Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

117 yazmadım kizzz🙈 17 yazdım çünkü 6.gün değeri daha çok minik inşallah böyle devam ederr
Bence sen test yapmaya devam edeceksin. Eşin çıkarsın sakladığı yerden rahat rahat yap. Çizginin koyulsşmasına bakarsın 😍 az beklemedik bu günleri değil mi? Tekrar tebrikler.

Canım bir de kalitesini söylediler mi bir embriyomu koydular yaşın kaç? Bana 2 koyulmaz dendi yaşım 31 ,benim dün toplandı bügün 1.gün pazartesi yaparsa 4.gün embriyosu olacak heralde tam da anlamadım
Benim tek embriyom kaldı 9 hücreliydi. Kalitesine 2. Gün 1. Kalite diyemeyiz ama 2.nin üstü demişlerdi. Transferde de çok güzel dediler. 29 yaşındayım. 2 olsa 2 koyabilirlerdi ama olmadı. 🤗

merve merve bitanem transferin hayırlı uğurlu olsun 🤲🏻 hayırlı, sağlıklı, salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻💕

merve merve bitanem transferin hayırlı uğurlu olsun 🤲🏻 hayırlı, sağlıklı, salih saliha evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻💕
Benim tek embriyom kaldı 9 hücreliydi. Kalitesine 2. Gün 1. Kalite diyemeyiz ama 2.nin üstü demişlerdi. Transferde de çok güzel dediler. 29 yaşındayım. 2 olsa 2 koyabilirlerdi ama olmadı. 🤗
canım benim amh düşüklüğü 0.23 senin demi öyle

Canım aklıma gelmişken transferden sonra ananas kabak çekirdeği falan yiyin diyorlar
Milyon tane şey söylendi. Sağlıklı besleniyorum aburcuburu kestim. Sebze yemekleri, salata, meyve yiyorum devam. Yatıyorum bolca. Yemekleri eşim yaptı. Birazdan çamaşır ascam yavaş yavaş evin içinde kurutma teline. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Milyon tane şey söylendi. Sağlıklı besleniyorum aburcuburu kestim. Sebze yemekleri, salata, meyve yiyorum devam. Yatıyorum bolca. Yemekleri eşim yaptı. Birazdan çamaşır ascam yavaş yavaş evin içinde kurutma teline. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Evet herkes birşey söylüyor tutunacagı varsa zaten Allah ın izniyle olacaktır dua edlim bol bol🙏🙏

İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin ♥️

X