Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

18 aralık cuma ilk tedvye ilaçlara basladm 22 salı gnü kontrole gittim 6 yumurtamn 1 kist oldgunu söylediler 25 cuma gnü tekrar kontrole cagırcaklr ve bu üç gün içinde catlamaması için 3. İğneyi verdiler. Kistle ilgili kmse bişi demiyo toplma sırasnda onu da alırlar herhlde diye düşünüyorum bir de ctesi catlatma iğnesi vur ptesi toplama derler herhlde 🤔 siz ne düşünüyorsnz

18 aralık cuma ilk tedvye ilaçlara basladm 22 salı gnü kontrole gittim 6 yumurtamn 1 kist oldgunu söylediler 25 cuma gnü tekrar kontrole cagırcaklr ve bu üç gün içinde catlamaması için 3. İğneyi verdiler. Kistle ilgili kmse bişi demiyo toplma sırasnda onu da alırlar herhlde diye düşünüyorum bir de ctesi catlatma iğnesi vur ptesi toplama derler herhlde 🤔 siz ne düşünüyorsnz
Olabilir ama 1 gün önce ya da sonra da olabilir.

yumurtalar toplanırken o kisti de alırlar canım

Yumurta sayın çoksa dinlendiriyolar. Rahim kalınlığın ölçülüyo şu an kontrollerde o da yeterli değilse dinlendiriyolar. 🤷🏻‍♀️
Merve nasılsın canım durumun nasıl şafak saymaya devammi neler hissediyorsun benim kistten dolayı transfer ertelendi seni merak ettim canim 🤗

X