Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

2 kere aynı şeyi sormuşum kusura bakma.benim dün toplandı 6 tane bugün embrylg aradı 4 ü döllenmiş .sanırım bıyün 1. Gün oluyor doktor pazartesi yada salı yaparız demişti

2 kere aynı şeyi sormuşum kusura bakma.benim dün toplandı 6 tane bugün embrylg aradı 4 ü döllenmiş .sanırım bıyün 1. Gün oluyor doktor pazartesi yada salı yaparız demişti
Hayırla ilerlesinler inşallah. Bence en stresli aşama oydu ya döllenecek mi ne kadar yaşayacak stresi. Hayırlı trasferler nasip olsun inşallah.

Tamam cnm dinlen bol bol .rabbim hayırlı uğurlu etsin yaşın kaç ve iğne verdilermi bana gebelik testine kadar doktor günde 2 iğne ve haplar var bol bol
İğnem yok canım.
Bunlar opu sonrası ilaçlarım.

Bunlar transfer sonrası ilaçlarım.

Merhaba kızlar bugün opu oldum 31 tane yumurta toplamışlar çok aşırı ağrım var sizinde böyle oldu mu
Öncelikle hayırlı olsun. Evet benimde olmuştu 21 yumurtam toplanmıştı. Gaz sancısı o yürümeye çalış yatma uzanma. Yavaş yavaş yürü, 3 günde azaldı bitmesi 15 günü buldu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…