- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Bana bak seninki tutacak üstelik erkek olacak gibi hissettim bi anHepimizin arkasında dağı kucağında minnağı sağlam olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bak seninki tutacak üstelik erkek olacak gibi hissettim bi anHepimizin arkasında dağı kucağında minnağı sağlam olsun inşallah.
Yaa masallah subhanallah Allah’im kucagina almayida nasip etsin insallah canim ben cok istiyorum icimden hep oyle geciyor bilmem olsa guzel olurduBacım transferde önce biri tutunsa yeter keşke biri tutunsa diyorsun ikisi birden tutunca da panik oluyorsun.
Benim ikisi de tuttu aklımda hiç ikiz bebek yoktu. Rabbim kolaylığını verir diyorum ama yine de korkuyorum
İnşallah tutsun da cinsiyet hiç mühim değil ama kocam merak ediyo şimdiden tabiBana bak seninki tutacak üstelik erkek olacak gibi hissettim bi an
Allah hepimize nasip etsin canimYaa masallah subhanallah Allah’im kucagina almayida nasip etsin insallah canim ben cok istiyorum icimden hep oyle geciyor bilmem olsa guzel olurdu
Hele pozitifi görelim daha kesesi var kalp atışı varİnşallah tutsun da cinsiyet hiç mühim değil ama kocam merak ediyo şimdiden tabi
Gecen hafta persembe ovitrelle vuruldum bugun 8. Gun bu ayin 25.ine insallah sonuc belli olcakAllah hepimize nasip etsin canim
Senin kaçıncı günün?
Allah nasip etsin sağlıkla ilerlemeyi.Hele pozitifi görelim daha kesesi var kalp atışı var
Şimdi test yapsan iğne yanıltabilir bekle bakalım biraz inşallah tutmuştur hayırlısıylaGecen hafta persembe ovitrelle vuruldum bugun 8. Gun bu ayin 25.ine insallah sonuc belli olcak
haber kalmadı zaten maşallah korona falan dinlememiş hepsi çatır çatır hamile kalmış etrafındakilerin darısı başımıza artıkGirme annem instagrama burda kal
Kuzum durumu bilmiyorum ama allahım annene Şafi ismi ile şifa versin inşallah Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesinHayırlı olsun inşallah 10 gün sonra pozitif dersin bize
Annemin kafasını ense kökünden alnına kadar yarmışlar görünce şok oldum. Ama çok şükür o kadar büyük ameliyat yarasına rağmen gayet iyi. Sol tarafı uyuşuk biraz çok şükür desteksiz oturabiliyor, yemek yiyebiliyor, konuşabiliyor. Allah'ım resmen onu bize bağışladı.
Amin canım inşallahKuzum durumu bilmiyorum ama allahım annene Şafi ismi ile şifa versin inşallah Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Insallah Nosking Insallah guzel haber verebilirim bende Allah razi olsunŞimdi test yapsan iğne yanıltabilir bekle bakalım biraz inşallah tutmuştur hayırlısıyla
Bu profildeki Horton'dan mı?Insallah Nosking Insallah guzel haber verebilirim bende Allah razi olsun
Yok sanmiyorum Hortonda boyle bir karakter yoktu sanirim ben bunu gifli diye koydum eh hareket etmiyor bakim hangi cizgi sinedenBu profildeki Horton'dan mı?
Gifler koyulmuyo artık yaYok sanmiyorum Hortonda boyle bir karakter yoktu sanirim ben bunu gifli diye koydum eh hareket etmiyor bakim hangi cizgi sineden
Ah ah buda bana denk geldiGifler koyulmuyo artık ya