Rahim kalınlığın ölçülüyo şu an kontrollerde o da yeterli değilse dinlendiriyolar.
Oo sen en güzel bekleyiştesin desenePerşembe 1 adet 3. Gün embriyosu rtransfer oldum.bende amh düşük.
Yumurtaları toplarken yumurtalıkların çok şiştiğini görüyorlar bir de çok ağrı oluyor zaten dayanılır gibi değilPeki bnu nerden anlıyolar