Başka konuda yazdı çıkmış 117
Hadi bismillah çok sağlıklı yumurtaların olsun.Menopur 75mg
gonal f 225 mg lık ilaçlarla baslıyorum bugün bakalmhyrlısıyla
Yaa süperBaşka konuda yazdı çıkmış 117
Amin inşallah.Yaa süperdarısı sonuç bekleyenlerin başına
ahsen naptın canım gittin mi kontrole nasıl geçtiBalım doktor göbekten baktı ben duymadım ama doktor kalp atışı var dedi. 18 aralıkta randevu var o zman net duyarsın dedi. Ben de üstelemediminşallah herşey yolunda gider
Benim yumurtam 3 tanecikti ama benim bile ağrım oldu.Merhaba kızlar bugün opu oldum 31 tane yumurta toplamışlar çok aşırı ağrım var sizinde böyle oldu mu
Tamam cnm çok saol ilk ya heycan yapıyorum şükür inş olur rabbim nasip eder birde youtube da izlediğimde transfer oldugum anda yarım saat yattım sonra odada yattım 1 saat falan dedilerbusem1989 yatağı getirdiler yatağa geçirdiler beni yatakla da odaya götürdüler.
Canım şuan çok şükür bir sıkıntı yok birazcık kalp atışını duydumahsen naptın canım gittin mi kontrole nasıl geçti
Evet ben de yattım transferden sonra.Tamam cnm çok saol ilk ya heycan yapıyorum şükür inş olur rabbim nasip eder birde youtube da izlediğimde transfer oldugum anda yarım saat yattım sonra odada yattım 1 saat falan dediler
Oh şükür sağlıkla büyüsün.Canım şuan çok şükür bir sıkıntı yok birazcık kalp atışını duyduminşallah herşey yolunda devam eder
Evet ben de yattım transferden sonra.
Ağrı kesici aldın mı peki kaç gün sonra geçti ağrıBenim yumurtam 3 tanecikti ama benim bile ağrım oldu.
Bana Merve de lütfen.Nerede yaptırdınız Merve hanım birde taze transfer mi benim gibi
Başka konuda yazdı çıkmış 117
117 yazmadım kizzzYaa süperdarısı sonuç bekleyenlerin başına
O gün 1 tane parol içtim. Ertrsi gün kalmamıştı çok az vardı. Ama benim yumurtam çok azdı.Ağrı kesici aldın mı peki kaç gün sonra geçti ağrı
Büyük sallamışım.117 yazmadım kizzz17 yazdım çünkü 6.gün değeri daha çok minik inşallah böyle devam ederr