İnşallah jepimiz sırayla.Merve inşallah seninde pozitif haberini alırız burdaSonrada biz diğer bekleyenlerin
Eray hoca mı? Bende bahçeci fulyaBana Merve de lütfen.evet taze 3.gün. Okan Üniversitesi'nde yapıldı.
Evet Eray HocaEray hoca mı? Bende bahçeci fulya
Taze transfer miEvet Eray Hoca
Evet taze.Taze transfer mi
Evet Eray Hoca
Evet taze.senin ne zamandı transfer?
Hayırla ilerlesinler inşallah.2 kere aynı şeyi sormuşum kusura bakma.benim dün toplandı 6 tane bugün embrylg aradı 4 ü döllenmiş .sanırım bıyün 1. Gün oluyor doktor pazartesi yada salı yaparız demişti
Amin canım senin şuan aşaman ne ? Kaçıncı gündesin transfer sonrasıHayırla ilerlesinler inşallah.Bence en stresli aşama oydu ya döllenecek mi ne kadar yaşayacak stresi. Hayırlı trasferler nasip olsun inşallah.
Dün oldum transferiAmin canım senin şuan aşaman ne ? Kaçıncı gündesin transfer sonrası
Dün oldum transferi
Neden birazcık duydun canım net değilmiydiCanım şuan çok şükür bir sıkıntı yok birazcık kalp atışını duyduminşallah herşey yolunda devam eder
Tamam cnm dinlen bol bol .rabbim hayırlı uğurlu etsinDün oldum transferi
İğnem yok canım.Tamam cnm dinlen bol bol .rabbim hayırlı uğurlu etsinyaşın kaç ve iğne verdilermi bana gebelik testine kadar doktor günde 2 iğne ve haplar var bol bol
Bunlarda benimlilerİğnem yok canım.
Bunlar opu sonrası ilaçlarım.
Eki Görüntüle 2743006
Bunlar transfer sonrası ilaçlarım.
Eki Görüntüle 2743005
Bende yükledim geldi mi acaba ilk defa foto yükledim becerdimmi bilmiyorumİğnem yok canım.
Bunlar opu sonrası ilaçlarım.
Eki Görüntüle 2743006
Bunlar transfer sonrası ilaçlarım.
Eki Görüntüle 2743005
Öncelikle hayırlı olsun. Evet benimde olmuştu 21 yumurtam toplanmıştı. Gaz sancısı o yürümeye çalış yatma uzanma. Yavaş yavaş yürü, 3 günde azaldı bitmesi 15 günü buldu benim.Merhaba kızlar bugün opu oldum 31 tane yumurta toplamışlar çok aşırı ağrım var sizinde böyle oldu mu
Göbekten olduğu için net değildi canım doktor vajinadan net duyulur demiştiNeden birazcık duydun canım net değilmiydi
Canım bir de kalitesini söylediler mi bir embriyomu koydular yaşın kaç? Bana 2 koyulmaz dendi yaşım 31 ,benim dün toplandı bügün 1.gün pazartesi yaparsa 4.gün embriyosu olacak heralde tam da anlamadımBunlarda benimliler
Estoferme şimdi mi başladın?Bunlarda benimliler