- 25 Haziran 2020
- 102
- 62
- 38
Valla ben 9 gün iğneleri kullandım-GONA F 300- 9. Günün gecesi çatlatma iğnesini vurdum. Bugün 10.günüm boş. Yarın 11. gün OPU.İğnelerdn kaç gün snra olmuş oluyo
Onlar tek kullanımlık veriyorlar hiç bir şeye gerek yok canım.Yar
Yarın opu ya gidicem ya ben, ne alayım yanıma, terlik falan lazım oluyor mu?
Benim de 11.de oldu.İğnelerdn kaç gün snra olmuş oluyo
AnladımValla ben 9 gün iğneleri kullandım-GONA F 300- 9. Günün gecesi çatlatma iğnesini vurdum. Bugün 10.günüm boş. Yarın 11. gün OPU.
OlmazAnladımBnde 18 nde basladm yılbasndan önce transfer olur mu dye düşündm de ondan sordm
Gerek yok canım ped al istersen benm kanamam olmustuYar
Yarın opu ya gidicem ya ben, ne alayım yanıma, terlik falan lazım oluyor mu?
Hadi yaa yetişmez diyosn yani
Canm bende bunları kullandım aynı ilaçlarımız bazen yanma yapıyor evet
Bilmiyorum kim yapacak, Allaha emanet gidiyorum valla, Dün sana taze değil dondurulmuş transfer yapılacak mevzusu olunca sadece onun üstüne konuştuk, aklıma sormak gelmedi.Onlar tek kullanımlık veriyorlar hiç bir şeye gerek yok canım.Hadi çok sağlıklı yumurtaların çıksın inşallah. Nida Hoca mı yapacak?
Ekip çok tatlı ya hiç gerilme. Esra Hemşire var bal bal. Nida Hoca da muhteşemdi.Bilmiyorum kim yapacak, Allaha emanet gidiyorum valla, Dün sana taze değil dondurulmuş transfer yapılacak mevzusu olunca sadece onun üstüne konuştuk, aklıma sormak gelmedi.
Catlamaması için olan iğneyi ne zmn vurdnzCanm bende bunları kullandım aynı ilaçlarımız bazen yanma yapıyor evet
İmkansııııız. Belki dondurmuş koyarlar o belli olmuyo.Hadi yaa yetişmez diyosn yani
Ben 5.gün başladım.Catlamaması için olan iğneyi ne zmn vurdnz
O zmn bi ay dha beklicem demiİmkansııııız. Belki dondurmuş koyarlar o belli olmuyo.
Tabi. Rajim kalınlığı iyi değilse ya da çok yumurta gelişirse dinlendiriliyo.O zmn bi ay dha beklicem deminyse gec olsn temiz olsn ne edelm
Basladm derken bi seferll bişi değil mi yani menopur be gonal f e ek bi de üçüncü hergn onu mu vurcamBen 5.gün başladım.
3 sagda 4 solda demişti ilk baktgndaTabi. Rajim kalınlığı iyi değilse ya da çok yumurta gelişirse dinlendiriliyo.
Evet son 6 gün 3 iğne. Son gün ovitrelle de eklenecek 4 iğne.Basladm derken bi seferll bişi değil mi yani menopur be gonal f e ek bi de üçüncü hergn onu mu vurcam
Dur bakalım zamanla artabilir sayı. Ve opuda daha çok çıkabiliyo.3 sagda 4 solda demişti ilk baktgnda
haa beni dün teyitleşmiş için Esra hemşire aramıştım zaten, büyük ihtimal aynı ekip yapacak demek ki..Ekip çok tatlı ya hiç gerilme. Esra Hemşire var bal bal. Nida Hoca da muhteşemdi.