Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Öncelikle hayırlı olsun. Evet benimde olmuştu 21 yumurtam toplanmıştı. Gaz sancısı o yürümeye çalış yatma uzanma. Yavaş yavaş yürü, 3 günde azaldı bitmesi 15 günü buldu benim.
Teşekkür ederim Evet yatınca çok rahatsız ediyor zaten

Birde bugün işe geldim ben bu ağrılarla özel sektör çok acımasız

Benim tek embriyom kaldı 9 hücreliydi. Kalitesine 2. Gün 1. Kalite diyemeyiz ama 2.nin üstü demişlerdi. Transferde de çok güzel dediler. 29 yaşındayım. 2 olsa 2 koyabilirlerdi ama olmadı.
Kısmet olsun Allahım içindeki yavruyu kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine merakla güzel haberini bekleyeceğim

Amin inşallah. Kaçıncı günün?
Bugün kontrol için hastaneye gittim. Sağ taraf 13 sol taraf 7 yumurta saydı. Pazartesi sabahı opu için Okan Ünv. hastanesinde olucam.

Ancak transferimi en erken 1 ay sonra yapabiliriz dedi. O da kontrollü giderek karar verilecekmiş.

Opu da fazla yumurta toplanması baloncuk oluşumuna sebep olabiliyormuş, seni bu durumdan çıkarmamız lazım oyüzden rahmi dinlendiricez dedi.

Evet çok yumurtada mecbur dinlendiriyolar. hayırlı uğurlu olsun. Bakalım kaç embriyon olacak.

Evet çok yumurtada mecbur dinlendiriyolar. hayırlı uğurlu olsun. Bakalım kaç embriyon olacak.
Opu öncesi yapılan kan testleri var ya, az önce sonucum çıktı GRAN denen değerim yüksek max.70 olması gerekirken 79,01 çıkmış.
İnternetten baktım herhangi bir enfeksiyon kapmış olabileceğiniz anlamına gelebilir diyor. Sende böyle şeyler var mıydı?

Benimkiler normal aralıktaydı. Zaten antibiyotik verecekler. Opuya engel olmaz bence.

Benimkiler normal aralıktaydı. Zaten antibiyotik verecekler. Opuya engel olmaz bence.
Sende raporunu umuttepe den almıştın diğmi, Rapor aslı zaten bende var diyorum, Okan Ünv. Umuttepe raporunun başhekim imzalı halini de istiyoruz diyo, işin yok bidaha umuttepe ye git. Sen nasıl yaptın

Sende raporunu umuttepe den almıştın diğmi, Rapor aslı zaten bende var diyorum, Okan Ünv. Umuttepe raporunun başhekim imzalı halini de istiyoruz diyo, işin yok bidaha umuttepe ye git. Sen nasıl yaptın
Gittik yaptırdık aslı gibidir. Ben de dedim zaten embriyom kalmıyo alın rapor sizin olsun dedim ama transferden bi gün önce gittik bunun için. ben bi de Yalova'da oturuyorum.

Gittik yaptırdık aslı gibidir. Ben de dedim zaten embriyom kalmıyo alın rapor sizin olsun dedim ama transferden bi gün önce gittik bunun için. ben bi de Yalova'da oturuyorum.
Hemen yapıyorlar mı bari? Bizim derdimiz bize yeter hala nelerle uğraşıyoruz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…