- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 26
B
Baya büyük yalniz yok o değil milleti 6.günde test vermeye sevk etmeyelim hahaha :))Büyük sallamışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya büyük yalniz yok o değil milleti 6.günde test vermeye sevk etmeyelim hahaha :))Büyük sallamışım.
Millet de ben oluyorum ama benim 3. Gün ben beklerim daha.B
Baya büyük yalniz yok o değil milleti 6.günde test vermeye sevk etmeyelim hahaha :))
E zahmet olmazsa Merve yani 3 günlüğün nesi çıksınMillet de ben oluyorum ama benim 3. Gün ben beklerim daha.
Amin balım Allah razı olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaOh şükür sağlıkla büyüsün.
Ben 10. Gün idrar testi 12. Gün kan testine niyetlendim bakalım hayırla alırım sonuçları inşallah bakalım.E zahmet olmazsa Merve yani 3 günlüğün nesi çıksın
8. Günden önce yapma canım. Erken gebelik testi yaparsın 8. Gün ben öyle yapmıştım daMillet de ben oluyorum ama benim 3. Gün ben beklerim daha.
10. Gün yapacam erken de olsa net çıksın inşallah. Senin duruyo mu test foton bakiim8. Günden önce yapma canım. Erken gebelik testi yaparsın 8. Gün ben öyle yapmıştım da
Duruyor canım belli oluyor mu bilmiyorum ama bu 8. Gün idrar testi erken gebelik10. Gün yapacam erken de olsa net çıksın inşallah. Senin duruyo mu test foton bakiim
Evet göründü canımDuruyor canım belli oluyor mu bilmiyorum ama bu 8. Gün idrar testi erken gebelik
Buda 10. Gün normal gebelik testi canımEvet göründü canım
Sen kaç değerle öğrenmiştin kaçıncı gündü kan testin?Buda 10. Gün normal gebelik testi canım
11. Gündü canım 88le öğrendim tabi yanına da kanamayla birlikteSen kaç değerle öğrenmiştin kaçıncı gündü kan testin?
Bunları beraber yaşadık hep sordum ama inan insan hatırlamıyo11. Gündü canım 88le öğrendim tabi yanına da kanamayla birlikte
Evet canım insan unutuyor olsun ben cevaplarım sor senBunları beraber yaşadık hep sordum ama inan insan hatırlamıyo
Allah razı olsun tekrar balım.Evet canım insan unutuyor olsun ben cevaplarım sor sen
Ya ne güzel bizede nasip olur inşallah bu anlar az kaldı salı günü kan vereceğim evde test yapmaya halen cesaret edemiyorum ya kuzum sen ne belirtileri yaşadın benim belim çok ağrıyor arada da sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor korkuyorum tabi böyle oluncaBuda 10. Gün normal gebelik testi canım
Masallah hangi ilaçları kaç doz kullandnz acaba bnde hugn basladmMerhaba kızlar bugün opu oldum 31 tane yumurta toplamışlar çok aşırı ağrım var sizinde böyle oldu mu
Canım inşallah sizlere de nasip olur. Ben belirti olarak aşırı derecede sıcak basması oluyordu saç diplerim terliyordu. Birde kasıklarım da ağrı vardı başka bişey olmadı. Gögüslerim de şişmişti ve dokununca acıyordu ama. Gögüs hassasiyeti ben adet olacağım zamanda oluyorduYa ne güzel bizede nasip olur inşallah bu anlar az kaldı salı günü kan vereceğim evde test yapmaya halen cesaret edemiyorum ya kuzum sen ne belirtileri yaşadın benim belim çok ağrıyor arada da sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor korkuyorum tabi böyle olunca
İnşallah canım bana da oluyor sıcak basma gece yatarken en çoka hayırlısı allahtanCanım inşallah sizlere de nasip olur. Ben belirti olarak aşırı derecede sıcak basması oluyordu saç diplerim terliyordu. Birde kasıklarım da ağrı vardı başka bişey olmadı. Gögüslerim de şişmişti ve dokununca acıyordu ama. Gögüs hassasiyeti ben adet olacağım zamanda oluyordu