İyiyim canım normal hissediyorum şu an
Çok iyiİyiyim canım normal hissediyorum şu an
Neyle vuruyon?Çok iyibu menopur cok yakıyo yaa
İğneyleNeyle vuruyon?
Tamam neyle bakıyım. At bakiim foto.İğneyle
Allah razı olsun canım inşallah benim pek şansım kalmadı sanırımAmin canım inşallah. Senin bebeğin de seni sürpriz bulur inşallah.
Asla umut kesmiyoruz aslaa. Nasibimizi en hayırlısından versin Allah.Allah razı olsun canım inşallah benim pek şansım kalmadı sanırım
Amn inşallah canımAsla umut kesmiyoruz aslaa. Nasibimizi en hayırlısından versin Allah.
Asla umut kesmiyoruz aslaa. Nasibimizi en hayırlısından versin Allah.
Küçük uç mu kullanıyosun?
Ah balım inşallah Allah söyletiyodur.Mervecim hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana canım güzelce dinlen bak bidaha dinlenecek vaktin kalmayacak
Sayılı gün çabuk geçer inşallahBen 28 aralık kontrole gidecem haplar verdi estrofem ve coraspin bant verdi göbekten yapıştır diye ocak 2 de transfer dedi inşallah beklemedeyim anlayacağın canım
Pek anlayamıyorum hhala bu siteyiSayılı gün çabuk geçer inşallahBant ne ki onu hiç duymadım. bir de mesaj yazarken benim mesajın altındaki cevaplaya tıklar mısın? Öyle bildirim daha doğru geliyo. Bu şekilde gözümden kaçabilir.
Sağlıcakla gelsinler inşallah.Pek anlayamıyorum hhala bu siteyiclımara forte diye rahim kalınlaşması için sanırım benim 6.güne gitmişti bloktakis olmuştu nasıldır ne değildir orta halli olduğunu biliyorum ama ugrasıpta ne çok araştırıyorum nede kendimi kasmaya çalışıyorum birazda böyle davranmak lazım heralde 5 sene stres vardı da ne oldu hakkımızda hayırlısı artık rabbim en doğrusunu biliyor tez zman da kâvuşuruz inşallah
Evet menapur için büyük sırınga aldm onunla bi cekiyorm snra iğne ucunu değiştiriyorm ince olanlaKüçük uç mu kullanıyosun?
İyiyim canım normal hissediyorum şu an
İğnelerdn kaç gün snra olmuş oluyoYar
Yarın opu ya gidicem ya ben, ne alayım yanıma, terlik falan lazım oluyor mu?